Idag känns det verkligen som höst.. På morgonpromenaden idag med Mila duggade det, var kallt och grått. Löven börjar bli gula och hösten är här. Så idag tog jag min nya höstjacka och en halsduk (mysigt).

På jobbet är det fullt upp.. just nu har jag lunch så har ätit lasagne och tänkte hinna med ett inlägg på bloggen :)


Kaffe, min räddning på morgonen!

Börjar dagen med att duscha (om jag inte göra det kvällen innan). Sedan gör jag mig i ordning, smink och kläder. Efter det går jag en snabb sväng med Mila så hon får gå en runda innan vi åker till jobbet (när hon är med mig, när jag jobbar länge). Annars tar Kim med henne när han kör.
När jag väl kommer till jobbet brukar jag starta dagen med en kaffe, sedan ser dagen lite olika ut beroende på vad jag gör just den dagen.
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

I helgen har vi haft babyshower för min kusin Ellinor och det blev SÅ lyckat!
Hon hade absolut ingen aning om någonting och blev så glad och överraskad.
Vi hade lekar och lite annat roligt, bland annat smaka barnmat och gissa vad det var för någonting (SUPERSVÅRT), jag har 1 rätt av 5, haha!


Nu ska jag återgå till jobbet, ha det bäst mina läsare!

Kärlek <3 M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Två timmar kvar av dagen <3

Då är klockan redan halv 3 och vi har en 10 minuters paus på jobbet, så jag passar på att skriva ett inlägg.
Sista tiden har jag varit väldigt trött. Jag gick och la mig redan vid halv 10 igår men ändå vaknar man trött.
Ska börja träna lite igen så man får lite energi igen, blir mycket piggare av att röra på mig. Har dessutom fått ett höj-och sänkbart bord på jobbet. Det har redan gjort STOR skillnad. Inte bara att jag blir piggare av att stå lite på dagarna. Även att ryggen har blivit bättre.

Idag när jag vaknade kändes det verkligen som höst.. Jag tycker om hösten och vintern. Julen framför allt är så mysig! Tycker om att få ta fram alla julgrejer och mysa ner med massa filtar i soffan. Hoppas vi får lite snö i år också :)

Sommaren är mer stressig och man ska hinna med så mycket. På vintern är det mer tid för mys och gos.
Jag har till och med börjat köpa lite julklappar, det gäller att vara ute i god tid :) Annars blir november och december väldigt dyra månader.. haha!

Nu ska jag jobba ca 2 timmar till sen åka och hämta ut min nya jacka jag har beställt och åka hem och gå en runda med Mila (min hund).

Kärlek <3 M

Likes

Comments

Mina värden ser bättre ut, snart frisk!

Så skönt, nu har jag minskat på medicinerna, börjat känna mig piggare och mina värden har blivit bättre. Känns otroligt skönt att det har vänt och just nu inga bakslag. Sommaren har varit tuff men nu är jag på banan igen :)

Det som började med en bihåleinflammation och slutade med infektion i blodet och nässelfeber (fruktansvärt).
8 läkarbesök på 4 veckor och 2 besök hos hudläkare och 1 på akuten. ÄNTLIGEN mår jag bra igen! Att allt kan komma få fort bara under ett dygn, tack för all läkarvård!


Tänkte berätta lite vad jag gjort i helgen också. Vi har varit på Willes 30-års fest i lördags, riktigt trevligt :) Sedan satt vi såklart uppe och kollade på boxningsmatcherna på natten, så spännande!


Nu är min rast slut på jobbet och dags att hjälpa kunderna igen!

Kärlek <3 M

Likes

Comments

Vem är Mathilda?

Ny blogg, nya möjligheter!
Jag har valt att skapa upp en ny blogg, mitt nya liv. Först tänkte jag berätta lite om mig själv för de som inte läst min förra blogg eller som kanske har snubblat in på min blogg och som inte känner mig.

Vem är Mathilda?
Jag är en 28-årig tjej bosatt på Västkusten (Läs Bästkusten).
Jag bor tillsammans med min sambo Kim och vår hund Mila i ett hus 10 minuter från Halmstad.
Uppvuxen i en träningsfamilj med min mamma Marie och min pappa Ulf i Smålands djupa skogar.
Hela min uppväxt har präglats av träning, framförallt orientering och löpning. Efter att jag fått en del framgångar som ung bestämde jag mig för att spinna vidare på min idrottskarriär och gick på ett idrottsgymnasium i Blekinge. Efter en tids sjukdom fick jag dessvärre lägga ner min elitsatsning men har fortsatt med löpningen på motionsnivå. Efter gymnasiet valde jag att åka till Österrike och vara skidlärare en säsong och resa innan jag sökte in till studier i Halmstad.
Jag läste till Utvecklingsingenjör och dessutom ekonomi och marknadsföring vid sidan om. Studerade under mitt andra år på utbildningen i London på University Of Westminster.
Efter mina studier började jag jobba och till slut hamnade jag på Tylö (bastu) där jag jobbar idag med tekniska frågor och konstruktion/CAD. En jättetrivsam arbetsplats och jag trivs kanonbra!

Det var lite kort om mig och min bakgrund.

Tänkte presentera min familj också:
Detta är min sambo Kim, han är entreprenör och driver ett café/en restaurang i centrala Halmstad.


Här är vår hund Mila, en Petit Brabancon, 4 år gammal:


Och till sist mina fantastiska föräldrar!


Tänkte att jag skulle börja min nya blogg dessutom med en frågestund så ställ gärna frågor så ska jag svara på dessa i nästa inlägg!


Kärlek, M

Likes

Comments