Måndagen är inte riktigt min favorit dag på veckan, speciellt inte idag när jag skulle tillbaka till skolan efter 2 veckors prao. Jag är så himla seg måndagen, nästan lite övertrött och vill bara ligga kvar i sängen. Det blir ju inte bättre när man går lång dag i skolan och måste starta veckan hårt. 

Men idag har jag varit ganska effektiv på eftermiddagen, tycker jag själv. När jag kom hem gick jag med doggen, sedan var jag så himla sugen på att springa en runda så då gjorde jag det. Har även hunnit med lite plugg. Det är alltid skönt när man har ork till plugg, för nu kommer jag behöva plugga varje dag i 2 veckor, vilket suger men sånt är livet. Det sämsta med denna dag var att jag fick brev från tandläkaren, jag hatar att gå till tandläkaren, är så himla rädd att jag ska ha hål så att jag behöver borra. 

​hur har eran måndag varit? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår gjorde jag en liten mini pumpalykta. Vi hade en liten pumpa hemma, så då passade jag på att göra en lite ljuslykta man kan ha inne på köksbordet Man kan ju inte ha locket på och man behöver ju heller inte gör ögon och mun på men jag tyckte det var lite roligt därför passade jag på att göra det. ​Har ni gjort någon pumpa än? 

Det är faktiskt riktigt roligt att göra pumpor till lyktor just för att man får vara så himla kreativ. Även om det kanske inte alltid går som man tänkt sig. 

Likes

Comments

​Har ni provat att baka rawfoodbollar? ​Jag provade iallafall att baka det idag. Många säger ju att dom smakar som vanliga chokladbollar, men det tycker jag verkligen inte. Eftersom det inte är socker i dom här chokladbollarna så är dom ju inte lika söta vilket gör att det är lite olik smak. Men visst dom går att äta och det är absolut något man kan göra om man vill bli av med sötsuget en kväll, istället för att göra vanliga chokladbollar. Dom är ju iallafall inte äckliga, så jag har ätit några stycken, nu ikväll. 

​Receptet till rawfoodbollarna

​1 dl riven kokos

10 dadlar (utan kärnor)

2 dl havregryn

2 msk kakao 

1 dl kaffe eller mjölk (beror ju på vad man gillar) 


1. ​Börja med att mäta upp alla ingredienser och lägg i din mixer. 

​2.  ​Mixa sedan ingredienserna till en grov massa 

​3. ​Forma sedan massan till små bollar. 

​4. ​Till sist toppar du rawfoodbollarna med lite kokos och ställer in dom i kylen. 

Likes

Comments

 Den här stickade tröjan/klänningen köpte jag förra året tror jag här köpte jag den. Jag tror dock inte att den finns kvar men någon liknande kanske dom har. Tyckte det var så himla snyggt med en oversize tröja och mina over knees, ​eller vad tycker ni? ​Jag har ett problem med stickade tröjor, tror heller inte jag är ensam. När man har en stickad tröja som klia och man tar på sig ett linne, men linnet hjälper ju inte helt vad ska man göra då. För denna kliar lite inte så himla farligt men jag har en tröja som kliar så himla mycket, det är inte ens skönt. ​vad ska man göra då har ni något tips?

Vad har ni gjort idag? ​ Själv fick man sluta tidigt så jag har hunnit med att skriva på min No uppgift. Jag har aldrig ork till plugg nu när jag kommer hem 16.30 så var verkligen skönt att jag orkade det idag.  Men nästa vecka börjar skolan igen. Det ska bli skönt att få klä sig i lite finare kläder än att gå i mina slit och släng, men annars orkar jag inte med skolan. Eftersom jag var på dagis förra veckan och på ett varuhus denna så kanske man inte väljer att gå i sina snyggaste kläder. Speciellt inte på dagis. 

Likes

Comments

4 HÄR   5 HÄR   6 HÄR  

Ni har säkert inte missat trenden med velvet (sammet). Mina favoriter är 1, 3, 4 vilka är era favoriter? ​Jag har lite blandade åsikter om denna trend. Vissa plagg är riktigt snygga men vissa blir liksom för mycket, då är det inte snyggt längre. Jag har faktiskt inte införskaffat mig något velvet plagg än. ​har ni köpt något velvet plagg?​ 

Likes

Comments

​Just nu sitter jag på mitt rum och hur regnet slår mot rutan. Men vad gör egentligen det när jag får tända ljus och ta på mig en mysig filt. Jag sitter och planerar lite roliga bakverk som man skulle kunna göra någon gång i framtiden, samtidigt som jag också behöver börja planera plugget. Jag ha varit ute på prao i 1 vecka nu och 1 vecka återstår, men sedan är det fullt upp med skolan innan man går på höstlov. Så på sätt och vis är det bra att det regnar för då kanske man får lite gjort här inne. 


Likes

Comments

Jag vet att jag har tipsat tidigare om vissa av dessa produkter men det är bara för att jag älskar dom, plus att det är dom jag använder när jag vill bli lite extra fräsch. Men jag hoppas ändå att ni uppskattar dessa inlägg. Nedan finns produkterna som jag hittade länkade så det är bara att klicka sig in. Mask of magnaminty är tyvärr slutsåld men jag antar att den kommer in i lager snart. 

Fuji green tea body butter hittar ni här jag älskar verkligen body shops body produkter, eller deras produkter överlag. Men just deras fuji green tea serie är helt fantastisk. Den luktar otroligt gott och man får den är sköna fräscha känslan, att man både luktar gott, är återfuktad och fräsch.

Neutrogena visibly clear daily scrub hittar ni här en riktigt bra produkter för daglig rengöring.

Mask of magnaminty Hittar ni här en av mina absoluta favoriter.

Pores be pure hittar ni här det är ju också en ansiktsmask så antingen multimaskar man eller så varierar med den, men man blir och känner sig fräsch efter som man ska göra om en ansiktsmask är riktigt bra.

Born lippy hittar ni här väldigt återfuktande läppbalsam från the body shop.

Likes

Comments

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR Här är plagg från H&Ms träningskollektion. Jag har bara en sportbh därifrån men jag älskar verkligen den och vill mer än gärna köpa mera från deras träningskollektion. Problemet är bara att vi inte har träningskläder på H&M i min stad så isåfall måste jag beställa eller köpa någon annanstans. 

Har ni några träningskläder ifrån H&M? vad tycker ni om dom? Jag älskar nr 3 och ​6. Vill verkligen ha en snygg löparjacka så tyckte denna var ett riktigt bra alternativ. Och sportbh´n är ju hur cool som helst, den är nog snygg under ett linne med djup rygg.  

Likes

Comments

Kritik är både bra och dåligt tycker jag. Min språklärare sa häromdagen att vi måste lära oss att ta kritik just för att kunna utveckla något. Om vi inte klarar av att ta kritik kan vi aldrig bli bättre och utvecklas. Oftast kritiserar man ju inte för att något är dåligt, oftast kritiserar man ju för att man ska kunna utveckla sig.

Tycker ni det är svårt att ta kritik?

Jag vet att det är många som har svårt att ta kritik, men jag undrar varför. Jag har svårt att ta kritik just för att jag inte gillar att ha fel, jag vill gärna vara den som har det rätta svaret. Jag är också ganska bestämd av mig och gillar inte när andra säger att jag har gjort fel. Oftast tror jag det är därför man har svårt att ta kritik, just för att man inte gillar att ha fel, eller att någon säger åt en " du ska nog göra om den där tavlan och se om det kan bli bättre". Även om jag vet att personen inte menar något illa så tycker jag det är jobbigt. Kanske är det också för att jag har ganska stor press på mig att det jag gör ska bli bra. Blir det då inte bra första gången, så är det klart att man blir besviken.

Varför ska det vara så svårt att ta kritik från en person, är det för att du inte vill ha fel eller är det för att du pressar dig själv till ett bra resultat. Jag tror att det är olika från person till person. För som sagt vissa har jätte lätt för att ta kritik medans andra har det svårare.

Likes

Comments

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR / 10 HÄR

Kakigreen och armygreen ​är verkligen hösten färg. Du hittar plagg i någon av dessa nyanser i alla affärer. Men jag älskar färgerna och tycker det är så himla snyggt. Jag älskar nr. 8 10 2 & 4. Hur ball är inte den blå gröna klänningen egentligen, jag är helt kär i den. 

​Vilket plagg är eran favorit?

Likes

Comments