Jag tycker det är så snyggt med en siden pyjamas men har själv ingen. Men jag älskar verkligen den ljusrosa siden pyjamasen, så himla snygg. Får nog införskaffa mig en.

Vilken är eran favorit?

Likes

Comments

Här har ni mitt första inlägg i min nya serie som jag berättat om tidigare. Serien heter under 500kr och kommer att publiceras varje tisdag. Idag hittar ni 7 olika skor under 500kr, dom flesta var svarta, men det är så svårt att hitta kläder och skor just nu som inte är på rean. Jag hoppas att ni kommer att gilla denna serie och tipsa gärna om vad ni vill läsa.

Likes

Comments

Första skolveckan är avklarad. Man blir ju inte lugnare av att börja skolan precis utan pressen börjar direkt. Jag har redan fått plugg, och känner mest "varför".

Imorgon drar familjen till Mall of scandinavia för en helg med shopping jag hittas kunna hitta något fint, för just nu känns det som att alla mina kläder är fula. Har ni också perioder då allt i garderoben är fult och inget passar?

Nästa vecka har jag tänkt att starta en liten serie här på min blogg, dom inläggen kommer att komma upp varje tisdag. Serien kommer att heta under 500 kr. Det är tänkt att jag i dessa blogginlägg ska tipsa om snygga outfits, hur man hittar full face makeup och mycket annat under 500 kr. Jag hoppas att ni tycker om konceptet, och att ni vill skriva vad ni skulle vilja ha med i under 500 kr.

Likes

Comments

Om jag ska vara ärlig läser jag inte så många bloggar, men 2-3 stycken i alla fall.

Min favorit bloggerska är Andrea Hedenstedt. Hennes blogg är full med allt från mat till smink, det är just det jag älskar. Men hon publicerar också väldigt mycket mode inspirerande inlägg. Jag gillar modebloggar överlag just för att man lätt kan få tips till vad man kan ta på sig och något som jag själv inte tänkt på att bära tidigare kan jag bli tipsad om. En annan sak jag gilalr med Andreas blogg är att hon tar med sina läsare in i sin vardag så mycket, men det är ju också hennes jobb. Hur som helst tycker jag verkligen att ni som inte tittat in Andreas blogg skulle ta och göra det.

En annan blogg jag läser väldigt ofta är Linn Ahlborgs. Linn inriktar sig ju också på mode såsom Andrea. Som ni märker läser jag nästan bara modebloggar. Både Andrea och Linn har ju Youtube kanaler, men eftersom dom oftare uppdaterar på sina bloggar är det lättare att hänga med i deras vardag där än vad det är på Youtube.

Den sista bloggen som jag läser i jämna mellanrum är Mathilda Lundqvists. Mathilda är väldigt duktig på att baka och lägger ibland ut recept och bilder på det hon bakat. Och som vissa av er kanske vet älskar jag att baka och tar därför väldigt mycket inspiration från Mathilda.

Likes

Comments

(strunta i länken)

Jag är väldigt inne i inredning och älskar att fixa i mitt rum. Just nu kan jag inte flytta runt möblerna så mycket för att jag har två hyllor som är fast på väggen, men man kan ju alltid piffa till med lite små inredning. Något jag älskar att ha på mitt rum är färska snitt blommor, en annan sak är kuddar ni skulle se min säng just nu, har typ 8 kuddar.

Alla har vi väll en liten fundering av hur vårat drömhem ser ut. Mitt drömhem till exempel ska ha högt till tak med både mörk trä och vit inredning. Och som alla andra tjejers dröm vill jag ha en walk in closet. Jag älskar verkligen sovrummet, med en stor säng och lite jordnära färger.

Likes

Comments

VINTERn ÄR ÄNTLIGEN HÄR

Vintern är äntligen här och som jag längtat

Likes

Comments

Varför jag älskar just denna concealer är för att den täcker så himla bra. Till vardags använder jag bara concealer för att täcka och det är för att denna är så extremt bra. Sen tycker jag att den har ett bra pris och man behöver inte köpa en ny sådär jätte ofta, utan produkten är dryg.

Jag har inte haft den här paletten så himla länge utan fick den i julklapp, Men jag är så himla nöjd med den. Det bra är att den är så himla pigmenterad så man behöver absolut inte mycket. Den är också väldigt lätt att blanda ut och få till en snygg contour med. Sen finns det ju även två slags "puder" i paletten som man kan använda för att pudra under ögonen.

Detta är också en produkt som är sjukt pigmenterad, så du behöver absolut inte mycket produkt. Men färgen på detta highlight är så himla fint och jag bara älskar det.

VILKA ÄR ERA TOPP 3 SMINKPRODUKTER?

Likes

Comments

  • KOMMA IN PÅ MITT GYMNASIEVAL
  • GÅ UT GRUNDSKOLAN MED MINST 300 MERITPOÄNG
  • KÖPA NY GARDEROB
  • KLARA AV ATT KOMBINERA SKOLA OCH BLOGG
  • RESA TILLBAKA TILL LONDON
  • SPRINGA 1 MIL UNDER 1 TIMME
  • LÄRA MIG ATT FOTOGRAFERA BÄTTRE
  • TÄNKA MER POSITIVT
  • HA 2 MÅNADERS GODISFÖRBUD
  • SLUTA SMÅÄTA
STAY POSITIVE

Likes

Comments

Jag välkomnar 2017 och hoppas att alla hade en bra nyårsafton.

För mig kommer 2017 vara ett år med mycket prestationsångest och nya äventyr. Men jag hoppas även att detta kommer bli ett av dom bättre åren på länge.

Jag ska göra mitt allra bästa för att lyckas kombinera både bloggen och skolan även om det ibland kan vara riktigt svårt. Jag ska verkligen försöka att publicera inlägg som jag har flest visningar på men jag vill också att ni som läser min blogg kommenterar vad ni vill läsa om.

Så från och med idag kommer en nystart speciellt på min blogg då jag vill försöka fota mer bilder som jag kan publicera. Jag ska erkänna att jag är hyfsat dålig på att ta fram kameran eller mobilen vid speciella tillfällen, det är liksom inte det första jag tänker på. Men det är något jag ska bättra mig med. Jag vill Också lägga ner mera tid på inläggen innan jag publicerar dom, så att jag verkligen blir nöjd.

Likes

Comments

Mitt 2016 skulle jag sammanfatta som varierande. Skolmässigt har detta varit ett av mina jobbigaste år, just för att plugget har tagit över min fritid. Men jag har ju också konfirmerat mig vilket var en rolig upplevelse.

Varje år försöker jag komma på nyårslöften, men vi vet ju alla hur det brukar gå. Ett av mina löften för 2016 var att jag skulle vara mera positiv. Jag tycker ändå att det har funkat hyfsat bra. Problemet är att så fort jag är stressad så tappar jag mitt humör det spelar ingen roll jag kan inte vara positiv och glad.

Även om detta året har varit bra så kommer jag göra 2017 till ett ännu bättre år. I höst börjar jag gymnasiet och kommer förhoppningsvis lära känna lite nya människor.

Hoppas ert 2016 varit bra annars se till att 2017 blir ett år att minnas!

Likes

Comments