​Det var längesen jag var inne och skrev. Just nu lyssnar jag på ljudet av två kokande ägg i en kastrull. Håller på att fixa lite lunch, blir tonfisksallad (för er som känner mig blir ni väl inte särskilt förvånade hehe). Just nu håller jag annars på med att skriva om en gammal pedagog, vi har diskussionsseminarium på måndag och tills dess ska man ha förberett lite ståndpunkter hos en gammal pedagog. Jag vill bli färdig med pedagogen idag så jag kan börja skriva på tentan.. Men allt tar sin lilla tid. Annars då? Jo livet rockar. Hade en superkväll med tjejerna i lördags som resulterade i en jävla bakfylla i söndags, men det blev ändå lite söndagsjobb. Nu ska jag äta min lunch och sedan fortsätta plugga innan det blir lite kvällsträning!

CiaoDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag sitter just nu hemma med ångest. Jag har haft en jättebra dag idag och har varit på bra humör. Jag har varit på spinning och handlat mat som jag nu ätit. Robin hade somnat i soffan när jag kom hem och han sover tungt. Jag har sån ångest och hade behövt en kram. Men han sover så fint och rofyllt. Jag får nog ringa någon som gör så att ångesten försvinner. Vi måste prata om detta mer. Denna jävla ångest

  • 671 readers

Likes

Comments

Igår var jag så trött. Kan väl säga att jag hade velat sova lite längre idag men vi ska ha ett återkopplingsseminarium nu mellan 10-12. Sen känner jag att jag är ganska taggad på att skriva faktiskt. Gick väl sådär igår för jag var så himla trött. Robin kom hem med en överraskning igår bestående av en ny dator. Så himla nice. Min gamla är så opålitlig och allt strular med den. Sedan lagade han även plankstek igår, en vanlig tisdag. Wow vad han är bra!

  • 755 readers

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt trött. Jag har hållit igång i nio dagar nu utan en enda ledig dag. Jag känner mig riktigt utmattad faktiskt. Klockan 19 ska jag skicka så långt jag har kommit på min hemtenta till Mimo för att vi ska ge respons på varandras tentor och presentera det imorgon på ett seminarium. Känns väl sådär när allt jag hunnit skriva är min inledning (haha). Anledningen till varför jag lägger tid på att skriva ett blogginlägg är för att jag håller på att installera skrivprogram på min dator, fick återställa den igår nämligen för att den inte hade velat starta på hela helgen. Dricker en Celsius och känner att mina tankebanor vigdas litegrann i alla fall. Det gick superbra hos tandläkaren, i vanlig ordning. Hon var jätteduktig och sådant blir man glad av, speciellt då jag haft obefogad tandläkarskräck förut. Obefogad då jag aldrig haft några problem med mina tänder.

Nu ska jag fixa med mitt skrivprogram och börja skriva. Hoppas ni mår bättre än mig idag och att ni känner er utvilade. Om inte så skickar jag en digital kram till er alla. Ta hand om er.


Piggar upp mig själv lite med bilder från när vi var i Helsingborg sommaren 2012

Min underbara Kajsa har äntligen(!!!!!) efter 1,5 år utomlands flyttat hem. Känns super. Längtar efter henne så <3

Likes

Comments

Unnade mig att sova tills nu fast jag egentligen inte har tid för det. Ska snart gå upp och gå en långis med Agnes. Sen ska jag som jag nämnde igår till tandläkaren och därefter 3 timmars jobb innan jag biter tag i tentan igen. Började lite smått igår och jag har iallafall en bild av hur den kommer se ut nu iallafall. Vi ska lämna in den vid 17 till vår basgrupp för lite respons.

Slutet är nära nu. Efter 3 års slit är jag snart färdig!! Så skönt. Kan väl säga att jag börjar bli lite skoltrött nu efter snart 17 år i skolan haha.

Nedräkningen har börjat

  • 772 readers

Likes

Comments

Sitter på jobbet och har disp (tid mellan kunder). Jag är supertrött idag, men jag antar att det inte är så konstigt. Hela förra veckan hade jag praktik, efter det en jobbhelg och idag seminarium+tentaskrivande+kvällsjobb. Imorgon ska jag till tandläkaren på förmiddagen och sedan blir det några timmars jobb som följs av tentaskrivande(!!). Vila kan man göra i graven, eller vad är det man säger? Är så trött och har varit hela dagen.

Nu ska jag jobba de sista 1,5h som återstår.

På återseende 😘

  • 779 readers

Likes

Comments

Igår jobbade jag 16-22 och idag 7-13. Det har redan gått två timmar(!!) jag längtar tills lunchen för är såå hungrig redan. Skönt att börja månaden med lite jobb så vet man att man iallafall får lite lön. Denna lönen får man ju i november och då ska man köpa julklappar och dylikt. Robin fyller år fyra dagar efter julafton så det blir mycket presenter.

Nu ska jag fortsätta jobba och snart äta lunch. Ha en bra dag!

  • 818 readers

Likes

Comments

Har precis avklarat ett Tabatapass. Så härlig start på dagen. Firade sedan lördag med frallor, får man ju unna sig när det annars bara är knäckebröd! Nu ska jag duscha en sväng för att sedan åka och kolla i lite affärer med Robin.

Påväg hem med frukost i korgen

Likes

Comments

HUR kan men skriva såhär? Hur kan man skriva att man ska hjälpa flyktingarna i deras hemländer när det är kaos där. Det är krig. Det är otryggt. De vill inte fly. De vill inte leva på våra bidrag. De vill bara överleva. Vi är alla människor, vem är vi att säga att de inte har rätt att överleva(vilket man indirekt säger när man säger att vi ska hjälpa dem på plats). Vem vill åka ner till Syrien och hur har ni tänkt att vi ska hjälpa dem på plats? Ska vi utrota krigen i Syrien? Hur tänker ni att vi ska göra det?

På min praktik hade vi en syrisk kvinna som har bott i Sverige i två år. Hon språktränar i en skola för att lära sig svenska. Jag frågade henne om hon trivdes i Sverige. Det enda jag fick som svar var att hon ville tillbaka. I Syrien arbetade hon som lärare, här är hon arbetslös och tränar svenska. Hon kom inte hit för att leva på våra "höga bidrag". Hon kom hit för att rädda sig själv, sin man och sina fem barn. Jag bara undrar hur man kan lipa över att de bor i ett församlingshem där någon konfirmerades? Ja det är väl underbart! Om Gud varit inblandad hade han tagit emot alla, utan att tänka på var han lät dem bo. Men han hade nog gärna låtit de bo i sitt församlingshem.

Jag blir så arg att människor fortfarande inte verkar förstå. De flyr inte hit för att leva på våra bidrag. De flyr till Sverige för att det är ett tryggt land. Det kan vi väl dela med oss av? Vi har inte bestämt att vi ska födas här. Vi kunde lika gärna flytt från krig. Hur hade vi velat bli bemötta.. Det är kirurger som flyr, tror ni att de vill byta ut sin topplön mot bidrag som inte täcker alla utgifter. De flyr från fina hus, för att bo tillfälligt i ett församlingshem.

De flyr inte för att leva på oss, de flyr för att de vill överleva. De överlever om de lever med oss.

  • 925 readers

Likes

Comments

Köpte en ny tröja idag på bikbok. Älskar den!

  • 930 readers

Likes

Comments