Header

Hej alla fin där ute vart ni än befinner er så hoppas jag att ni har bättre väder än vad jag har... det har BOKSTAVLIGEN spöööö regnat hela dagen... MEN så har jag som tur varit ledig hela dagen vilket har varit sp J*kla underbart! Bara varit inne och tagit det lugnt, vilket behövdes efter en jobb helg.

Jag ska om ungefär 30 min åka ner och hämta och även springa in och boka tid för färgning och klippning! Sen ska jag och mamma på ett pass på Friskis, skönt avslut på en slappar dag!!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kanske byta ut pyjamasen mot andra kläder om man ska ner till stan..

Ha en fin dag trots piss vädret!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Fredag och jag är ledig!!! Så himla skönt!
Jag har hunnit med och träna en sväng på morgonen sen har jag tyvärr bara tagit det lugnt. Jag har haft rätt mycket nu dessa veckor så dom dagar jag är ledig så försöker jag att ta det lugnt..
skönt att vila upp sig in för att jobba helgen.. suck alltid det jobbigaste att åka och jobba helg när alla ( nästan alla) är lediga och ska hitta på en massa skoj.. men får tänka positivt så går det alltid bra, jag tjänar pengar och dom andra gör av med pengar, tänker jag så så går det lättare.. jaja jag får kämpa mig igenom denna helg..

Ha en fantastisk helg på er!

  • 7 Readers

Likes

Comments

Då var min allra allra ALLRA första tatuering på plats och nu efter snart 2 veckor så har man nästan glömt bort att man har en tatuering... men jag älskar den. Tre stycken duvor flygandes på axeln som ska symbolisera min mamma, pappa och min storebror är väldigt fint tycker jag.
Jag har dom med mig livet ut och genom tuffa tider. Jag kan alltid kolla på dessa och tänka på mina kära.

Planen är väl att i framtiden ( 5-10) kanske fylla på med flera duvor då om jag nån gång i min framtid får barn så kan man fylla på med mera duvor!

Men här har ni bilden på...

  • 7 Readers

Likes

Comments

Som rubriken låter så är dagen med stort D äntligen här. Idag efter jobbet så ska jag TATUERA MIG!! så så spännande då jag aldrig har tatuerat mig förr, så detta är min första gång..

Jag jobbar som sagt just nu började 7:15 och slutar 14:15 så skönt, och ett steg närmre helgen!!

Men vad jag gör för tatto får ni se efter..

Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Äntligen en ny vecka med nya tag.

Jag jobbade helgen heeeela helgen vilket kändes i kroppen i går när jag la mig i sängen.

Men måste erkänna att det är rätt så skönt att jobba helg, men biland är det lite tråkigt då man ser sina vänner ha kul. Men men, man får tänka positiv då man är ledig nästa och nästa helg!!

Jag är ledig idag och jobbar resten av veckan men som sagt ledig helg, och då ska jag på festligheter och bara ha en kul helg!!

Just nu sitter jag i soffan ( hos mamma och pappa) har varit och träna och ska strax duscha sen ska jag till tandläkaren.

Oh juste denna vecka ska jag göra något som jag längtar sååå sååå mycket till men är dock lite nervös, haha men det får ni veta senare i veckan..

Nu ska jag duscha och göra mig klar för tandläkaren...


ha de gött!!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, " nöt och mandel allergiker" är nog det jobbigaste jag "sjukdom" jag har om man nu ska hoppa över astman..

Jag var 17 år när jag helt plötsligt gjorde allt för att försöka få fram andan, när paniken slog mig.

Jag minns att det var en söndagskväll och vi i familjen satt och kollade på farmen som gick, då vi skulle fika, glass. Just då och där innan första tuggan så var jag inte allergisk och hade inga problem med att äta nötter, jag älskade jordnötter och dom dära starka nötterna.

Men efter första och andra och tillslut var djuptallriken med glassen slut, och min hals blev röd och det kliades då utanpå halsen, allt gick då snabbt till slut var även tungan svullen och halsen kliade som aldrig förr. Jag fick panik, mamma fick panik och min pappa hämtade något att drick... mjölk. Jag minns efter första klunken att det brändes till i hela halsen.

Vi eller pappa ringde panik till 1177, för vi visst ju inte vad det var eller hur man ska göra. Vi blev då tillsagda att åka till familje hälsocentralen väl där fick vi åka direkt till akuten där jag fick adrenalin i skinkan (rumpen) för att svullnaden och det skulle gå ner/ försvinna. Jag fick då stanna över natten på barnavdelningen för att kolla så allt var bra.

Någon dag senare eller så blev jag kallad för att kolla upp om jag är allergisk, hon på avdelning som gjorde testet sa där och då att det bara var en korsreaktion som jag hade fått och hon tyckte att jag inte behövde en spruta ( adrenalin spruta som man måste ta om man får i sig nötter och det blir samma som förr). Jag gick hem och kontaktade min hälsocentral, pratade med min då varande läkare vad som hade hänt och hon på barn avdelningen tyckte jag inte behövde någon spruta för jag är inte sååå allergisk mot nötter/mandlar. Men läkaren skrev ändå ut en spruta för han sa att det inte spelar någon roll om hur mycket eller om hur lite allergisk man är, nästa gång kanske det blir värre...


OCH TACK GODE GUD att jag hade en spruta för nästa gång kom och då blev det värre än första gången. Paniken i kroppen om att inte kunna andas och tro att man ska dö.. värsta känslan som jag inte ens önskar att någon ska ha / få.


Jag kan nu idag tycka att det är jobbigt att vara allergisk för vart jag än ska eller ska beställa något så känns det som om man besvärar personalen om att kolla om det innehåller nötter eller mandlar i maten/fikat. Så jag tar det jag vet att det inte innehåller något av det jag inte tål.

Men nu i efterhand kan det vara värt att fråga och även säga det en extra gång.Likes

Comments