Hejsan allihopa!<3

Asså HOLY MOLY vad länge sen jag bloggade men aja, I'm back. MEN jag kommer nog inte fortsätta att blogga (bara ibland om jag får feeling liksom). Dessutom har jag startad en youtube kanal som ni kan stalka! Sök på "Mathies Liv" på youtube så kommer den upp.

Men aja nu till själva rubriken o meningen med inlägget. Jo, jag mår bra. Eller iallafall bättre. Klart att jag har dåliga dagar o är deppig någon gång i veckan oså men jag mår mycket, mycket bättre än förut! Asså verkligen! Så till alla er som mår dåligt, det blir bättre förr eller senare du måste ba ha tålamod<33526171

Ja det var typ allt, puss puss!❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja hej hehe...
Vet att det var länge sen och jag kommer försvinna igen nu, förlåt asså verkligen förlåt. Det var inte meningen att allt skulle bli såhär men kan inte göra något åt saken.
Ville bara uppdatera o säga att allt har blivit värre, värre en sist. Har börjat prata med skol kuratorn men tror inte hon fattar att jag mår SÅHÄR dåligt. Tror inte någon fattar. Grejen är att jag har vänner, världens bästa vänner men jag känner mig ändå ensam. Jag har folk som stöttar mig men det känns ändå som att ingen förstår.
Så att ja, hatar mig själv o allting som har med mig att göra ses någon gång, älskar er glöm inte bort det<33

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår men jag glömde bort att blogga helt enkelt. På dagen var jag med Fanny och vi cyklade o lite så sen på kvällen var jag mest deppig.
Jag kommer förmodligen inte uppdatera på några dagar eftersom att jag inte mår sådär jättebra men jag kommer såklart blogga om jag får lust men jag behöver liksom en liten pause bara❤️
Puss!<33

Likes

Comments