Tänkte visa er min fantastiska födelsedagspresent jag fick utav min underbara pappa. Jag fyllde den 14 september, så nyss. Och jag har tjatat på pappa, dessa skor är dom ända jag önskar mig, bla bla bla.. haha sen kommer min födelsedag och jag öppnar mitt paket, och bah, pops, detta är inte rätt skor, då visar det sig att jag skickat fel länk till pappa om skorna. Han beställde ju dom jag skickade såklart, så mitt fel.. MEN som tur är, efter lite letande, så hittade jag dom rätta skorna och beställde hem dom direkt och skickade tillbaka dom andra, och IDAG fick jag äntligen hem dom. Så sjukt sköna och så sjukt snygga. Vad tycker ni? jag älskar dom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Länge sedan nu, Jesus vad kass jag är på detta. Har haft en liten minisemester nu, va ledig onsdag-söndag, sö välbehövligt. Men ändå är jag sämst på detta, så kan inte säga att jag inte har tid, utan jag helt enkelt glömmer bort det totalt. NYTT FÖRSÖK NU!

Börjar med att visa upp mitt nyaste tillskott i garderoben. Hiss eller diss? Har alltid gillat hängselbyxan, men för feg för att använda, men i fredags när jag och bae tog en dagstur till Uppsala och sprang på denna, så kunde jag inte låta bli..

Likes

Comments

Kolla in denna fantastiska tunna bombern vi fick in härromdagen på jobbet. DOCK sålde den typ slut samma dag vi fick den haha, så tyvärr är den redan slut, men är den inte snygg? Perfekt till nu i sommar. Jag hann på en såklart, det är huvudsaken hehe ;)

Likes

Comments

Tänkte kasta upp lite bilder på min rosa bomber som jag skrev om i inlägget innan, köpte som sagt den på GinaTricot. Och jag älskar den.

Och sista bilden, är en body jag köpte i helgen när jag sprang som hastigast in och kollade efter något att ha på mig i helgen som va. blev dock en annan body från Bikbok. Men denna body kommer jag nog matcha med jackan, kanske kan bli lite ballt? 🙋🏼

Likes

Comments

På jobbet nu, har det börjat trilla in en massa nyheter, bl.a. denna sjukt snygga lite tunnare bomberjacket. Visst är den fin? 399:95kr om jag inte minns helt fel. Jag köpte dock en på GinaTricot härromdagen när dom hade 30% så denna fick inte följa med hem, men den gick som smör på jobbet kan jag säga.

Följ oss på instagram för mer nyheter samt påfyllning av favoritplaggen: @veromodagavle

Likes

Comments

I lördags var det dags för mig och min dam att traska ut på dansgolvet haha, vi hade båda ledig söndag och det var bra väder, så vad passar då inte bättre än en utgång? Och vi hade så fruktansvärt roligt. Det har jag alltid med henne, hon där 👆🏼 bästa Carro.

Som hon säger till mig: du är den där lillasystern jag aldrig fick, och jag till henne: du är den där storasystern jag aldrig fick ❤️

Likes

Comments

Men ojdå, det sista jag behövde var väl kanske ett par vita sneakers hehe, men kunde verkligen INTE motstå dessa. Såg dom på Scorettoffical instagram till en början, glömde bort dom och kom på dom igen och sprang in på scorett hos oss. Är dock inget big fan utav rosé-färg, men dessa fanns bara i rosé och mörkblå, och då blev valet simple as hell. Hur snygga?

Likes

Comments

I helgen fick jag låna min kusins kamera, jag har ju ingen superbra kamera, och jag och Carro va så sugen på att ut och fota bra bilder, så lånade den och va ut en sväng. Här är några få bilder ..

Likes

Comments

Lång dagar hela tiden nu känns det som, allt känns bra tungt just nu för tillfället, kommer inte gå in på nå detaljer eller så, men just nu är allt lite upp och ner.. Därför jag glömmer bort detta.. Sorry!

Likes

Comments

Igår var jag ut en sväng med min sköna böna Carro. Vi jobbade våran sista dag tillsammans igår, och alltså det på riktigt suger så jävla hårt. Har aldrig haft så roligt på jobbet som med henne, vi sa bara klick när vi började jobba ihop. Men som tur är har jag iallafall funnit en ny vän för livet. Bästa Carro!

Likes

Comments