Jag köper mestadels mitt smink på Make up Store. Älskar deras grejer. Senaste jag handlade var härromdagen då ja verkligen skrapat ur min foundation, så var verkligen dags för en ny. Den är väldigt täckande, & sitter länge, vilket jag älskar och har haft svårt att hitta. Denna är grym 👍🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår på min 45minuters lunchrast sprang jag runt som en galning på stan för att handla det sista tänkte jag skriva nu, MEN allt det inför midsommar, haha. Fick dock med mig liiiite annat också, dessa skor var inte alls vad jag hade planerat att köpt, men behöver ett par snygga bara slänga på mig skor, och dessa hitta jag på DinSko för en billig peng. Plånboken fick jag hem härromdagen från Nelly och märket BACK. En kompis hade den och jag tyckte den va så snygg, sp kunde inte hålla mig från att beställa.

Likes

Comments

Här kommer lite före och efterbilder på bordet + stolarna jag fick utav min farfar och hans fru när jag flytta in. Detta stod som sagt enbart på deras vind och hade gjort det massvis med år. Och i&med att jag inte visste direkt vad jag vela ha för bord och stolar så bestämde jag mig för att ta detta att börja med. Och jag måste erkänna att jag verkligen gillar det efter att jag målade det svart. Dock kommer jag byta ut åtminstone bordet, vill ha ett större bord, så det ska jag och min kusin bygga så småningom, blir dock en sån process men ska försöka ta tag i det nu i sommar iallafall haha.

Vad tycks?

Likes

Comments

(bilder från Pinterest)

Är det något jag bara älskar, så är det verkligen leoparddetaljer, älskar älskar älskar. Hade ett par skor förr som jag verkligen gick sönder haha. Och har letat ett par nya sen dess men inte hittat några bra. Men! Hörromkvällen sprang jag på ett par slip ons inne pp Nelly.com. Klick klick blev det direkt då. Fick hen dom idag och ska testa dom imorgon.

Har nu bara spanat på massa inspo med leopardskor.

Likes

Comments

Collab with: SudioSweden.
Fick hem dessa sjukt snygga bluetooth-hörlurar idag.
... och har såklart fixat en liten rabattkod åt er alla, ni får 15% rabatt om ni uppger "MATHILDACHRISTINA" vid betalningen. Och ni får även med en tygpåse på köpet när ni beställer. Hur bra?! Och hur snygga är inte lurarna?

Just dessa lurar heter "Vasa Blå"

Likes

Comments

Lite lunch med Elin idag, satt kvar tills de stängde haha. Och gick sen och köpte sushi och satt oss på min balkong i solen. En riktigt bra dag.

Likes

Comments

Collaboration- med Yves Rocherse.
Sjukt underbara produkter alltså, allt är bra för miljön och dem luktar ljuvligt verkligen.
Fick hem dessa nu & kommer typ aldrig vela ha något annat, riktigt bra produkter.

Likes

Comments

Idag vankades det jobb i vanlig ordning, MEN denna dag gled på bra, hade nämligen bokat dejt med Marre direkt efter jobbet. En tjejkompis jag umgicks med massor förr, och vi kom fram till idag att vi umgicks senast i oktober/november?!?!?! Så det var verkligen dags för en catch up. Hur underbart som helst. Älskade underbara människa.

1. Mysmiddag, lätt stans bästa varma mackor. JAVA! 2. Min fina fina vän.

Likes

Comments

Lite nyheter från jobbet 👆🏼
Massa fint just nu. VERO MODA.

Likes

Comments