eg ser fram til å flytte i ny leilighet 1november og bare ordne leiligheta for no er jeg så lei av å leite å leite så er godt at vi fik oss leilighet som vi flyte i som sagt 1november det blir godt godt ser fram til det

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

jeg gleder meg og så er jeg lit spent på kordan det vil gå den 29 og30 å 31 august med svenneprøven i renholdsoperatør faget det blir No bra om Eg består å blir fagarbeider.

Likes

Comments

av og til tenger jeg jo på kordan livet hadde hvert vis min pappa og mamma hadde levd,

må si at mange ganger tenger jeg kor urettferdig livet er å og at enkelte mennesker får jo i pose og sek å at livet bare er sånn å det sverre må være son å må bare leve med det hele livet

selv om pappaen min døde i 1998 å at mammaen min døde i 2001 å

var fint å være på grava til pappaen min i juni i finmmark

Likes

Comments

eg gleder meg til fredag for da reise vi med Wideroe til Finnmark

til familien min sammen med samboeren min å der skal vi feire 70års dagen til onkelen min å det han seter sikkert utrolig pris på at vi kommer å som bor i porsanger

å det kommer til å bli utrolig koss det og der skal vi være til mandags kveld før vi fær hjem.

ps: kommer non innlegg når vi er der oppe i Finnmark 

ha en strålende sommer 

Likes

Comments

Til christoffer fra pappa på din 6 årsdag den 13 mai 1995

Min far rolv har hatt denne bibelen, far til min far har også hatt denne bibelen, og han hette julius.
Jeg vil håpe at du kan være som oss,
"Christoffer", og ldri rote deg bort i kriminele ting , pappa og christoffer har et navn å forsvare, jeg ønsker deg all godt
Hilsen pappan din

Likes

Comments

Jeg hva bare 8år da han pappa døde. Jeg, mamma og lilesøster hadde flyttet til Nordreisa. Da fikk vi vite at begravelsen skulle være i snefjord. Jeg og min storesøster reiste dit i begravelsen i 1998 med fly.

​i sekemo kirke i snefjord

Likes

Comments

Mamman min

Jeg husker den gang da jeg mista mamman min. Det var helt ubeskriveligt. Det var fælt når jeg fikk vite at ho mamma lå på sykehuset.


Jeg brukte å være hos ho mamma den siste stunden hun levde blant oss. Jeg brukte å være på sykehuset hos ho og jeg var ikke så mye på skolen mens ho lå der. På sykehuset var hun så syk at ho kunne dø.


Vi håpet vi kunnne ha ho i blant oss. Men plutselig om natta. Den samme dagen jeg så ho i live for siste gang. Og alle i familien kom or å se ho for siste gang. Døde hun.


Vi hadde minestund for ho mamma for de somville se henne før hun ble gravlagt. Og begravelsen ble holdt i nordreisa kirke.


Nå i ettertid bærer jeg et stort savn av ho mamma. Men jeg må prøve å leve vidre. Jeg håper å få se ho mamma i himmelen. Jeg tror hun har det veldig godt der. Ho hviler no. Jeg syns ho har hatt det hardt før ho døde.


Jeg håper jeg kan møte ho mamma i himmelen en dag. Men ho mamma ble syk i 1997 da sykdommen brøt ut for første gang. I 2000 kom sykdommen tilbake og i 2001 da ho døde av kreft.

❤️​mamman min som konfirmant❤️

Likes

Comments