hverdag
Hei dere! Nå er det kjempe lenge siden jeg har skrevet noe her. Og det er fordi skolen har kommet i gang for fullt. Helgene har også vært stappa fulle. Ikke at dette gjør noe, elsker når jeg har mye å gjøre! Skal ikke gå igjennom ukene dag for dag, men her har dere et bildedryss fra ukene som har gått:)

Vet virkelig ikke hva som skjedde med håret mitt her:/

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

hverdag

Så deilig at det endelig er helg, selvom det er søndag, så har jeg jo fri i morgen. Merker veldig at det blir tyngre og tyngre å stå opp tidlig, og at ukene blir hardere og hardere. Uken som var, var veldig tøff, fredagen spesielt. Forrige uke var det ikke SÅ tungt å ha dager fra kl 08.15 til 15.50, men nå merker jeg det på kroppen. Gruer meg enda mer til lekser og prøver starter for fullt.

På fredag hadde vi en lang dag. Jeg hadde to presentasjoner, både markedsføring og psykologi. Det værste med dagen var gymtimen. Jeg synes det er greit å løpe intervaller, men å jogge langt synes jeg er forferdelig. Selvfølgelig var det det vi skulle i gymmen på fredag. Men jaja, kondisen blir jo ikke bedra av å ikke jogge. Etter skolen skulle jeg i bursdag til Nora & Hodo. Det var kjempe koselig og jeg var nok hjemme rundt 23.30. Når jeg kom hjem da, var jeg helt utslitt og sovnet nesten med en gang.

I går sov jeg lenge og planen var å dra til byen med Eline. Men Norge byr ikke akkurat på det beste være om dagen, så vi tenkte at Sandvika Storsenter var et bedre alternativ. Vi dro rundt kl 13.30 ned til Oslo S og tok tog derifra. Jeg vlogget dagen og den legges ut ca kl 16.00 på onsdag. Det var en kjempe bra dag og jeg fikk ordnet det jeg trengte. Vi tok lunsjen på Egon og sola kom fram i noen minutter her og der. Når klokken nærmet seg 17, tenkte vi å ta toget hjemover. Det var nok enklere sagt enn gjort, for vi brukte nesten 40 min på og finne togstasjonen igjen, ahhahah:)

Når vi endelig hadde kommet oss hjem, avsluttet vi dagen med Skal vi Danse, Side om Side og God Kveld, Norge.

I dag skal jeg filme resten av en video, som forhåpentligvis kommer i slutten av uka og senere skal jeg til mormor og morfar og spise middag. Blir utrolig koselig<3

Likes

Comments

hverdag

Hei igjen dere!

Dagen i dag har egentlig gått sakte. Jeg sto opp til vanlig tid, men bestemte meg fort for å være hjemme. Jeg har utrolig vondt i nakken om dagen, og merker at bihulebetennelse kanskje er på vei. Så det å ta en rolig dag hjemme var akkurat det jeg trengte. Så dagen i dag gikk til å slappet av og så har jeg sett på tv. Pleier aldri å se på tv, men er bra å legge fra seg macen når jeg har vondt i nakken. Etter noen timer med tv-titting så bestemte jeg med for å lage noe godt til lunsj. Tanken var at jeg skulle lage kanelboller, men jeg endte opp med vaffler. Det var uansett sykt godt.

Når vafflene var ferdig stekt, satte jeg meg ned og så på en film. Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å se filmen "Fame", men har aldri gjort det. Så jeg bestemte meg for å se den i dag. Det var en helt grei film. Den handler jo om musikk, dans og drama, så er vel min type film. Men jeg må si at jeg ikke forstod handlingen helt og hoppet litt inn og ut. Men absolutt hvert å se. Litt senere på kvelden trengte jeg litt luft. Så Eline og jeg bestemte oss for å gå en skogstur. Vi gikk vel i sånn ca 1 time. Det var utrolig deilig å få frisk luft, bevege på seg og slappe av i nakken. Er jo super bra og deilig for nakken å gå tur med hendene ned, slik at jeg slipper å anstrenge meg.

I morgen kommer jeg meg ganske så sikkert på skolen. Det blir en lang og hard dag til kl 16.00. Pluss at jeg har to presentasjoner og gym, men det skal nok gå bra. Skal faktisk også i bursdag i morgen og det gleder jeg meg veldig til. Nå må jeg legge meg, slik at jeg kommer meg på skolen i morgen.

Natta<3

Likes

Comments

hverdag, dans
God kveld, dere!

I går var jeg på konkurranse hele dagen, så fikk ikke tid til å skrive noe da. Jeg ble henta kl 09:30 og var ikke hjemme før rundt 22:00. Konkurransen sluttet faktisk veldig tidlig i forhold til andre konkurranser, de pleier å være ferdig rundt 00:30. Så at jeg kom hjem klokken ti var overraskende.

Når vi ankom hallen i går sminket jeg først Emma og etter en liten stund Sofie. Jeg synes det er såå utrolig gøy å sminke dansere til dansekonkurranser, for man kan være så utrolig kreativ. Og man slipper hvertfall å tenke på om det blir FOR MYE, for det blir det så og si aldri haha. Resten av dagen var Helena og jeg Step Up Danseklubb's kamera- og suportercrew. Jeg elsker å ta bilder, synes det er så utrolig gøy. Og det å se hvor mye de setter pris på bildene jeg tar, er skikkelig koselig<3
Sminken jeg la på Emma og Sofie. Jeg ble veldig fornøyd, og jeg håper og tror de ble det og <3

Her er noen av bildene Helena og jeg tok i går:)

Det ble dessverre ikke vlogging i går. Jeg prøvde å vlogge, men fant ut når det gikk mot kvelden at den ikke ble noe bra. Så da gå jeg rett og slett opp:/ Men jeg har spilt inn Sommer Innkjøp i dag, så den kommer forhåpentligvis i løpet av den kommende uka. Så resten av kvelden blir det redigering og så må jeg gjøre meg klar til en ny skoleuke.

Likes

Comments

youtube

Endelig fredag!

I dag har jeg hatt en ganske så lang og tøff dag på skolen. Så at det nå er fredag er veldig deilig. I går ble jeg ferdig å redigere en video, for som jeg sa i et tidligere innlegg var jeg i København for noen uker siden. Jeg bestemte meg for å vlogge turen, og her er resultatet. Jeg tror jeg aldri har jobbet så hardt med en vlog før, så setter STOR pris på om du vil ta en titt og/eller legge igjen en tommel opp. Enjoy<3


Likes

Comments

hverdag

Hei!

Akkurat nå sitter jeg i senga etter en hektisk og slitsom dag. På onsdager starter jeg nemlig kl 08.15 og så slutter jeg ikke før kl 15.50. Så må innrømme at jeg er litt sliten nå. Siden jeg kom hjem har jeg spist middag og redigert på vloggen fra København. Prøver mitt beste på å få den opp til i morgen.

Merker godt at jeg er støl i dag, siden i går var min første ordentlig dansetrening etter pausen jeg har hatt pga kneskade. Jeg merker på humøret og på meg hvor utrolig glad jeg er fordi jeg endelig er tilbake på Step Up. Tror nok ikke jeg kommer til å danse like mye som før, med konkurranser annenhver helg og trening 4 ganger i uka. Men det at jeg trener både slow og cheerdance en gang i uka holder for at humøret mitt går opp. Tror ikke det er noen som vet hvor mye jeg har savnet dansingen dette havlåret. Jeg må si at i starten var det kjempegøy å se på konkurranser osv, men når det hadde gått en del konkurranser merket jeg savnet etter å gå ut på konkurransegulvet selv. Slik jeg ser det nå, tror jeg ikke at jeg kommer til å konkurrere i slow og freestyle noe mer. Tenker det er mest pga formen og ikke hvor mye jeg har lyst. Men man vet aldri!! Men jeg får forhåpentligvis kommet meg på noen konkurranser i cheerdance, noe jeg gleder meg mye til. Det at jeg kom meg tilbake til dansetreningene i går, gjorde uka mi. Det må nok bli ukas høydepunkt, uten at uka er over enda.

På lørdag skal jeg faktisk tilbake til Bingsfosshallen. Der er det sesongens første Freestyle & Slow konkurranse, og jeg tar en tur opp for å hjelpe til med sminke og for å heie gjengen frem. Tror også jeg vlogger hele dagen.

Nå skal jeg fortsette å redigere på vloggen, slik at den kan lastes opp og bli publisert i morgen.


Likes

Comments

mote

God morgen! Nå går det mot kaldere tider, og det er endelig klart for å kjøpe høstklær. Jeg bare elsker høstmote! Fargene på klærne er sterke og fine, og genserne blir store og myke. Det er såå mye fint i butikkene nå for tiden, så jeg har en altfor lang ønskeliste. Ønskelisten min går vel i store gode gensere med en liten ekstra detail. Den siste tiden har jeg elsket basice klesplagg med en liten ekstra vri, som gjør at plagget skiller seg ut fra andre plagg.


Gina Tricot Lana strikket genser HER / Bik Bok Sanya strikket genser HER / Gina Tricot Aubrey sweater HER


Bianco Pom Pom Sneakers HER / NLY Trend Front and Back Sweat HER / Ingrid Stripe Shirt HER / Gina Tricot Celest strikket genser HER / Marc Jacobs Enamel Logo Disc Studs HER / Gina Tricot Bukse (UTSOLGT PÅ NETT)

BIK BOK Alexa blouse HER / Gina Tricot Blair Denim jacket HER / BIK BOK Juniper Dress HER

Det siste jeg har på ønskelisten min akkurat nå er denne cardiganen fra ACNE / HER (fant dessverre ikke et bra bilde)

Jeg håper jeg får tak i noen av disse plaggene, for da er jeg ganske så klar til høsten. Nå må jeg veldig snart løpe til skolen, men er super digg å starte kl 10 hver mandag!

Likes

Comments

hverdag

Hei! Nå er det en god stund siden jeg har skrevet noe. Har vel egentlig bare hatt nok med den første skoleuken. Så derfor tenker jeg heller at vi kan ta et tilbakeblikk på den uken som er over.

Forrige helg tilbrakte jeg i København med en av mine beste venninner Eline. Vi dro tidlig lørdag, og ankom København flyplass rundt 11:30. Vi dro rett til Café Norden, og spiste en stor og god lunsj før vi gikk løs på shoppingen. Det er utrolig mange bra butikker i København. Den beste gaten å shoppe i er vel Strøget, der har de butikker som Urban Outfitters, Senteret Illum (ligner på Steen & Strøm) og h&m. Gaten Eline og jeg shoppet mest i er en liten gate som går opp fra Strøget på høyre side. Der har de butikker som Sephora, Abercrombie og Superdry. Denne gaten lå 4 min unna hotellet vi bodde på som het Skt. Petri Hotel. Vi koste oss veldig mye, men det var ikke en bra tur for lommeboka.


Vi avsluttet lørdagen med middag på en italiensk restaurant. Det var god pizza, og en kjempe hyggelig restaurant som lå en 2 minutters gåtur unna hotellet vi bodde på.

Søndagen brukte vi også på shopping. Vi tenkte oss egentlig en liten tur på tivoli, men denne dagen regnet det en del så vi sto over det. Etter en lang dag med shopping var vi slitne, så dagen avsluttet med en god middag på flyplassen, før flyet gikk mot Oslo kl 19:50.

Mandag var første skoledag. Min første dag som andreklassing på videregående. Vi startet kl 10.00, og avsluttet dagen kl 12.30. Det var utrolig koselig å se alle sammen igjen etter en lang og fin ferie, men hadde ikke hatt noe i mot om ferien hadde vart en uke eller to til. Dagen startet med at alle fra 2. klasse møttes i aulaen på skolen, og hørte på rektor og andre lærere snakke om hva det neste året kom til å bringe. Etter det gikk vi opp i klasserommet, fikk plasser og informasjon om den kommende uken.

Når skoledagen var ferdig dro Malin, Sofie og jeg ned til byen, satt oss på Espresso House og snakket leenge. Det var kjempe koselig, og jeg må si at jeg gleder meg litt til ukene begynner for fullt. Til å få rutiner og komme ordentlig i gang med trening og dans igjen.

De andre dagene denne uken har jeg vært på skolen til sånn ca 14.00 +-, og bare startet så vidt opp med noen fag. Blitt kjent med de nye klassene og fagene. Jeg må si at jeg gleder meg til markedsføring framover, for jeg tror det faktisk kan bli et morsomt fag.

I går startet jeg dagen med å se Gossip Girl ferdig for femte gang, hahah. Jeg ELSKER den serien!! Så først kl 15.00 kom jeg meg ut av senga og begynte å rydde rommet. Når jeg først var igang med ryddingen bestemte jeg meg for å ommøblere rommet. Jeg er super fornøyd med løsningen jeg endte opp med, og det eneste som mangler nå er et par bilderammer og litt små interiør.

Så nå er det bare å bli klar til en ny skoleuke. Må innrømme at jeg gruer meg litt til å starte opp med fulle dager til kl fire osv:/

Likes

Comments

Hei

Jeg heter Mathea, og har lenge hatt lyst til å begynne å skrive om min hverdag. Ikke bare min hverdag, men jeg har en stor interesse for sminke og mote også. Så dette kommer nok til å bli temaene jeg fokuserer på. Jeg har lenge tenk på å lage meg en blogg, men har vært så utrolig usikker på om dette er noe jeg tørr. Men jeg har bestemt meg for at dette er noe jeg skal, siden jeg har tenkt på det i over 1 år nå.

Jeg kan starte å fortelle litt om meg selv. Som sagt over heter jeg da Mathea, og jeg er 16 år. Skal veldig snart starte mitt andre år på vgs. På fritiden min går mesteparten av tiden til dans og trening, youtube og venner. Dans er noe jeg ikke klarer meg uten. Jeg har lenge holdt på med youtube, fordi jeg elsker å redigere og filme. Det å ta bilder er en kjempe stor hobby jeg har. Jeg tar bilder hele tiden, men det er fåtallet av de som legges ut på Instagram. Derfor tenkte jeg at flere bilder kunne postes her.


Jeg håper dere har lyst til å følge med videre!

Likes

Comments

Instagram @matheasande