Igår kväll bestämde vi oss för att äta en spontan middag på Pinchos Avenyn. Vi var fyra personer, vi inklusive Elina och Lisa kom in på restaurangen och väntande i några minuter vid entrén, tills hovmästaren tog emot oss och visade oss till ett ledigt bord. Beställningen var väldigt modern eftersom man fick ladda ner Pinchos egna app. I appen valde man dryck och mat, när man var färdig så skickade man in beställningen genom att knappa in bordkoden man fick av servitören/servitrisen. När man fått en notis av appen att maten är klar, kan man hämta maten. Vi beställde en mini-burgare, quesadilla med ostsås, friterade getostbollar, sötpotatis pommes frites med ketchup och fish&chips, samt dricka beställde vi varsin mojito. Notera att Pinchos är en tapasrestaurang vilket menas att alla dessa rätter är i miniatyr. Dom godaste tapasrätterna som vi rekommenderar var quesadillan, dom friterade getost-bollarna och fish n chipsen. Dom mindre goda rätterna som inte var lika imponerande var pommes fritesen och mini-burgaren. Burgaren var saftig men brödet var väldigt torrt och att den inte hade någon sås sänkte ner den helt. Pommes fritesen hade klistrat fast sig i varandra och var för salta. Till efterrätt beställde vi en brownie med chokladmousse, den var besk och innehöll för mycket kakao. I helheten var det väldigt gott och vi rekommenderar Pinchos Avenyn för folk i alla åldrar. Vi ger Pinchos Avenyn 4 av 5 fyrar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag besökte vi förmodligen Göteborgs kändaste gatukök, nämligen Oves gatukök. Oves är välkänt för sitt gör goa mos och inte minst sina halva/hela spelcialare. Vi beställde varsin helspecial med en klick räksallad. Till det tog vi varsin Pucko, även kallat en stockholmare. Vi körde även en sideorder på en pommestallrik som inte riktigt levde upp till våra förväntningar. Moset var perfekt och korvarna var bra stekta, även brödet var perfekt rostat. Räksalladen var pricken över i:et och gav hela rätten ett litet lyft. Vi rekommenderar starkt denna rätten, god mat till ett bra pris. Vi ger Oves helspecial 5 av 5 stjärnor. Gött mos!

Likes

Comments

För några veckor sedan käkade jag och min gode vän Oscar på Joe Farellis som ligger beläget på Avenyn. Vi togs emot av en trevlig servitör som visade oss våra platser. Vi beställde var sin bacon cheeseburgare med grönsallat, tomat, rödlök, JF’s kitchen dressing, inlagd gurka, knaperstekt bacon och amerikansk cheddarost. Den var snyggt upplagd och till burgaren beställde vi varsitt vatten. Medans vi åt märkte vi båda att brödet var torrt och att coleslawen som vi fått med burgaren, var väldigt vattnig. Även köttet var lite torrt annars var det helt okej. Summa kardemumma så ger vi Joe Farellis bacon cheeseburgare 3 utav 5 stjärnor. Hoppas ni gillade detta inlägg och lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Likes

Comments

​Hej och välkomna till vår härliga blogg om mat!

Vi kommer att besöka och recensera populära men även okända stjärnskott i Göteborg. Följ med oss på vår resa genom Göteborgs restauranggator. Allt från Avenyn till tredje lång. Vi är två goa grabbar från Göteborgs trakterna som är intresserade av allt inom matvärlden.

Likes

Comments