En värmande köttfärsgryta med doft av kanel, perfekt i höstrusket!

Till 4 portioner

500 gram nötfärs
1 gul lök, finhackad
Smör att steka i
4 potatisar, i mindre kuber
3 morötter, slantade
1 burk krossade tomater
2 dl vatten
2 msk kalvfond
3 klyftor vitlök, pressade
Kanel
Oregano
Basilika
Salt
Peppar
Socker
Creme fraiche


Gör såhär
1. Stek färsen i smör, salta & tillsätt löken.
2. Tillsätt morötter & potatis och slå på krossade tomater, vatten & kalvfond.
3. Krydda ordentligt, ta i med kanelen, pressa till sist i vitlöken & låt grytan puttra tills potatisen är lagom mjuk.

Servera med en klick creme fraiche 🍵

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@aseas