Header

Frustrationen är nådd. Dagarna går långsamt, mitt mående känns sämre. Men jag kämpar. Kämpar mig upp ur sängen. Även fast jag vill ligga där gärna tills allt slutar göra ont. Tills kroppen slutar känna av ångesten. Tills allt känns som vanligt igen. Jag gråter. Inombords mestadels hela tiden. Ibland gråter jag även utanpå för att det känns så hopplöst och jobbigt. Låta overklighetskänslorna bara vara. Inte låta det ta över mig. Även fast det känns som det gör det ibland.

Mitt i allt detta har jag världens stöd från världens bästa människor. Och jag är evigt tacksam. För när jag inte orkar så finns ni där och orkar för mig.

Medicinen ska ha helgen på sig att vända till det positiva. Jag kämpar.

Fortsätt. När mörkret kommer och allt gör ont.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I skrivande slund har allting blivit värre. Mycket värre. Så pass värre att jag ska sjukskrivas imorgon. Det är så blandade känslor, men jag tror det är det jag behöver just nu. Jag kan inte tänka klart , men jag håller hoppet uppe.

Att koncentrera sig känns nästan omöjligt. Mitt humör är sämst, jag tar allting så negativt, och då menar jag allt. Men vet ni? Jag är starkast i hela världen och jag har gått igenom detta tidigare, och jag kommer komma tillbaka. Depression är nåt fruktansvärt. Det tar tid. Tiden man känner att man inte har när man mår så pass dåligt som jag gör just nu. Frustrationen som infinner sig i hela kroppen när man känner att man inte kan fungera som man brukar. Konstiga tankar som omfamnar en. Och tröttheten. Utmattningen som känns bedövande i hela kroppen.


Detta kommer bli bättre, men just nu känns allt väldigt långt bort. Ta hand om er därute! <3​

Likes

Comments

Ni vet den känslan av att känna sig helt borta i sin egen kropp. Eller kanske inte. Men så har jag känt i 1 månad nu och detta tär på mig. Nu menar jag inte vilsen som i att inte veta vad man vill göra med sitt liv. Utan att inte riktigt känna ett sammanhang med sig själv och världen. Så borta känner jag mig just nu. Jag har bytt medicin för 2a gången nu, till en ångestdämpande medicin. Jag vet inte, men på nåt sätt känns detta så naturligt att skriva i min blogg samtidigt som för privat. Jag pendlar mellan detta.

Men jag älskar att skriva. Skriva av mig om mina tankar och känslor. Skriva om känslor överlag.

Snart är det jul och nyår och jag ska bara ta hand om mig själv under dessa tider. Inte ställa för höga krav, för jag orkar verkligen inte. Min kropp är slutkörd av stress. Har fått magkatarr och utslag för att jag känner sån stress. Och det stressar mig också haha. Stress är väldigt individuellt och skrämmande. Vad det kan göra med en. Den kan göra en handlingsförlamad och göra så att man känner de känslorna jag gör nu. Stress är ett faktum att man borde ta det mer lugnt, se över sitt liv och vad det är som stressar en. Stress är min fiende, samtidigt är jag så tacksam över det. Jag är tacksam för man behöver lite stress för att kunna leva, för att hålla ihop sig själv.

Det är stressen när det blir för mycket av det som är farlig. Det är då min hjärna spelar spratt med mig och gör att vanliga saker blir 100 gånger jobbigare och svårare.

Ta hand om er därute. Hälsan går före allt annat, glöm inte det.

Likes

Comments

Nytt in!

Likes

Comments

När det var Black Friday passade jag på att bunkra upp mig lite med Dermalogica produkter. Jag beställde 2 st flaskor av rengöring och 1 tub återfuktande kräm till ansiktet.

Har provat dessa innan och är sjukt nöjd med dem! Man känner sig verkligen fräsch efter man använd dessa. TIPS!

Likes

Comments

För ett tags sen köpte jag denna pälsvästen, och har bott i den sen dess. Såå mysig och snygg!

Från miinto.se

Likes

Comments

Jag vet inte vad många tänker på när de läser min blogg , men nåt jag sällan tar upp är hur jag mår.

Jag har hamnat i nån sorts svacka just nu, men ser ljuset påväg uppåt nu om man kan säga så. Jag har verkligen letat mig inåt istället för utåt och verkligen tampats med mig själv och mitt inre. Men snart är det slut med det. Och det känns så otroligt skönt hörrni, efter veckor av ovisshet och ängslan över hur det kommer sluta. Min största farhåga har varit att jag skulle bli inlagd igen, men det känns lite annorlunda denna gången. Jag är inte såpass nere känner jag. Denna gången känns det som jag kan leta mig upp igen. Bort med de konstiga tankarna, ängslan om vem jag är osv.


Hösten och framförallt vintern är något jag inte tycker om, för det är då jag är extra känslig. Känslig för allting, men mest känslig att hamna i svackor och depression. Man känner sig så otroligt ensam när man är i detta. Det kan jag säga er, att känna sig ensammast i världen är den mest jobbigaste känslan nånsin . Men jag vet att jag inte är ensam om detta. Långt ifrån ensam skulle jag säga. Vem som helst kan hamna i oråd med sig själv eller i svackor. Det gäller bara att inte tappa hoppet.

Likes

Comments

Ny mössa från Åhléns, deras samarbete med Carin Wester. Love it!

Likes

Comments

När det var Black Friday passade jag på att klicka hem nåt jag spanat på länge. Nämligen en Daniel Wellington klocka. Valde den minsta modellen då den är snyggast enligt mig. Och såklart i silver och helsvart.

Fick även välja med ett extra klockarmband, så jag valde ett i svart läder. BAM, jag är nöjd!

Likes

Comments

Nytt in på skofronten är dessa sneakers från samarbetet mellan Rihanna och Puma. Knep sista paret då samarbetet ägde rum runt i augusti. Love them!

Likes

Comments