Header

Pics från Zara.com

Snyggaste örhängena just nu hittar ni hos Zara! Klickade hem dessa igår och är supernöjd! Brukar inte använda örhängen men blev mer än taggad på att göra det nu.

99kr vs 139kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

// Från Topshop

Likes

Comments

Igår landade jag och syrran i fina Mallis, Spanien. Mamma tog emot oss, hon har nämligen redan spenderat en vecka här.
Vi möttes av strålande sol och underbar miljö. Idag har vi mest legat och solat och badat och jag gick en runda till Magaluf för lite sightseeing.

Här är också några bilder jag och syrran knäppte innan idag! Vi hörs snart.

Likes

Comments

Lite vad jag shoppade på Zaras rea idag

Likes

Comments

Vad vill ni se mer av i bloggen? Kom gärna med tips och så. Har lite dåligt med inspiration just nu💜

Likes

Comments

Same same but different,
från boohoo.com och na-kd

Likes

Comments

Har äntligen väntat och väntat att mitt hår ska vara redo att bli blond. Det sliter nåt så fruktansvärt på håret, I KNOW. Men jag vill verkligen bli åt det ljusa hållet nu.

Tar det i sessioner, bleker det med några dagars mellanrum och såhär ser håret ut just nu. Det gäller verkligen att ha tålamod med sånt här.

Likes

Comments

Det finns saker jag helst inte pratar om med vem som helst. Och det ordet stavas känslor. Av förklarliga skäl. Men nu gör jag ett försök.

Jag är alltid den som känner saker dubbelt så mycket, alltid den som blir lätt sårad eller ledsen om mitt mönster förändras eller nåt oförutsägbart händer.
Jag är dock den som känner mer, känner av atmosfären på ett annat sätt. Eller ja hur jag ska förklara.
Jag kan älska mer, tycka om mer och känna av positiva känslor på ett annat sätt. Och det är bra.
Men det dåliga väger tyvärr ibland tyngst. Det vet jag mycket väl. Sårad har jag blivit alltför många gånger, besvikelsen när något uppstår man inte kunde förutspå. När man lägger hela sin själ i någon eller något och sen bara rycks det ifrån en och man blir besviken eller sårad.
När det vackra blir till sten. Eller när luften förvandlas till tung ånga, när klumpen i halsen inte försvinner. Det har hänt många gånger att jag gett upp vid såna här tillfällen. På riktigt bara tagit en stor paus från världen. För det gör ont, att gång på gång bli sårad. Att förlora hoppet för en stund.

Jag tänker jobba på detta. DETTA är något jag tycker är jobbigt och jag vet att jag inte förtjänar detta, ingen förtjänar det.

Likes

Comments

Igår åt jag och Marri på mezo. Mums var det och en skön sommarkväll. Jag tog det jag alltid brukar göra, deras kycklingfilé med klyftpotatis.

Mumma!

Likes

Comments

Finaste lillsyrran igår <3

Min syster tar studenten i år och igår var det bal för henne. Och såå fin hon var!
Stannade dock bara en liten stund men var så glad för hennes skull. Finaste lillsis.

Likes

Comments