Header

Ligger i badet och bara njuter. Det kan verkligen få mig att slappna av på ett sätt jag inte kan förklara.

Denna helgen har jag verkligen noll planer, vilket känns så otroligt skönt. Var ute och gick två rundor innan idag, en själv och en med Emelie som är nere i Skåne. Det rensar verkligen hjärnan att få frisk luft och bara gå.

Hoppas ni har en mysig lördagskväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En sak som kan störa mig än idag, är att jag inte blev informerad att p-piller kunde orsaka blodproppar. Att det kom så jäkla plötsligt också, och att jag hade tur som gick upp för vår lite branta backe där hemma och fick symptom.

Jag har pratat om detta tidigare i mina andra bloggar. Men jag vill mest nå ut till er som går på p-piller. Att verkligen tänka på riskerna. Jag hade ingen i min familj som haft blodproppar. Det gjordes en utredning och det var inte ärftligt.

Det var alltså ppillerna som orsaken de propparna i mina lungor. Rätt skrämmande att tänka tillbaka och tänka att om jag inte hade varit påväg till gymmet den där morgonen så hade jag kanske inte upptäckt det. Och vem vet då vad som hade hänt.

Idag har jag en hormonspiral som funkar bra för mig, men det finns andra alternativ också.

Jag menar inte att ni ska sluta på era p-piller men jag vill att ni ska få en tanke och veta att det finns andra alternativ. Om jag visste det jag vet idag hade jag aldrig tagit ett piller. Men det är jag.

Har ni frågor kring blodpropp eller annat så släng in en kommentar!

Likes

Comments

Den 10/10 var det min födelsedag, och jag fick bland annat denna boken.
Jag som bara nån vecka innan hade kollat upp den, och blev grön av avund när min vän lyckades kippa ett ex.

Men, på min födelsedag fick jag den, signerad av självaste Maggio. Som jag blev glad!
Har ännu inte hunnit öppna och läsa den än, sparar det till ett speciellt tillfälle.

Likes

Comments

Jag ville inte ha dig tillbaka. Jag vill inte känna som jag gör när du finns där. Där det gör ont hos mig finns du och bara är där, skrattar åt mig. Vi som sa att vi inte skulle mötas igen, vi skulle inte vara ett.

Vad jag pratar om är ingen person. Utan mitt mående just nu. Detta skrämmer mig nåt otroligt. Jag får inte falla ner nu. Inte nu.

Hösten har kommit och det är då jag brukar bli deprimerad. Att hamna neråt igen skulle förstöra så mycket. Jag ska kämpa, nåt otroligt.

Likes

Comments

Låtar brukar inte beröra mig särskilt mycket. I vanliga fall. Denna väckte nåt inom mig som jag inte var beredd på alls. Fick rysningar och tårarna började strömma ner för kinderna.

Likes

Comments

Nytt in på sko och klädesfronten. Skor från Puma och tröja från Rihannas kollektion "Fenty by Rihanna" för Puma.

Från Sneakersnstuff's rea.

Likes

Comments

Hej läsare. Jag tänkte faktiskt inte ha några bilder eller liknande i detta inlägg. Jag älskar att skriva. Jag fick en upplevelse och kom till insikt på svenskalektionen jag hade idag i skolan. Att wow, jag älskar att skriva. Jag hade glömt det.

Och på bloggen gör jag knappt det. Jag postar mest bilder och nån liten text under. Men jag ville ta detta inlägget för att skriva ner mina tankar.

Jag har märkt och lärt känna mig själv på ett annat sätt på sistone. Jag stoppar mig själv när jag tänker destruktivt och negativt. Stopp Matilda! Det behöver inte alls betyda si eller så. Ta ett djupt andetag.

Innan flödade negativitet i min kropp utan ett slut. En liten sten blev till en elefant, om ni förstår mig. Mitt tänkande var destruktivt. Men nu finns ett filter. Jag tror det är lite tack vare min kbt och att jag började skolan.

Tillbaka till att skriva. Jag kände en sån stimulans i kroppen idag när jag skrev tre uppsatser på en timme, orden flödade. Jag är fan bra på detta. Jag kan något, jag är inte värdelös. Såna tankar kom idag. Detta är nåt jag vill göra i framtiden. Skriva. Om allt mellan himmel och jord.

Därför har jag nu bestämt mig för att ha ett sådant här inlägg i månaden, ett tillfälle för mig att skriva av mina tankar och känslor och annat som känns relevant.

Likes

Comments

Imorgon fyller jag år , den 10 oktober, aka 10/10. Som tidig födelsedagspresent till mig själv köpte jag dessa Puma Basket. Har länge stått och kollat på dessa, men när de var nedsatta nästan 50% kunde jag inte låta bli.

Edit: Köpta på Sportamore.se​

Likes

Comments

Pics från Pinterest

Mina absoluta höstfavoriter just nu är

1. Nätstrumpbyxor/nätstrumpor. Så snyggt att tuffa upp om man till exempel bär ett par mjukare och sötare skor.

2. Blåa nagellack. Gärna om man lägger på ett matt lack ovanpå.

3. Puma basket heart. Skon med två olika snören att variera. Ett i siden och ett vanligt, tjockare. Übersnyggt!

4. Snörning+ stickat = Sant. Behöver inte säga så mycket mer va?

Likes

Comments