Heeej! Så er der kun en dag tilbage, til jeg bliver 15 år.

Igår holdte jeg noget hygge noget for mine 3 bedste veninder, det var virkelig hyggeligt. Vi spiste kage, slik, hørte musik og sang. I dag har jeg bare været samme med min familie. Vi hentede min bror ved toget i morges (han bor ikke hjemme), så har vi bare gået en tur ved stranden. Da vi kom hjem fik vi noget mega lækkert mad! Imorgen skal jeg holde brunch for hele min familie.

Jeg glæder mig virkelig meget. Det var lige et lille kort indlæg for i dag. Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heeej! For omkring 3 uger siden, skrev jeg mit første indlæg... Siden det har jeg ikke skrevet noget. For at være ærlig er det faktisk fordi, jeg ikke føler mit liv er spænende nok, til at være omdrejningspunktet for en blog. Men jeg vil love fra nu af tager jeg mig lidt sammen og vil prøve at skrive et indlæg hver 2-3 dag.

Knus!

Likes

Comments

Heey! Okay for at være helt ærlig, så ved jeg sku ikke hvor stor en blogger jeg bliver.... Jeg vil ikke kunne forstå hvis nogle vil synes det er spænende, at følge med i mit liv. Men jeg vil gerne præsenterer mig selv alligevel.

Jeg er 14 år, jeg er bosat på Sjælland, men oprindeligt fra Jylland (og hvis du spørg mine venner kan det høres, hvor imod hvis du spørg mine forældre, er jeg fået en "rigtig" sjællænder accent). Jeg ELSKER sushi, men det er der mange der gør. 

Håber i vil følge med i fremtiden! 

Likes

Comments