Många bollar i luften nu. Bilen är fortfarande på verkstad.... varit där över en vecka och dom får inte till den. Eller de fick till felet som jag lämna in den för men nu funkar inte servon efter dom grejat med bilen. Så jäkla trött!

Sen Fsk, väntar på beslut. Är så nervös så jag vill spy. Ska det vara så här månad efter månad? Kommer fan inte palla det. Det är ju tortyr. Förstår verkligen all kritik dom fått när man sitter i det själv. Nu har väl jag haft tur än så länge men plötsligt vänder det och vad gör jag då? Börja jobba? Jo såklart men orkar jag det knappast! Men man måste ju ha pengar tyvärr.

Till något helt annat vi har blivit med bebisar!! Vi har skaffat två dubbelrexade Dumbo råttor, dör verkligen söt döden. Som jag har saknat att ha djur och särskilt råtta!

Nu måste jag ta till vara energin jag har idag av solen och röja här hemma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Håller på att göra om hemmet, en ny liten detalj växer fram varje dag. Idag har jag bytt en gardin och ändrat lite lampor. Blir aldrig nöjd. Bara flyttar om allt och tar bort och tar fram sånt jag tog bort tidigare. Känns som det har med mitt sinne att göra. För ca en månad sedan bytte jag rum med barnet. Släpa och drog på alla möbler själv. Fick montera ner hennes loftsäng och montera ihop den igen för jag gjorde en liten miss när jag köpte den. Den gick inte in genom dörren sant att jag fick slita bort en väggmonterad garderob. Men det gick det med. Är så nöjd med mitt nya sovrum trots att det vara får plats en säng där inne. Ligger på soffan och spanar över vad nästa projekt blir. Men idag har jag gjort av med den lilla energi jag hade idag. Till helgen vankas det födelsedagsfest. Hoppas verkligen lusten och orken infinner sig.

Likes

Comments

Idag har jag fått domen för bilen. Var två fel och en service. Det vart dyrt!! Men då är det gjort innan vintern som väninnan sa. Men det känns ändå. Pengar jag hade kunnat göra så mycket mer med. Typ tatuerat mig eller köpt en tv. Så jag intalar mig själv hela tiden att det är värt de, eftersom jag verkligen behöver bilen. Så i morgon får jag tillbaka den lagad och servad. Får hoppas den håller lääääänge!

Likes

Comments

Status.....


Är det inte det ena så är det de andra. Nu har bilen pajat. Så blir verkstad i veckan. Vad är det man brukar säga bilar är bästa sparbössan aldrig utdelning. Känns ju jätte bra när man är sjukskriven och får mindre pengar. Men måste ha en bil. Så det är ju bara bita i det sura äpplet. Får helt enkelt hoppas att det är ett simpelt fel som inte kostar en förmögenhet att fixa.

Då det är ett märkligt fel så har jag ingen runt mig som kan ta på sig att titta på den, annars hade det ju varit ett alternativ.

Har ju verkligen behov av bilen då min pojkvän bor i en annan stad.

Igår var verkligen en dålig dag, tills min pojkvän stod i dörren och överraska mig. När allt känns som mörkast och han kliver innanför dörren då kan bara dagen bli bättre. Det är dit jag flyr när allt känns för mycket. Han är mitt ljus och fristad. Vet inte vart jag hade varit idag om inte han kom in i mitt liv när han gjorde.

Det är svårt för andra att förstå hur man kan vara deprimerad och ha ångest men samtidigt vara så lycklig. Det är svårt att förklara man måste vara där själv för att förstå.

Nu har han åkt och vi kan inte ses på ett tag av olika anledningar bla biljäveln. Men då har jag något att längta efter.


Nu ska jag klä mig i mitt bästa leende och åka på kalas.

Fortsättning följer....

Likes

Comments

Status...

Som ett brev på posten kom magkatarren, firade en kompis i lördags som fyllde år. Har inte druckit alkohol på ett tag så tydligen var det en bra idé att köra på ganska hårt. Blev inte så berusad men fick i mig en hel del. Vilket inte är en bra idé då jag vet med mig att då kommer magkatarren. Så bara till att lägga till ett till piller i dosetten.

Idag tänkte jag hoppa in i ett solarium, är det något som lugnar mitt sinne så är det sola och lyssna på podd samtidigt. Jag vet att sola är inte bra men lugnar det mig när jag är i en svacka så kör jag. Det är konstigt, har aldrig varit en soldyrkare. Men sen jag blev ”sjuk” så har jag blivit beroende av solen. Kanske inte så konstigt om man tänker efter. Ljus, värme mår väl de flesta bra av.

Ska inte svamla mer om detta utan ta tag i dagen.

Fortsättning följer....

Likes

Comments

Startade denna blogg just för att få skriva av mig. Riktar mig inte till någon eller några men skulle någon finna detta intressant så fine.

Status

Går och väntar på provsvar vad som händer med min kropp och en röntgen. Pallar inte med denna smärta som hämmar mig i vardagen, inte konstigt att man drabbats av både depression och ångest vilket är huvudsaken för min sjukskrivning.
Jag hoppas dom hittar något, inte kul att vara ”sjuk” men något som kan förklarar varför det är som det är. Jag har grävt lite själv för det slog mig att kolla upp biverkningar på min spiral. Har en Mirena hormonspiral och visst man ska inte tro på allt man läser på nätet men jag fick upp hur mycket som helst, samma symptom som mig och de har blivit bra när dom plockat ut skiten. Så det är nästa steg om inte prover och röntgen ger något.

I morgon är det måndag en ny vecka att sysselsätta sig med. Har hur mycket som helst att göra men får se vad dumhövve tillåter mig att kunna avverka under denna vecka. Försöker att sysselsätta mig med saker hela tiden i den mån jag kan så jag inte ska sätta mig och nätshoppa. Fick för mig idag att jag BEHÖVER en sovrumstv. Hitta en till bra pris (pengar jag inte har) det var så nära att jag tryckte på beställ på avbetalning. Behöver jag en sovrumstv? NEJ jag vet att jag inte behöver en tv. Kändes bra att jag kunde hindra mig själv, men det gnager i mig. Jag VILL verkligen ha den där tvn och det känns så bra när jag beställt den. Men nej jag kan och ska hindra mig själv från att beställa. Jag är medveten om detta och har spärrat mig själv på olika kreditbolag just för att lockelsen är för stor. Jag kan nog tänka mig att det är som att jämföra sig med en spelberoende. Har inga belägg för det men kan som sagt tänka mig. Dax att bryta mönstret, så pass frisk är jag så jag förstår de, men det är svårt.

Fortsättning följer.....

Likes

Comments