På våran fritid så brukar vi hänga på stan och träffa alla våra vänner, ibland så brukar vi ta bara en fika på stan och det är oftast jättemysigt. Någon gång så brukar vi bara ta en spontantrip någon stans i Värmland och det blir oftast lika kul varje gång, eller så åker vi bara till Karlstad och äter på max.

På sommaren brukar vi åka och sola och bada och dricka kalla drycker och bara vara. Ibland bestämmer vi en myskväll hos tex maja och då går vi ner till Coop och köper massa godis och dricka och bestämmer en film.
Ibland när vi inte orkar gå ut så brukar vi skypa ist, genom skype så kan vi titta på film osv, gör allt möjligt.
Ungefär det gör vi på våran fritid tillsammans
Mvh Wilma, Maja och Linnea
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

idag har jag varit i skolan vi slutade 14,50 en ganska lång dag ändå. Efter skolan ska jag till Brattfors och rida och fixa med min häst lite som vi hämta förra veckan. efter det ska ja hem och va med mina fina vänner i det fina sommarvädret.
Mvh Maja

Likes

Comments

Hej! :)

Idag vaknade jag tidigare än vad jag brukar göra , kanske för det är måndag?

När jag kom till skolan så hade vi mentorsträff och då berättade våran mentor Monica att vi skulle ha mobilförbud tills på onsdag så det var ju inte så kul så dom samlade in mobilerna på morgonen och vi skulle inte få ha dom på hela dagen.

Först tyckte jag att det var jätte svårt att hålla tiderna eftersom jag inte hade min vanliga klocka på mobilen men sen gick det bättre.

Lektionerna idag gick sakta som vanligt och vääääldigt tråkiga.. men nu är klockan snart halv tre och vi slutar snart för dagen , då ska jag gå ner till stan i det fina sommarvädret och köpa en concealer om det finns eftersom min är slut! :)

mvh Linnéa
Likes

Comments

​Idag är det onsdag, ganska jobbig dag. Vi slutar ganska sent också 15:10. En så länge har vi haft matte, engelska, svenska har vi just nu. Matten så jobba vi med ekvationer vi har nyss börja lärt oss hur man jobbar med ekvationer, jag trodde att det skulle va svårare men det är ju inte lätt direkt men när man fattar hur man gör så går det bättre. Mellan matten och svenskan har vi ganska lång rast ungefär 20 min. På engelskan hade vi vikarie eftersom alla nior har nationella prov så var Rosita tvungen att va med en klass. Men egentligen på engelskan så jobbar vi med podcaster men det gjorde vi inte nu för vi hade vikarie så vi jobba med något arbetspapper, då man skulle skriva som ett brev och skriva om sig själv. Efter engelskan har vi svenska det har vi just nu. Sen har vi bara lunch och hemkunskap och bild kvar sen slutar vi.
​ Mvh Wilma

Likes

Comments