Hej!

Nu är jag tillbaka från en lite längre paus. Jag tänkte uppdatera er lite på vad som händer just nu. Jag/min familj har hyrt en häst som heter Rocky. Han är en jätte fin C-ponny (vallak). Jag tränar som vanligt gymnastik fyra gånger i veckan och dansar ballet två gånger i veckan. Jag har ganska mycket i skolan just nu och kommer antagligen att ha det ett tag framöver för att jag har precis börjat nian.

Till baka till hästen nu i söndags så hoppade jag honom för att på söndag så ska vi tävla för första gången och det ska bli superkul. I måndags så hade jag derssy lektion för carro och han var så fin. Det var första gången jag red för henne och hon var superbra, först red jag och sedan så satt hon upp på honom i några minuter och han var så fin då. Sedan var det min tur igen och då hade jag tittat på henne och tagit in hur hon gjorde för att få honom att jobba så fint i form. När jag då satt upp så var han också jätte fin, och jag tror att jag har hittat några av hans knappar nu.

Nu sitter jag på ett café men Elin och försöker att få lite plugg gjort efter som att min medryttare har Rocky idag, sedan ska jag åka till min gymnastik träning.

Idag har vi haft skolfotot och därmed har jag min favorit outfitt på mig. Jackan som jag har på mig är ifrån gina trico i gråt. byxorna som jag har på img är från lindex, baraletten är ifrån hollister och t-shirten är ifån HM. Jag blev inte alls nöjd med mitt skol fotto men vad gör det ingen ska ju se det endå.

Jag tänkte att jag skulle uppdatera bloggen varje tisdag om jag inte har allt för mycket att göra.

puss & kram hej då.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att ni har haft en toppen vecka. Som ni ser så tänkte jag burga med outfit of the day. Vet inte om det är nångon bra idee, men jag ville prova. Efter som jag är nyburgare så gör jag lite som jag tycker för jag vet inte hur man gör "rät." Jag burgar väll med att förklar vart mina byxor är ifrån. Som ni kanske ser på bliden så är det ett par tränings tajts från Nike, jag har ingen anning om hur mucket dom kostar. Min hoodie är ifrån HM, jag vet inte hur mycket den kostar. Sen så hade jag smink på mig i burgan av dagen men det hade ju typ försvunit i slutet på dagen. Jag har såklart håret i en toffs för att det är så jag gillar att ha det.

Nu tänkte jag bärätta lite om min väck, eller i alla fall onsda till nu efter som jag bloggade i tisdags. Det är inte mycket som har hänt sänn i tisdags. I onsdags hade jag ridnng, det var min ridinstruktörs sista gång som hon skule ha oss i den gruppen så vi körde jumkana. (Det är en lek som man gör med hästarna, det är typ som en hinderban fast man sitter på en häst.) Det var supper kul att avsluta på bästa sätt. Sen i torsdags så hadde jag gymnastik träning. Det gick inte supper bra vet inte varför det inte gjorde det men jag mistenker att det är för att det är ganska mycket i skolan nu och då går det aldrig bra på träningarna.

I morse när jag vaknade och var på bra humör för att jag insåg att jag hade såvmorgon så jag slapp stresa. Sen när skulle går till busshållsplatsen så träffade jag Moa för vi skulle åka buss tillsamans. Sen så stog vi och lysnade på musik på högsta volum utan hörlura, det var ganska najs : ) När vi komm till skolan så kommer jag in i klassrummet och det är massos med holländare som skulle vara i skolan idag. När skolan var slut så var jag tvungen att spring till bussen för att inte missa den. Jag har ridning varanan fredag och den här fredagen hade jag ridning så jag skundade hem så jag skulle komma i tid till stallet men presis när jag hade kommit hem så får jag ett SMS av mamma som skriver att det inte var någon ridning, Då blev jag arg för att jag hade kunnat åka ner på stan och vara med några kompisar men nej nu låg jag i soffan och kollade på min mobbil. Aja sen så komm mamma och Charlie hem och vi laggade matt och snackade massor. Sedan åt vi middag Det blev däremot inte jåtte kul slut på middagen för att vi burgade prata om våran stora (se bilden) hund Zeeke som tyvär kommer att lämna os på fredag nästa vecka, så då blev det ganska mycket tråra men det ändrade vi snabbt på och satte oss i soffan och kollade på en film tillsamans : (

Nu ska jag skriva lite kort om min kompis MOA KYHLEN (notera inte den moa som jag träffade vid busshållsplatsen) för det ville hon att jag skulle göra. Det var väldigt viktigt att jag stavade hennes efter namn rätt så jag hoppas att jag gjorde det nu. Moa är supper snäll, en som man kan gå till om man vill skratta för det är hon bra på ; )

Nu ska jag nog avsluta den här bloggen så att ni slipper läsa i oendligheter, Imorn ska jag till gränby och shoppa till våruppvisningen som jag ska vara med på med min gymnastik, vi ska ha blåt på oss vilket kan vara den svåraste färgen att hitta tjats i. Nu ska jag sluta på riktigt.

Hejdå hoppas att ni gillade puss & kram.

Likes

Comments

Hejsan Hoppsan!

Idag har varit en lång men ganska rolig dag. Ja, allt förutom skolan då men det hände några bra saken där endå. Som ni vet så är jag nyburgare till det här men jag ska försöka att förklara in dag så in i detalja som det går utan att det blir lång tråkigt ; )

Min dag burgar alltid med att jag ska gå upp såklart, men jag vill inte alltid gå upp så jag ligger kvar i min säng i typ tio minuter inan jag går upp och klär på mig vilket ta typ en kvart, för jag vet aldrig vad jag ska ha på mig. Sedan går jag ner och äter frukost. Till frukost äter jag oftast flingor med mjölk eller en maka med ost på. Om jag vill lyxa till det lite så steker jag ett egg också. Jag dricker ett glass mjölk till allt även om jag äter flingor med mjölk för så är jag. Sen när jag har ätit min frukost så går jag upp och borstar tenderna. När jag har borstat mina tender så går jag och sminkar mig. Det tar typ tio minuter för att jag använder inte mycket smink. När jag är klar med min morgon hema går jag till bussen och åker till skolan.

I skolan så har jag en massa tråkiga lektioner, för vem har inte det.. Jag äter lunch någon gång mitt på dagen det varijerea. Sedan har jag ennu mera tråkiga lektioner. Fast en bra ska som hände idag var att jag fick ett supper bra flyt i svenskan och srev klar min text : ) I slutet på den här dagen hade jag idrott så jag slutade fyra. När jag skulle hem så tenkte jag ta bussen men min snälla kompis Moa sa att hon kunde skjusta mig på sin cyckel. När jag kom hem så åt jag lite mellis, det varijerar också var jag äter till mellis beroende på hur hungrig jag är. Det bli oftast en frukt men har det varit äcklig matt i skolan så är man såklar hungrigare när man kommer hem så då äter jag flingor med mjölk eller så gör jag en smothie. När det blir dax att åka till min träning åker jag dit med bil för min snälla mamma skjutsar mig till den. När jag sedan kommer hem dushar jag och går och lägger mig.

Just nu skriver jag på min blogg som ni kanske förstår, men inan jag satte mig och skrev på min blogg så fönade jag håret vilket jag aldrig gör. När jag sen skulle lägga mig i sängen märker jag att min telefon är borta så då var ja tvungnen att leta efter den i typ en kvart men nu har jag den och allt är bra.

God natt hopas att ni gillade dagen inläg också. <3Sorry för att et inte blev några bilder tog inga idag.

Puss och godnatt från en tröt Georgina

Likes

Comments

Hej allesamans

jag är en tjej på fjorton som tenkte starta en blogg. I min blogg tenkte jag skriva om min vardag och det kommer antagligen bli en massa mat bilder för jag älskar matt <3. Snart ska jag på semester till lanzarote och då tengta jag blogga varja dag ( om jag orkar.)

Nu kanska jag ska berätta lite om mig själv. Jag träna varje dag i veckan. Jag träna Gymnastik, jag rider och jag dansar ballet. Jag har också ganska mycket skolarbete eftersom jag går i åttan. Jag har en massa husdjur. Jag har två hndar som jag älska supper mycket sen har jag ochså två marsvin och en sjölddpadda som jag gillar lika mycket. Jag har dyslexi som ni kanske märker för att min stavning inte är på topp vilket gör det lite svårare i skolan men jag kämpar på endå. jag har inte så många syskon jag har bara en lilla syster som jag älskar extremt mycket (det är hon på bliden till vänster.) <3

Tack för att ni läste hoppas att ni gillar det och kommer fortsätta att läsa.

Likes

Comments