var ledig idag och har ba varit hemma å kollat serier. sen sminkade jag mig å for in till stan en snabbis å sen till söder, där jag mötte upp några andra. och efter det så drog vi till solsidan men jag blev less å då drog jag å ceasar hem till han å ba kolla film å myste.
imorgon är det äntligen fredag, men jag måste stiga upp före fan själv asså. ska upp 05.30, sminka mig, fixa håret, klä på mig, äta frukost, låsa dörren och gå till bussen som går 07.05
känns förjävla drygt men annars så tror jag de ska va lugnt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

det har snart gått 2 år sen jag slutade blogga haha. och det är så mycket som har förändrats och hänt på dom här 2 åren.
jag vet inte varför men jag kände att jag ville försöka börja igen. kan vara skönt ibland att liksom skriva av sig och berätta vad som händer för människor i min omgivning också.
idag vaknade jag 06.30 ungefär, och då gick jag upp å tog min pepsi från kylen och satte mig i soffan. sen vid 07.00 så gick jag ut till bussen och åkte till skolan. imorse hade vi matteprov och det gick käpprätt åt helvete om jag ska va ärlig, men de är okej. och nu är jag påväg hem, men ska springa in på stan snabbt och köpa lösögonfransar och kolla lite. sen ska jag hem och se serie och ba chilla typ, har inget planerat ikväll.

Likes

Comments