Det är verkligen socialt att ha hund, när man är ute och promenerar så träffar man alltid på någon likasinnad, hundar som får hälsa och leka lite snabbt och man stannar som upp och pratar lite! Är lika trevligt varenda gång och jag blir lika glad varenda gång det händer! dag träffade vi på en äldre man som tyckte hundarna var så fina och verkade vara så härliga och snälla! Han var även väldigt kär i dessa muskelhundar och sa att om han hade haft lättare att röra sig och promenera mer så hade han skaffat sig en staffe själv! Super trevlig man, med en lite mindre glad och social tax som stod och skällde åt oss! ;)

Vi träffade även på en bekant med hennes hund, Bentley tyckte väl att hennes hund var lite läskig då han hade tratt på sig, så han morrade och skällde med raggen rest men svansen gick i 120, värsta fjanten alltså! Nu har liten fått mat så nu är det sova middag som gäller! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit igång med hundarna mer eller mindre hela dagen, har varit på promenader, och nu under kvällen var jag även ut med min fina vän Sara - och hennes 2 hundar - på fotbollsplanen i 1½ timme, så nu sover mina grisar gott båda två! 😊

Var ju då en aning kallt ute, så när jag kom hem så tog jag och fixade mig en STOR mugg med te, och precis när jag ställer muggen på bordet så ber Sara mig komma ut, och med sig har hon 2 saffransbullar med russin i och en chokladkaka 😍 Jag blev så glad så jag satt helt allvarligt här hemma och grät! Tänk att så lite kan göra så otroligt mycket! 
Så glöm inte att visa uppskattning till dom ni har omkring er, för det krävs inte mycket för att man ska känna sig värdefull! 😘

  Minigrisen har bäddat ner sig helt själv! 😍❤

Likes

Comments

Låt det här få vara nu, låt oss få vara ifred! Yttra er inte om jag inte ber om er åsikt, respektera vårat val och ge oss nu det utrymme som jag bett om så många gånger. Jag ber er verkligen, låt mig få ha den här lyckan, gemenskapen och kärleken! Jag vill verkligen det, så snälla, låt mig få vara lycklig, låt mig få må bra!

Likes

Comments

Det känns precis som att någon har dragit en sopsäck över huvudet på mig, allt blev bara nattsvart. Att det ska vara så jävla svårt för andra människor och acceptera och framförallt RESPEKTERA andras val i livet. Att man måste lägga sig i allt, prata skit om allt och sen se till att en annan människas lycka bara rasar. Hur fan kan man må bra av att se någon må dåligt?! Varför är det så svårt att låta en annan människa vara lycklig? Jag är arg, ledsen, besviken och riktigt jävla förbannad.
Jag vill inget annat än att leva med denna fantastiska man! Varför måste då andra sätta käppar i hjulen och göra allt till ett kaos?!
Varenda jävla gång, samma jävla sak! Jag är så jävla trött på att känna mig värdelös, på att känna att jag inte räcker till. Jag känner att jag inte duger eller att jag inte är värd något, men det är inte mitt fel att det blir så här! Men jag tar på mig det, för det andra gör, det drabbar mig!

Jag gör allt, går på mina bara knän, sliter av mig håret och krigar som ett djur för att få vara lycklig.. Men vad får jag för det?! Jo, jag får stå här, ensam, med tårar i ögonen, en klump i bröstet och ett trasigt hjärta..

Det är dig jag vill vara med, dig jag vill leva med. Jag vill bara ta dig i hand och dra iväg någonstans där inget spelar någon roll längre. Där man kan få vara lycklig och leva livet tillsammans. Jag är så hopplöst kär och helt galen i dig! Jag kommer fortsätta att kriga, kommer fortsätta kämpa och fortsätta slita för att det här ska bli bra, för att jag ska få vara med dig!

Du har allt vad som krävs av en vän,
och du får mig att leva igen!
Jag är tacksam för allt jag har fått,
utan dig hade det aldrig gått! <3


Likes

Comments

Är det inte lite lätt intressant att vi "vanliga" människor kan veta så mycket om en person som inte ens vet om att vi finns. Att vi kan sitta och läsa om vad kända personer gör i sina liv, om dom har familj, helt från ingenstans fundera på vad dom gör precis just nu, utan att dom någonsin har sett oss eller vet hur vi ser ut! Det är som att vi känner dom, utan att dom någonsin ens tänkt en tanke på oss.. Hur blev världen så?

Ibland kan jag önska att jag vore någon annan, bodde någon annanstans och levde ett helt annat liv. Jag önskar ofta att jag aldrig blivit sjuk, att jag aldrig behövt leva just mitt liv. Jag önskar dagligen att jag kunde få vara normal, för en dag få vara fri från alla tankar, från alla dessa känslor som kokar upp och gör kaos i min kropp. Att jag hade fått ha full kontroll över mig själv! Jag vet att den dagen kommer att komma, för jag har inte gett upp än, men de senaste veckorna har allt bara känts så jävla tungt och hopplöst. Det kommer små ljusglimtar lite här och var, men lika fort som dom tänds så blåses dom ut av den storm som ständigt blåser på insidan av min kropp. Den storm som ingen någonsin ser, som ingen verkar kunna förstå! Trots att man pratar med en likasinnad så är det så otroligt mycket som ändå är så väldigt annorlunda med oss. Jag försöker alltid le, försöker alltid vara glad, vara alla till lags. Jag glömmer ofta bort mig själv när jag försöker ta hand om alla andra.. Jag måste börja lägga 100% fokus på mig och sluta sätta alla andra före mig själv. Jag är fortfarande den viktigaste personen i mitt liv, även fast det ibland känns som att alla andra är viktigare. 

Jag önskar ofta att människor i min omgivning skulle kunna se allt jag känner för att kunna förstå. För det går inte att förklara. Känslor som panikångest, det går inte att förklara hur det känns för någon som aldrig upplevt det. Det går inte att förklara för någon som aldrig levt med en depression, hur det känns. Det går inte att förklara för någon som aldrig känt något, hur frustrerande det är att inte kunna förklara med ord. Jag har flera gånger försökt berätta för andra, förklara för nära som avlägsna, hur det känns att leva mitt liv, hur mitt leende oftast bara är där för att slippa berätta för folk runtomkring hur man egentligen mår. Jag önskar att jag genom ett handslag kunde visa er andra, att jag kunde låta er dela dessa känslor som jag krigar med varje dag. Speciellt till de människor som säger att depression och panikångest inte är en sjukdom, utan bara tomt påhitt och bortförklaringar för annat... Jag vill inte leva såhär, jag vill inte konstant må dåligt, vill inte konstant behöva låssas vara glad, men jag har inget val, och jag vet att livet har så otroligt mycket mer att ge mig.

Det finns för mycket att leva för, för att bara ge upp!
 

 


Likes

Comments

Tjubre gott folk!
Sitter i sängen, lyssnar på lite awesome musik, lyssnar på 2 snarkande hundar och kollar på lite kläder!
Har hittat en helt awesome sida med sjukt snygga kläder och bra priser.. Kan det bli så mycket bättre än så?
Sidan heter Stayfasion och jag bara drömmer mig bort, väntar in lönen och sen ska det shoppas!! 😍
Finns kläder för män och kvinnor, i alla möjliga varianter och prisklasser. Allt från söta klänningar, till lite tuffare tröjor.. LÖÖÖV IT! 😘

 

Jag menar, kolla in denna super söta klänning, för endast 74 KR!!!! Det är ju fan gratis!!
(Klicka på bilden för att komma till produkten!)
Likes

Comments

Ännu ett ungt liv har tagits från världen! Ännu en person som inte orkat med livet och dess prövningar..

Jag är tom på ord, jag vet inte vad jag egentligen ska säga. Det är så tragiskt. Ännu en gång ser man hur det brister, hur världen rasar under ens fötter och hur livet för så många drastiskt förändras för all framtid! En persons lidande är över, men hundratals andra går istället runt med skuldkänslor och sorg. Skuldkänslor för att man inte gjorde mer, för att man inte kunde förhindra det som hänt. Det hade inte spelat någon roll.. Han hade gjort samma sak i alla fall, för han hade bestämt sig för att det fick räcka nu.
Jag vet inte för vilken gång i ordningen det här händer, men jag börjar bli van.. Jag börjar bli van att vara en av de personer som är kvar med detta tomrum. Börjar bli van att vara en av de personer som är kvar och får "städa upp" och laga alla trasiga människor som är kvar, som dagligen bär på en sorg. Jag börjar vara van att vara den som folk kommer till för att prata, gråta, skrika och vara arga. Det känns så fel att säga så.. Att man börjar bli van, men tyvärr är det så! Jag är en av många som ser hur det påverkar kvarlevande vänner och familj och det gör så ont i mig att jag inte kan göra någonting för att ta bort smärtan i dom, för att jag inte kan säga att du kommer att komma tillbaka igen.

Jag kände inte dig, men vi har gemensamma vänner. Jag pratade med dig i somras, vi sa då att livet har för mycket att ge oss för att vi ska ge upp kampen, för att vi ska låta vårt psykiska tillstånd att ta över våra liv.. Det är ca 6 månader sen, och idag är din begravning. Jag kan känna skuldkänslor för att jag aldrig riktigt fick chansen att lära känna dig och för att jag inte kunde göra mer för dig. Men jag vet att det inte hade spelat någon roll, du hade valt denna vägen i alla fall. Jag ska göra vad jag kan för våra vänner, jag ska ta hand om dom och se till att dom inte går under.. Vila i frid!

Likes

Comments

It's hard to explain my way of living to people who never lived it
A minute in my position filled with my opposition
That anybody not different fighting to stay the same
I got lives in my hands and I'm fighting to make 'em change
Couldn't accept responsibility, find somebody to blame
The emotions that I'm harboring 'bout to drive me insane
Tried to say fuck everything, but I ain't have a heart to
Rarely had a heart to do a lot of things I ought to
So now I spit it for people who say their cords missing
Inspire life into anybody that's forfeiting
Cause it's easy to keep pretending that there's nothing wrong
But it's harder to keep your head up and be fucking strong

So, now they're telling me, "Go, Haze, they can't stop you.
Heavyweight flow, if they can't lift you then they can't drop you
The pinnacle, if they can't reach you then they can't top you
Man, they can't do anything that you're about to."


Money cannot buy
All the love that's here tonight
All the love that's here tonight
Ouh-ouh
It's just you and I
So lift your hands toward the sky
Lift your hands toward the sky
Ouh-ouh
We don't wanna fight
So sing with me your battle cry
Sing with me your battle cry
Ouh-ouh
Money cannot buy
All the love that's here tonight
All the love that's here tonight
Ouh-ouh


Likes

Comments

Redan första gången jag träffade dig så visste jag, det kändes i varenda liten vrå i kroppen. Så fort du kom in i rummet så slog du luften ur mig, jag föll, där och då - inget snack om saken! Kunde inte sluta tänka på dig..

Detta hände för lite mer än 2 år sen, men som den klysha det är, så kändes det som att det hände igår. Kommer ihåg det så väl, kommer ihåg vad du hade för kläder, kommer ihåg hur du satt, kommer ihåg allt. Det var någonting i luften, det hände något.

Efter en tid så började vi träffas, och det kändes helt naturligt och rätt, kändes som att du hade funnits där i mitt undermedvetna hela tiden. Den där tryggheten som kom smygandes ibland, den tryggheten är precis den samma som när jag har dig nära.
Det är en sån där känsla man liksom inte kan sätta ord på, det bara är, och det är så självklart.

Det känns som att två halvor möts och bara passar ihop, som pusselbitar. Det bara ska vara så. Vi är olika som dag och natt, har inte mycket gemensamt egentligen. Men man säger ju att man dras till sin motsats, som magneter (+) till (-), och det är bara så det är.
Det går inte att förklara vad som hände, eller varför, det bara gjorde det.

Vi är två trasiga själar som tillsammans bildar en hel och levande. Det är bara så det ska vara..

Likes

Comments