View tracker

Halloj. Jag hoppas att allt är bra med er. Jag är såå glad. Denna helgen var så himla rolig. Jag var i Skellefteå med min kompis och vi hade allmänt så roligt. Vi utforskade Skelleteås krog och det är så mycket roligare än i Umeås. Asså åå saknar redan. Iallafall nu är jag tillbaka igen too reality och det suger, men man kan inte vara rolig varje dag. Då skulle livet var tråkig. Det är så många saker jag ser fram emot nästa helg och näst nästa helg. Så taggad!!!

Nu ska jag duscha för jag har nyss snabb tränat en snabbis, dricker min protein just nu och efter duschen ska jag plugga på lite matte. Hörs!:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Igår kväll la jag upp en ny video på min kanal eftersom det var ganska längesen nu. Grejen är den att jag faktsikt har sjukt många videos på min dator som väntar på redigering. Men man glömmer som att redigera och sen ligger videorna där för alltid. Men igår tog jag tag i det och redigerade en video jag hade på min dator. Så igår kväll la jag ut den bara sådär spontant haha. Så gå på min kanal och lyssna/se/gilla/kommentera & viktigast subscribe!!<<333

Likes

Comments

Hahah alltså det roligaste har hänt. Såå, idag på morgonen kom jag såå sen till min musik lektion. Min försening uppkom pågrund av att jag inte hittade mitt skolkort imorse, precis då jag hade tänkte springa till bussen så hittar jag inte mitt skol busskort. Kan ni fatta stressen? Så jag la all min tid till att leta efter kortet som inte ens fanns i lägenheten... Och det ledde ju till att jag missa typ 20 bussar eller nåt..

Men jag gick ändå till den lektionen jag var riktigt sen på. Jag kom typ exakt då de hade slutat..asså det var så pinsamt:(. Men då hörni, när jag satt och väntade på min andra lektion, kom en kille fram till mig och frågade mig ifall jag hade tappat bort mitt skol busskort. Jag ba ja haha, ( jag typ lowkey blev lite rädd och tänkte hur kan han veta att jag tappat bort mitt kort haha ) Men lite did i know att hans pappa tydligen hade hittat busskortet när han åkte buss. Så han berättade hans pappa hade hittat mitt busskort på bussen. Asså jag typ dog av garvvvvv... Hur eens? (skratt emoji). Ändå sjukt haha..

Så imorgon kommer jag att få mitt busskort av han. Asså jag är sååå lycklig...ni förstår inte ens!

Likes

Comments

Kom ihåg detta när det är som svårast, okej? ( Jag vet inte hur många det är som läser min blogg som idag känner bara att nej, nu räcker det, jag ger upp ) Ni som läser iallafall, jag vill att vi gör detta tillsammans, för tillsammans klarar vi det. Gå till spegeln och säg detta högt till dig själv:

Jag är starkast i världen för jag har gjort det här förut och jag överlever den här gången också!

När jag tittar tillbaka på mitt liv ser jag smärta, misstag och hjärtesorg. När jag tittar i spegeln ser jag styrka, erfarenhet och stolthet i mig själv

Likes

Comments

Igår råkade jag, jag bara råkade okej haha. Jag råkade beställa hem en ögonbryn gel och en eyeliner gel från Anastasia Beverly Hills. Jag är så desperat efter en ögonbryn gel för de jag använder nu håller tyvärr inte längre. Mina ögonbryn need too be on fleek at all time. Och sen beställde jag också en eyeliner, cause why not. Detta är en dålig ide med tanke på ekonomin haha. Men de är lungt hehe. Nu är det iallafall bara att vänta, jag är så taggad på att få testa den. För jag har hört att den är riktigt bra. Likes

Comments

Man mår bra när man gjort någon glad! ( Dock är detta mitt tredje inlägg idag, haha wtf händer^^ ).

Nu har jag iallafall gjort bort det som stört mig länge. Känns som am en tyngd har lyfts från mina axlar. Och jag säger bättre sent än aldrig!:) Firade henne och hon sprang hem med ett riktigt glatt leende på läpparna. Nu kvartstår det bara att ge henne en present. Jag frågade henne även idag vad hon önskade sig, så nu vet jag exakt vad jag ska köpa till henne. Hon önskade sig en doktor leksak.

Jag frågade henne efteråt ifall hon ville bli doktor. Då svarade hon: Ja jag vill både bli en doktor och en sån som står bakom kassan på Konsum. Kan man bli det? Jag: Det blir nog jobbigt, men inget är omöjligt haha;).

Grattis igen finaste syster, kommer alltid älska dig gumman min!!<3333 Du gör alltid mina dagar, och pågrund av dig ska jag sova med ett leende på läpparna fastän det känns lite tungt i hjärtat, men jag vet att med dig klarar jag det!<3 19 okt är nog min favorit datum, då sände Gud en ängel till mig för han insåg hur mycket jag behövde en ängel!<3 

Nej nu ska jag ta och sova innan det blir 10 inlägg haha.. Godnatt!<3

Likes

Comments

Instagram@masiika