IDAG har varit en ganska chill dag. Jag hade en uppsamlingstillfälle idag vid 16. Det är ifall man missat ett prov & då har man chansen att få göra om provet på en uppsamlingstillfälle. Och det gick bättre än vad jag hade förväntat mig så det känns ju super skönt. Efteråt påväg hem gick jag förbi konsum för att köpa lite mat och då köpte jag hem två snabb pizzor eller vad de heter. Så jag sitter just nu och försöker slänga in de i magen. Men grejen är den att jag råka bränna den lite & lyckades då få igång brandlarmet vilket gjorde så att jag fick sån panik haha..så dålig. Men jag pratade i mobilen samtidigt så jag höll inte koll på det andra.

IMORGON har jag ett prov som jag inte alls är taggad på för jag har knappt börjat plugga på den. Är det ens värt? Ja, ifall jag vill få godkänt, kan jag väl försöka. Så jag får väl ta tag i det nu. Jag har druckit en celsuis som kan hålla mig vaken i flera timmar enligt min kompis. Hon varnade mig, hon ba drick inte celsuis för du kommer vara vaken hela natten. Men jag har inte sovit så bra så jag kommer hur som helst bli trött ifall jag dricker den. Vilket jag faktiskt börja bli, så de funkade tyvärr inte på mig:(.

( En annan kompis tipsade också om Rubicon drickan nedan som hon tyckte den var super god & villet att jag skulle smaka den. Jag har nu smakat & den var helt ok. Den hade en ovanlig smak, jätte ovanlig smak men samtidigt god på ett konstigt sätt. Asså ni vet sånna smak man ba inte kan beskriva. Exakt så är det med den här drickan )

Likes

Comments

" And suddenly you know... it's time too start something new and start the magic of new beginnings "

Oj oj, vilken bra början av detta år. 2017 har varit så bra mot mig hitills. Ni vet den känslan när man varit blind så länge och äntligen, äntligen öppnas ögonen och man börjar att inse verkligheten. Förut levde jag ett fantasi liv nej, eller jag försökte iallfall leva ett. Där jag försökte göra mitt liv till en fantasi där mitt helt enkelt skulle se perfekt ut. Jag ville att allt skulle kännas och se bra ut hela tiden. Men det här året inser jag att det absolut inte så alls. Vad är livet utan, misstag, fel, stress, utmaningar osv.. Allting ska inte vara perfekt hela tiden. Ibland måste vi bara inse att "life happens".

No fake people 2017:

Jag har konstant låten " Fake love - Drake " i min hjärna. Alltså detta med äkta vänner och falska vänner. Oj oj oj, vad det finns många sånna falska vänner. Det finns så många av dem att det kan vara några av dina närmaste vänner. Eller så kallade "närmaste vänner" då de hela tiden gömmer sin falshet så att ingen kan inse att de egentligen är flaska. Oh ja, jag har verkligen fått mina ögon öppna. Och det känns så skönt att äntligen få se allt som gömt sig komma fram. Jag har redan börjat klippa av några personer som jag inser är allmänt fejk & folk som inte ger någon nytta i mitt liv. Visst man kommer sakna dem, men en dag kommer man att vakna upp och inse att det nog världens bästa beslut man nånsin tagit. 

Det var som en citat jag la ut på min mystory igår:

" I remember i used to be afraid of being alone. Now, i'm afraid of having the wrong people as company "

Starka ord!!!!!​ Exakt såhär känner jag just nu. Jag är hellre ensam än att ha fel personer som sällskap. 

Jobba på mig själv:

En av mina mål 2017 var att jag skulle jobba sten hårt för att hitta mig själv. För att veta exakt vem jag är som person. För att börja förstå vad för slags saker jag gillar & vad för slags saker jag inte gillar. Min självförtroendet & självkänsla ska vara på top. Och vad som gör mig lycklig & de som gör mig sårad. Kunna stå upp för mig själv då någon försöker trycka ner mig, behandla mig dåligt, tar mig som ett skämt osv & även stå upp mot sånt som jag tycker är fel.

Vet ni hur jag vet att jag kommer att hitta mig själv detta år? Jo, för att jag har redan börjat se ändringar. Stör jag mig på något säger jag det, jag är inte rädd att vara ensam längre, vill någon ut ur mitt liv, men snälla varsågod. Dörren är alltid öppen & dessutom längtar dörren ändå efter någon som kan gå igenom den. Finns massor av massor av saker jag måste jobba på. Och jag har ett helt år på mig att kunna jobba på dem vilket är sååå skönt. My standards are high these year..

F*ckboys:

Oh wow, behöver jag ens säga något om de?? Man vet som redan regeln där. No f*ckboys 2017. Haha, jag vill lowkey bli en f*ckgirl..bara för att testa att såra folk så att de kan förstå hur ont det gör. Vore det inte så nice att bara hook up med killar & att de sedan faller för en men att man inte faller för de. Sen att dem sedan varje natt innan de lägger sig att de gråter så mycket att de når gränsen av ont het, att de inte kan sova pågrund av att de tänker på en konstant. Sedan får vi se hur kul dem tycker att det är. Jag vill så bad göra det men jag måste ju jobba mot att bli en bättre person & inte motsatsen. Så nej, jag håller mig till en person isåfall. Eller rättare sagt jag håller mig till mig själv!

Bloggen:

Jag vill satsa på bloggen, men jag känner att jag är värdelös på att blogga. Inte värdelös på det sättet för jag tycker att jag skriver svin bra & jag tycker att det är så kul. Men det finns vissa dagar där man undrar varför man ens gör det, för man går ingen värt. You still on the same place. Men det är ju kul så, jag fortsätter med bloggen ett tag till antar jag.

Juste glömde det viktigaste!! Jag har ju fyllt 19 nu! Så jag säger grattis i efterskott Masika!<33

" Paniken man får när man inser att man börjar bli en gamling, känns som att jag nyss var17 år haha "

Likes

Comments

Hellu..

Attans, jag som hade tänkt skriva värsta inlägget om hur det nya året har varit mot mig hittills och helt enkelt update ya'll. Men hörni jag har haft sååå fullt upp idag, eller ska jag säga igår med tanken på att klockan är 01.10.. Igår spelade jag iallafall in en redovisning som jag skulle skicka in till min engelska lärare sen har jag haft en annan läxa som jag har pluggat på till ett test imorgon. Så det har inte funnits någon tid alls..

Jag vill typ skriva det inlägget nu men jag kollar på klockan och jag tänker " neeej, ta det bara imorgon ". Och om jag inte försöker att sova tidigt kommer jag att sova vid typ 5 och det kommer att göra att jag senare kommer att snooza och inte kommer orka att kan kliva upp. Så jag måste på något sätt försöka att sova nu. Trots att jag inte pluggat så mycket som jag ville plugga. Men jag har sååå mycket att berätta. Vet inte ens om allt kommer att få plats i det inlägget men vi försöker. Nu ska jag snarka lite innan jag kliver upp och så hörs vi imorgon förhoppningsvis!

Godnatt.

Likes

Comments

" Rädsla kan bara växa i mörker, när du möter rädsla med ljus, vinner du "

Jag är svin trött idag. Jag är seriöst svin svin trött idag. Jag är svin trött att halva mitt huvud bankar och den andra försöker att överleva, fokusera & hålla sig vaken. Jag är så trött att jag inte orkar gå till alla mina lektioner. Jag är så trött att jag känner att jag vill ge upp allt just nu.

Sanningen är den att jag har sömn problem. Aldrig haft det förut när jag bodde hemma för jag älskar sömn, jag älskar sömn eftersom det är den enda stället där jag inte kan känna smärta & där jag faktiskt inte behöver tänka på saker hit & ditt. Men när jag flyttade helt själv har det blivit sååå dåligt med sömn, varför? Jo, för att jag faktiskt är mörkrädd om jag ska vara helt ärlig. Jag är även själv-rädd om man nu kan säga så? Alltså att jag inte klarar av att vara i ett hus helt själv, men ändå bor jag helt själv tänker ni.. Åå, hade jag inte varit tvungen att bo själv hade jag lätt bott hemma just nu & ha bättre sömn nätter så att jag kan ha det lite lättare i vardagen.

När jag inte sover så bra & inte äter så bra är jag inte lika social som jag brukar vara, för jag har inte den energin jag behöver. Jag har konstant ont i huvudet & det gör att jag inte har lust att skratta lika mycket som jag vill. Vilket leder till att det oftast ser eller låter fejk ut. Men jag vill verkligen skratta... och ha kul. Och kunna för en gång skull somna och må bra igen. Men känns inte som det kommer att hända på ett bra tag. Den enda gången då jag faktiskt kan sova riktigt bra, är då jag sover med någon jag tycker om. Men det är sällan man hittar dem personerna nära. Men jag har dock börjat jobba mot denna rädslan. För vad är rädsla när man inte försöker övervinna den?

Igår var iallafall en sån tuff dag + natt, där jag hade svårt att vara ensam hemma och sova helt själv. Lyckades typ sova vid 2.30 - 3.00 tiden. Vilket jag senare nästa dag på morgonen ångrade som f*n. Men vad kan en göra när en har rädslor som hindrar en till att göra saker.

Nu ska jag iallafall redigera lite på en video, sen ska jag börja kolla på SKAM igen! Slutade kolla på den ett tag, men vill börja se den igen bara för att mina vänner säger att den har blivit bättre, så de hypar om den 24/7. Den serien börjar ju bli stor nu överallt i världen vilket betyder alltså att den bara blir bättre och bättre;).

Xoxo.

Likes

Comments

Alltså jag dör av stress. Brukar säga att jag är stressad, men jag har nog aldrig varit såhär stressad i mitt liv. Jag har väldigt spännande saker som händer i helgen. Det är nämlingen så att min kompis syster ska snart gifta sig, alltså i helgen vilket jag är sååå himla taggad föör. Jag och mina gals har snackat om denna bröllop sen i September - Ocktober. Så taggad har vi varit, that's when you know it's for real. Vi har snackat också om hur vi ska slaaay, & forhoppningsvis får vi fina bilder tagna!

Men det finns som alltid ett problem . Det är så att jag hade beställt huuur fina klänningar som helst från Nelly som jag skulle pröva,, meeen hörni det är detta med mitt förbannade pass, som gör så att jag inte kan ta ut någon paket. Jag har ett främlingspass förtillfället och det är tydligen ogiltigt därför kan man inte ta ut något eller göra något alls med passet. Så tyvärr så är det en stor chans att jag inte kan gå på bröllopet:(( Och jag kommer att seriös dööö ifall jag inte fixar det på något sätt, jag har taggat sååå länge... Men jag ska se ifall jag får med mig min mamma så att vi kanske kan försöka ta ut det tillsammans imorgon. Men jag fixade ny giltig pass igår så förhoppningsvis får jag den imorgon eller på fredag. Så om det inte går att ta ut den imorgon med mamma så kan jag ta ut den på fredag med mitt giltiga kort...om jag alltså har tur och får den på fredag. 

Asså jag får panik och det suger att det är tur eller otur som gäller nu.. jag hoppas verkligen på det bästa ya'll!!

Likes

Comments

Lately everyone seems so fake. Har ni varit i en period där ni ba.. fyfan allt och alla är fake. Allt man ser, allt man rör, allt man kommunicerar med. Jag är helt ärlig trött på människor. Finns det ens hopp om att man kommer att nånsin hitta en äkta vän. Svar nej. Alltså blir ba så äcklad usch.. 

Jag blir så avis över folk som lyckats hitta en sån bra vän som man känner, i don't need a boy when i got my soulmate, my sister, my best friend here. En sån relation med en vän skriker jag efter. Men jag kommer nog skrika för alltid känner jag..

Men jag har kommit långt i mitt liv där jag accepterar att inte ha så många vänner, att jag klarar mig på egen hand. Så nånstans där är det ju ändå lungt. Palla springa till folk som ändå inte är äkta. Euw, det är bara en sån period u knoow.

Likes

Comments

Halloj. Jag hoppas att allt är bra med er. Jag är såå glad. Denna helgen var så himla rolig. Jag var i Skellefteå med min kompis och vi hade allmänt så roligt. Vi utforskade Skelleteås krog och det är så mycket roligare än i Umeås. Asså åå saknar redan. Iallafall nu är jag tillbaka igen too reality och det suger, men man kan inte vara rolig varje dag. Då skulle livet var tråkig. Det är så många saker jag ser fram emot nästa helg och näst nästa helg. Så taggad!!!

Nu ska jag duscha för jag har nyss snabb tränat en snabbis, dricker min protein just nu och efter duschen ska jag plugga på lite matte. Hörs!:)

Likes

Comments

Instagram@masiika