Ibland går jag in på nouw:s funktion här i appen som visar alla senaste inlägg som lagts upp på nouw:s bloggportal. Jag hittar alltid så mycket intressanta folk och bloggar. Speciellt såhär på en söndag då det är vanligast att man lider av ångest.

Tycker det känns så sjukt hur vi som har bloggar kan välja att öppna upp oss och att vem som helst kan läsa det. Jag skulle säga att specifikt jag är väldigt "hemlig" med att öppna mig om ångest och dylikt men tycker det är intressant att läsa om hos andra. Det sätter lixom perspektiv på saker och ting.

Hamnade t.ex nyss på en blogg som nästan bara lägger upp korta inlägg om att denne har ätit och duschat. samt en nedräkning som läggs upp varje dag. Ett tag blev jag nojig och tänkte att detta var en nedräkning till något hemskt som personen tänkte utföra. Men insåg senare att det endast var en nedräkning tills denna person släpps fri. Vilket jag antar innebär från någon typ av anstalt.

Kort därefter hamnar jag på en blogg som skriver om sitt perfekta liv som kommer med perfekta bilder, trodde jag iallafall. Innan jag kort därefter inser att tjejen i fråga lider av ätstörningar och depression, och man inser att de perfekta bilderna endast är en illusion.

Av att bara bläddra igenom senaste inläggen denna söndag har jag säkert sett x100 inlägg som nämner ångesten som personerna känner just nu samt hur de tacklar problemen som de har.

För mig som precis led av söndagsångest kändes detta lite som terapi. Man inser att man inte är ensam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena bloggis! Pris får årets sämsta bloggare delas ut till... mig!! Nejmen ärligt, ursäkta bristen på min existens här.

Just nu befinner jag mig i Fort Lauderdale, Florida. Vi är inne på vår tredje dag och det hela har varit drömmigt. Men inte nog med det så ska vi åka på världens största lyxkryssare imorgon!

Båten heter Harmony Of The Seas och såg sin första dag endast i maj detta år. Den har flera olika rutter per år, men just den rutten vi ska åka är runt i Karibien. Stoppen vi kommer ha är Haiti, Jamaica och Mexico.

I Haiti har vi redan bokat in en båttur till en privat liten paradisö. Vi ska även åka zipline i bergen och promenera i staden!

En bild på Haiti.

På båten hittar man världens största vattenland till havs. Fritidsaktiviteter såsom klättring, zipline och surfing. Samt ett enormt utbud av barer och restauranger - en bar på båten serverar drinkarna via en robot.

Såhär ser rummen ut! Helt galet fint.

Känns så sjukt att man befinner sig där imorgon! Kommer med en update och stämmer av om hur båten är i verkligheten, puss!

Likes

Comments

Tjosan i trosan! Eller nä vilken konstig inledning, blev typ äcklad, tjosan i trosan lixom (???) aja

I helgen var jag i Linköping! Jag och Elina åkte ner och hälsade på våran tjejkompis som pluggar där. Vart så kul att testa på riktiga studentlivet. I fredags så köpte vi massvis med chark och redigt med alkohol! En sak var väldigt speciell. Vi bodde hos våran tjejkompis Sophie och hennes roomie Klara. Och folk gick bara in och ut i lägenheten som om de vore deras, alltså deras grannar och vänner typ. Man umgicks lixom med folk hela tiden och det är en omställning från hemma i Stockholm där man vanligtvis säger till om man kommer förbi hos någon.

Efter vi förat och ätit i lägenheten så gick vi vidare till deras killkompis som hade ställt till med ett julmingel. Så hemma hos honom samlades ett trettiotal studenter som blev bjudna på både glögg och annat gott. Va fett myzit och man lärde känna många. Vi gick senare vidare till en nation som hade ställt till med fest.

När vi hade kommit dit var jag dock redan helt SMASHED. Alltså skitfull. Jag gjorde dock inget speciellt förutom att stå och stirra ut i intet typ. Grät också i hela två timmar för att jag blev så otroligt rörd av att Elina ville gå hem med mig pga att jag mådde dåligt. Det slutade med att hon också grät och där gick vi hem gråtandes hand i hand haha <3

Dagen efter mådde jag så sjukt jävla dåligt. Verkligen den värsta bakisdagen 2016. Så skulle man börja kröka igen vid kl fem. Fick knappt ner alkohol och var förmodligen osocialast på förkröket. Drack hur mycket som helst men förblev nykter hela kvällen. Hade dock väldigt kul på kvällen! Rebecca & Fiona spelade på julfesten vi varpå. Sedan gick man runt och flummade runt i lokalen. Typ dansade konstigt och gjorde squats med randoms.

Trots att jag var alldeles för full eller alldeles för nykter så hade jag en skitrolig helg. Skulle lätt kunna plugga där!

Likes

Comments

If people sat outside and looked at the stars each night, I'll bet they'd live a lot differently.

-Bill Watterson

Likes

Comments

Idag så fick jag hem mitt paket från ASOS. Det är verkligen den enda hemsidan jag beställer från. Finns i princip allt jag behöver på en och samma hemsida, och hemsidan i sig är sjukt smidig. Annat som är bra är att jag får 10% via min studentrabatt samt att det är gratis frakt och sjukt snabb leverans, ALLTID!

Okej är det nu jag ska ba "Eh hello ASOS my name is Maria I have advertised your website for my 10 readers per day on my blog, so... can... you... please send me money????" Nej men ärligt, bra jävla sajt.

Det som fanns i mitt paket var dock en hel drös med julklappar som jag passade på att köpa till hela min familj när ASOS hade 20% på allt (okej alltså måste sluta med detta nu lol). Det enda som jag beställde till mig själv var en brun utan sol mousse från St Tropez. Har hört så mycket positivt av det från mina vänner men.... jag blev tyvärr fläckig som alltid. Är det något fel på min hy? För det finns verkligen ingen brun utan som inte skapar effekten av att jag ser fläckig och smutsig ut.

Tillbaka till... ASOS igen. Jag kände mig inte tillfredsställd av dagens paket då mestadels inte var till lilla mig. Så jag bestämde mig för att beställa hem något LITET och BILLIGT, för att trösta mig själv lixom? Men icke sa nicke!!! Så.. här sitter jag nu, 3000 kr fattigare men 9 klädesplagg rikare :-) (mixed feelings).


So this is what I bought..

1. En bygellös bh, för att jag helt enkelt inte äger en sådan.

2. Ett par strumpbyxor som ger effekten av "overknee" strumpor, hoppas dem är snygga på också!

3. Sist men inte minst, ett par cykelshorts haha. Ska hon cykla tänker ni?? Nepp. Ni vet, har man ett par thick thighs som jag som får man även räkna med ett par skavsår mellan låren på sommaren. Och med tanke på att jag åker till Karibien om 20 dagar, där jag även ska hålla på och vandra i djungeln så är detta mer än välbehövligt.

Tre klänningar, just because.

Some pairs of gorgeous shoes.

Fringes for the win!

Nu ska jag sova, puss!

Likes

Comments

..restaurangen Sketch i London. Jag vill slänga mig i den vackra rosa sammetstäckta fåtöljen och diskutera livet över en utav deras rosa drinkar.

Om man har vägarna förbi London och är sugen på att besöka Sketch så får man boka i tid. För väntelistan är lååång.

Likes

Comments

Idag har jag och fam åkt runt halva dagen för att hitta en nice julgran. Vi har ju haft plastgran senaste 10 åren, men i år bestämde vi att skaffa en riktigt stor och äkta gran. Hittade till slut en kungsgran som mätte upp till 2.60 meter.

Imorgon ska vi pynta den riktigt fin. Känns kuul och myzit

Likes

Comments

Ikväll är vi ett gäng på Vau De Ville. Haha tycker det är så roligt för att folk missuppfattar namnet så mycket. T.ex: En killkompis frågade mig nyss var jag va. Varpå jag svarar "Vau de ville". Då svarar han "jag frågade bara vart ni va" som att jag typ hade syftat på "vad du vill ;)". Hahaha aja pinsamt när han fattade.

Hoppas ni har en trevlig helg, puuss!

Likes

Comments