Søndagen tilbragte jeg med min dejlige veninde Mille.

Vi mødtes på lagkagehuset hvor vi begge købte en chai - helt klart min favorit drik i øjeblikket. Der sad vi egenligt ellers bare og hyggesnakkede, hvorefter vi valgte at tage over i spinderiet.

Senere tog vi et smut forbi strøget, hvor vi snusede rundt i lidt butikker. Da sulten begyndte at nærme sig, gik vi hen mod Jagger for at spise en burger.

- Selma

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

For omkring en uges tid siden, købte jeg disse smukke flamingo blomster i Stalks and Roots i Torvehallerne. Her for et par dage siden, da jeg alligevel var i nærheden, valgte jeg at købe tre trommestikker, da jeg simpelthen er blevet SÅ glad for blomster.

Samme dag jeg købte den første lille "bukket" blomster, købte jeg også denne Ganni t-shirt. Jeg havde i noget tid overvejet at købe en af deres statement t-shirts - så det blev dagen jeg købte en. Og jeg er mega glad for den!

Du kan finde t-shirten her.

Jeg er blevet mega vild med spænder og hårklemmer - selvom det måske er liiidt barnligt. Så her på det sidste har jeg fået købt lidt forskellige, men disse er nok mine ynglings.

Du kan finde spænderne her .

- Selma

Likes

Comments

...spist lækker morgen på Café Atelier September.

...været på Statens Museum For Kunst.

...shoppet en hel del! Vi købte bla. begge to de fineste flamingo blomster i Stalks and Roots i Torvehallerne.

Likes

Comments

Dagen startede med lækker morgenmad på Apollo bar. Det smagte ekstremt godt, og kan klart anbefales. Derefter gik vi med fulde maver rundt, og kiggede i Charlottenborg kunsthal.

Efter et par timer der, snusede vi egenligt bare lidt rundt i nogle butikker, hvor vi begge fik købt et par ting. En mega hyggelig, men regnfuld, dag.

Likes

Comments

Den hvide skjorte. Det er en tidløs klassikker og et must i garderoben. Den kan både gøres sofistikeret og afslappet, alt efter hvordan fittet er. Og så passer den til alt.

Den hvide t-shirt er simpel, nem at style, og går (ligsom skjorten) til alt. I følge mig, burde alle eje en hvid t-shirt. Det behøver ikke være den dyreste eller af den bedste kvalitet, bare at den sidder godt.

Toppen. Igen, alle burde eje den, da den er simpel og passer til alt.

En dejlig varm strik. Til efterårsdage, sommernætter eller under jakken om vinteren. En strik er en god ting at have i sin garderobe. Og her kan det godt betale sig at investere i en af god kvalitet, da man kan bruge den gennem mange år.

Bikerjakken giver det her lækre rå look, som jeg er vild med. Og ligsom med strikken, kan det være godt at købe en i lidt bedre kvalitet, da det skindet for det første bare bliver flottere tiden, men det er også en jakke du kan have i rigtig lang tid og den kan styles på uttalige måder.

Støvlerne og sneakers. Hvis vi starter med støvler, så synes jeg at det er et kæmpe must. Man går aldrig galt i byen med et par fede støvler.

Så til sneakers: også et must. De er lette lige at hoppe i, og ser fede ud til det meste.

Det perfekte par jeans. For mig er det utroligt vigtig at havde et par jeans som bare sidder som de skal. Og her gælder det om at finde den model, der klæder ens krop bedst, og sidder som man kan lide det.

Et par fine bukser. Jeg elsker wide leg trousers da jeg synes at de har et utrolig flot snit, og fuldender ens outfit. Og for mig er de et kæmpe musthave i garderoben.

Likes

Comments