Jag byter tillbaka till min gamla blogg på devote, tycker inte om nattstad. Heter där som här Marzenie smileyDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte bloggat så bra men jag orkar och hinner helt enkelt inte. Idag har jag i alla fall varit och simmat 1050 meter med Lovisa och Nathalie. I sommar ska jag vara vältränad! smiley 

Ikväll ska jag bara sitta framför TVn, inte gör läxor och annat tråkigt även fast det skulle behövas. Jag har verkligen ingen ork till att göra någonting! Möjligen att jag kollar efter skor att ha på avslutningsmiddagen! 


Likes

Comments

Godmorgon, vet inte varför jag vaknade så tidigt på en lördag! Jag har redan ätit frukost! 

Idag ska jag i alla fall till stan med mamma och lämna tillbaka en blus, den satt inte bra. Så ska jag kanske köpa något mer, vill ha ett par färgade shorts. Idag måste jag också städa mitt rum, jag började igår men det är jätte stökigt och jag är väldigt slö så det blev inte klart. Ska aldrig låta det bli så stökigt innan jag städar igen, fruktansvärt jobbigt att städa då! Likes

Comments

Idag har jag varit ute och sprungit, efter det tog jag en dusch och nu sitter jag ute i solen. Det är faktiskt riktigt skönt så länge det är vindstilla och om man håller sig borta från skuggan. Tänkte sitta här någon timme till sen ska jag äta och fixa mig.

Likes

Comments

För er är det ingen stor grej att Quincy går i vatten men om ni visste vilken tid som har lagts ner på att han ens ska gå över en vattenslang förstår ni varför det är kul att han går ut i vattnet utan att tveka! smiley

Likes

Comments

Idag Hade jag Nationella prov i SO och det gick förvånandsvärt bra med tanke på att man inte pluggar innan och det var det mest ointresanta av ala SO ämnen. Geografi! 

Sen var jag i stallet och det var en helt underbar promenad med Quincy! Berättar mer om det sen.

När jag kom hem åt jag och nu har jag duschat och sitter med datorn i knäet. 

Nu ska jag plugga för jag har ett svenska prov på fredag! 


Pärlus no

Likes

Comments

I lördagas och idag har det varit strömavbrott! Dock bara korta stunder. Så är det när man bor på landet. wink 

När jag kom hem från skolan parkerade jag mig en en fåtölj framför TVn, åt mat, kollade igenom lite bilder och sen hjälpte pappa mig med matten och jag funderar på att gå ut en liten stund innan det blir mörkt, får se hur det blir med det. Jag borde gå nu i så fall, så får det bli. Nu ska jag ut, bloggar antagligen i morgon. 


Haha, vad är det här för bild? 

Likes

Comments

Idag så var jag först i stallet och min ena moster och morbror var med och tog lite kort som kanske kommer upp så småning om. Först fixade jag Quincy och så skrittade jag på grusvägen och dom gick med sen vände vi tillbaka och dom åkte hem och jag fortsatte rida i hagen en stund. Jag tog inte in Pärla och fixade henne utan stod i hagen och klappade och pussade lite på henne. När jag höll på att fixa i stallet ringde Hilda och frågade om jag ville följa med till Pia och för er som inte vet så började jag och min kusin Hilda rida hos Pia sommaren 2006 (tror jag) och det är där jag har ridit tills jag började på NORF i år. Pia har lärt mig i stort sätt allt jag kan om ridning. Självklart ville jag följa med så jag och Hilda åkte dit och fixade lite i stallet och gjorde i ordning shettisarna inför knatteridningen och så gick vi med när dom red. Som belöning fick vi rida ut på Vicke och Paul som är b-ponny båda två, dock vart det en kort runda och bara skritt men det var mysigt! Det var så kul att träffa Pia och sätta mig på Vicke som jag har ridit så många gånger i alla dessa år, det är alltid härligt att sätta sig på en häst man inte ridit på länge och se den så välbekanta halsen. 

Det vart mycket häst idag men det är bara kul, bara det inte är så varenda dag. wink

Jag ser alltid så knubbig ut i ridväst men det gör väll dom flesta? 


Likes

Comments

Äter jag pizza, det har varit mycket hästar idag! Det har varit en riktigt bra dag. Jag erättar mer sen!

Likes

Comments

Jag åt precis frukost och ska till stallet om ca en halv timme. Det är det enda planerade för dagen, får se vad jag mer gör idag.

Har inget att skriva om just nu så hej då!

Likes

Comments