Header

Jag har levt på ett lyckorus under en veckas tid. Det har varit fantastiskt bra väder, jag har fått ett nytt jobb, jag älskar min Tommy mer än någonsin, har världens finaste vänner.

I torsdags förra veckan var jag hemma hos min moster och firade min kusins födelsedag. Vi satt ute i deras trädgård och fikade. Vid 5 tiden åkte jag ner till parken och där satt mina bästa vänner. Vi grillade, drack vin och bara hade det så himla gött. Det var så fint att alla alla alla kunde vara med. Vilket inte händer så ofta nu för tiden.

Vi har haft kvällssol på ballen varje dag och det är SÅ gött. Fredagkvällen spenderades hemma hoa Jossan på hennes balkong med chips, mer vin och snack. Perfekt.

Lördagen spenderades med fina vänner och fest. Vi tog tåget till Kristiansand för utgång, en lyckad sådan.
Fina Fanny ovan <3

Min älskling <3

Det blir jobb hela veckan vilket jag set framemot. Jobbar förmiddagar vilket är gött, hinner man landa lite innan kvällen. Men idag är jag ledig och sitter på balkongen och lyssnar på musik. Igår kväll åkte vi till Tommys släkting på fika och klippning. Tommy blev korthårig igen och jag tog topparna bara, vilket behövdes..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments