Header

Midsommarhelgen spenderades i smögen med härliga personer!

Likes

Comments

Detta inlägg är till er som tvekar på att söka!
I augusti gick jag på revymakarnas audition för musikalen Grease! Jag var osäker eftersom jag sökt till andra musikaler med andra föreningar och inte kommit med! MEN JAG SÖKTE ÄNDÅ! Jag var osäker och nervös för teater-provet eftersom jag aldrig spelat teater på riktigt förut! MEN JAG SÖKTE ÄNDÅ! Det fanns många orsaker som gjorde mig osäker men jag struntade i det vilket jag är så glad över att jag gjorde! För hela audition var hur kul som helst! Ingen press och ingen idol-jury! Teater-audition var så jäkla kul, trots att det var nervöst att spela både med någon annan och själv! Jag kunde mer än vad jag trodde och jag lärde mig så mycket på både dans- och teater- audition!
Sen fick jag även nyheten att jag kom med!
I augusti började vi träna och i början av januari hade vi premiär! Så roligt har det varit, kan inte fatta det nu är över!
Det jag vill säga med det här är att man ska inte tveka på att söka! Man ska va beredd på att man kanske inte kommer med, kanske inte får den roll man vill ha, kommer man med kommer det ta mycket tid och energi, MEN man kanske kommer med, man kanske får den roll man vill ha, och det kommer att vara sjukt kul och man får massa nya vänner!! Vad skadar det om du testar? Audition tar några timmar från dit liv, men då övar du på att gå på auditions! Så inget, TESTA!

Tack för alla fina blommor och presenter, tack till alla som var och titta!
Tack till regissör och koreograf, tack till revymakarna och tack till finaste ensemble!
Tack till Hilda som fick mig till att söka!


Likes

Comments

Trots skolstart en väldigt bra vecka
-Premiär med Grease
-pulkaåkning
-testat på steppdans
-ytterligare 3 Grease föreställningar
-bra lördagskväll med Grease-gänget
-mer dans

Likes

CommentsLikes

Comments

Hoppas alla haft en riktigt bra jul, det har iaf jag! Men nu är min julledighet över och imorrn 11-17 är det rep till Grease igen! Premiär om bara 9 dagar!!!


Likes

Comments