Nytt år & en massvis med ny inspiration. Just nu ser jag bara blått. Jag vill klä mig i slitna jeans kombinerat med lyxiga blusar, gärna med tvära snitt och volanger. Färgskalor som blått, svart och beiget - ja tack. Vår nu snart, säger jag mitt i snökaoset.. 

Likes

Comments

Att avsluta och börja året med en weekend kan jag absolut se som en kommande tradition. Precis kommit hem från fantastiska dagar i London med miljoner andra turister som också ville fira in 2017 där. Jädrans så mycket folk det var. Vi gjorde en klassisk Londonhelg med god mat, shopping och en massa promenader och strosande. Längtar redan tills nästa gång!

Likes

Comments


Men asså hur fort går inte veckorna, det är ju ett skämt som de flyger förbi! Nu har jag gått in i en bubbla, en tenta-bubbla. Jag har satt på mig min skönaste skjorta (dress to impress men ändå plugg-bekvämt) druckit massa kaffe och gjort läger vid mitt skrivbord. Nu måste jag hitta ett fokus så jag hinner plugga några timmar innan jag ska springa iväg till jobbet. Ha en härlig ny vecka återigen. KRAM

Likes

Comments

Glad första advent i snökaoset. Nu ska jag spela julmusik på högsta volym och börja julpynta. I fredags var jag på ett event på Bookbinders som haft ett samarbete med Sofi Fahrman. Slog till med en bok med ett riktigt "Lisa-citat", här ska jag skriva mina drömmar, listor, mål ja allt som svävar runt helt enkelt. Och vilken kvinna, precis lika cool och ball i verkligheten som man har gått o trott. Go Sofi!

Likes

Comments

Stories har släppt en ny skönhetsserie som är gudomlig. En organisk serie av oljor, krämer och parfymer som doftar fantastiskt. Ligger absolut högt uppe på min önskelista.

Likes

Comments


Längtar så mycket till dagarna efter jul, såklart till jul också, men lite extra mycket till just dagarna efter jul. Jag & Sakis ska nämligen fira nyår i London. Ska bli så himla kul. Jag älskar London men nu var det tre år sen sist så det är verkligen på tiden. Vi kommer bara äta gott, strosa runt, shoppa och prata brittiska hela dagarna - love it!

Likes

Comments


Vi bugar och bockar för helgen och välkomnar en ny vecka. Jag älskar nya veckor. Känslan av nystart och att kunna nå nya mål, härligt. Nu är jag mitt uppe i väldigt mycket och ska även snart kliva in i en ny tentaperiod. Men att få in glitter i vardagen är ändå lika viktigt. 

Så denna veckas glitter är:

Först och främst, att kunna gå på mina favvo-pass på Sats, High Intensity, Barre, Antigravity Yoga & Gymnastics. Får så mycket pepp och energi från dessa pass + att musklerna värker. 

Torsdag, hjälpa till på huvudkontoret på & Other Stories - vilket är sjukt kul och lärande! Bara en termin kvar snart i skolan sen så… *håller tummarna* kanske man kommer ett steg närmare drömmen som inköpare. 

Lördag, mamma-dotter-dag på Centralbadet. Så mycket mysfaktor, vi ska bada, simma, träna, äta, basta, ta behandling och bara mysa på till 1000. 

Ha en fantastisk måndag och ny vecka! 

Likes

Comments


Kan inte låta bli att kika på en massa semesterbilder och drömma mig bort. Idag längtar jag lite extra efter havet och våra fantastiska dagar på Skiathos. Ska bli spännande och se om det blir nya öar i sommar eller vart vi hamnar då. Hemma bra, men borta bäst. ​

Likes

Comments


Något jag verkligen suktar efter, ett gucci bälte​. Så förbaskat snyggt. 

Likes

Comments


Jag har gått och blivit totalt förälskad i mumbaistockholms vackra smycken och speciellt deras guldringar med den minsta lilla diamanten, helt underbar! Det bästa är att man kan återvinna gammalt guld som man har hemma till ett handgjort smycke till en själv. "We don’t have a pile of jewelry lying in a box waiting to be shipped. We handcraft all jewelry as per your order, which means that each piece is unique and only made for you"

Likes

Comments