Herregud vilket trist och tråkigt väder idag, man blir ju så himla trött och omotiverad.. men det roliga är ju att man blir lika "chokad" Varje höst haha, att man aldrig lär sig hur det egentligen är. Just nu sitter jag på tåget mot Värmland, så nu blir det tillbaka till plugget och verkligheten, vill egentligen inte åka hemifrån och lämna Stockholm men ska bli kul att komma hem och pussa på Olivia!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känner att jag måste komma med en liten diss här. Marmor i alla ära, jag ÄLSKAR Marmor men tycker det går lite för långt när dom börjar göra allting med marmor, t.ex marmorpåslakan och marmortapet. Hallå marmor är en sten? Så ska det vara marmor ska det såklart vara äkta marmor i en sten haha, en mjuk sten att sova på finns ju inte direkt...Samma med tapet, det ser bara konstigt ut i mina ögon. Helt annan sak om det är riktigt marmor på väggarna... Nej smaken är som baken men detta är inget för mig.

Vad tycker du, hiss eller diss?

Likes

Comments

Tror jag har glömt att visa er vilken underbar födelsedagspresent jag fick av min moster med familj (Vi fira mig också på olivias kalas) Fick denna underbara äng vas ifrån Klong! Blev så himla chockad då jag aldrig nämt den men har ju velat haft den såå länge. Den är ju så himla himla fin.

Vas från klong finns att köpa HÄR / Ljus från voluspa HÄR /    (adlinks)

Likes

Comments

Instagram @maryleesvedell