Gud vilket kallt och trist väder det blev förut, blåste verkligen isvindar och sen började det snöa massor... Så kallt och jag och Elin var verkligen inte rätt klädda och då fick det sluta med en Uber hem, tackar för att det finns i sånna lägen! På tal om Uber, har ni aldrig åkt med dom så använd koden 6ucd7ue så får ni eran första resa GRATIS!

Nog om detta trista väder låt oss drömma oss bort mot sommaren, det är ju faktiskt inte långt kvar nu. Överallt kryllar reklamerna om utemöbler och önskar verkligen jag hade en balkong/altan att inreda.. Får nöja mig med att styla hos mamma. Tycker att Jysk har fått in så fina utemöbler. Hur coola är inte matbordet och stolarna? Äntligen något nytt! Konstrotting i alla ära men roligt med något annorlunda.

Ett riktigt budget tips på fina plastmattor till uteplatsen är Rusta, Jätte billiga och snygga mattor har dom. Diggar verkligen marrakech mattan, livar verkligen upp vilken uteplats som helst.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter på Espresso House på Centralen nu i väntan på att Mamma och Olivias tåg ska komma. Vi var iväg förut och åt lunch på vapiano med min moster och kusiner som också är här i Stockholm över helgen. Vädret är så tråkigt idag så när deras tåg gått ska jag bara hem och mysa framför film hela dagen!! Ha en super mysig söndag alla.

PS!! Gå in på min Instagram och klicka på länken i min bio så får ni en rabattkod på 25% på Ellos som gäller på deras hemsortiment, passa på att söndagsshoppa massa fin inredning.
Maryleesvedell heter jag där!


- I samarbete med Ellos

- Älskar denna ceasarsallad med scampi, sååå god. Ni måste testa vapianos cecasar om ni inte gjort det!

- Espresso House drömiga cheesecake och underbara hallon och mynta lemonad..

Likes

Comments

Vi stannade och åt lunch idag på Sjöcaféet när vi var på Djurgården, en riktigt favorit som jag varit på många gånger nu. Det ligger precis när man kommit övers djurgårdsbron och på sommaren har dom en helt magisk uteservering precis vid vattnet. Deras mat är riktigt riktigt bra också, jämt beslutsångest så är jag med någon brukar det sluta med deras goda köttbullar och drömmiga pizza så delar man 50/50 haha... Ett riktigt guldkorn på sommaren. Man kan sitta inne också som vi gjorde idag men är tusen gånger mysigare på sommaren.

Dock nackdel (som med allt på djurgården) att det är SÅ mycket folk pga alla turister.. men men..

Likes

Comments

Instagram@maryleesvedell