Klockan 7.45 denna morgon avgick tåget som skulle ta mig från Marylebone Station till Bicester Village. Planen var från början att åka dit och leta efter den perfekta väskan. Eftersom jag har rabatt på Prada och Miu Miu hoppades jag på att hitta väskan från ett av dessa märken. 


Idag blev det tyvärr ingen väska. Jag gick länge och debatterade huruvida jag skulle köpa en Saffiano-väska de hade på nedsatt pris där inne, men till slut insåg jag att den väskan inte var den så kallade "perfekta väskan". Så istället för att införskaffa mig en väska började jag kolla på skor och handskar som båda var på min lista av Must Haves för denna vinter. Jag såg en hel del fina skor, flest av dem court heels. Tyvärr var de ganska obehagliga och som sagt inte vinterskor, vilket var vad jag letade efter.


Timmar av letandes och suckar, hittade jag två par handskar inne på Mulberry som jag gillade. Efter att ha övervägt om det verkligen var värt pengarna så bestämde jag mig för att köpa de dyrare av de två paren (såklart............) haha
Trots att jag inte riktigt fick ut allt vad jag önskat av den här resan så har jag haft en väldigt trevlig dag. Satt inne på Pret och pratade med ett flertal trevliga främlingar. Älskar när det händer, så länge konversationerna är intressanta och givande det vill säga. 

Nu avrundar jag kvällen med te och popcorn, precis som det ska vara. Gokväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments