Likes

Comments

Igår var jag med Olivia och upptäckte världen... Hon har nämligen tagit körkort. Här i USA måste man vänta 5 månader innan man kör någon annan... Men vi är lite olagliga! Inget jag rekommenderar kommande utbytesstudenter att göra i början av året ;) hahaha.

Vi var och kollade på den nya filmen "Inside out", en barnfilm men vi såg den i 3D och eftersom den var toppad som en utav de bästa barnfilmerna någonsin var vi tvungna att se den;) eftersom hon jobbar där fick vi alltid gratis. Och gratis är alltid gott. Eller!?:) KLART;) (som min pappa alltid brukar säga)

Efter bio besöket gick vi till en utav mina favvo restauranger "Chipotle" och käkade kvällsmat. Och för alla svenne bananer så är det en Mexikansk restaurang med tacos och hela fallerullan!

Idag tog jag adjö av min äskade vän Lexy. Vi båda nästan grät, men vi lovade varandra att detta ej var ett hejdå utan ett "vi ses snart igen". <3

Fick även världens finaste halsband och öronhängen av henne!!!! Minne för livet!

Imorgon ska jag och min familj till "Melting Pot" en annan bra restaurang och ha en sista middag tillsammans, och självklart kommer min kära Olivia med😘

Likes

Comments

Fredag den 26 juni 2015, är numera en historisk dag för USA. Och jag kan säga att jag var "där när det hände". Idag blev det godkänt från högsta domstolen här i DC att tjejer kan gifta sig med tjejer och killar med killar. President Obama gick ut med #lovealwayswins... Som har blivit väldigt stor här!!!!

Likes

Comments

Hej! Just nu håller jag på att packa för fullt... Och nu är mitt rum faktiskt rent för typ första gången på hela mitt utbytesår hahahah. Lite kul! Man tänker säg att 2 stora väskor ska räka men icke san icke... Har fått proppa i saker i min ryggsäck samt kommer få ta på mig minst 3 munktröjor!!! Svettas är alltid skoj, eller!?!?!?

Är nästintill klar med allt, förutom lite krimskrams som skall läggas i väskorna. Just nu vet jag faktiskt inte om jag är glad eller ledsen för att åka hem? Jag menar, detta är ju mitt så kallade "andra hem", så det känns väldigt overkligt att jag ska lämna allt... Och det var inte förrän när jag hade packat klart som jag verkligen förstod att jag på riktigt skulle åka hem. Gud, fick en stor klump i magen...känslan att lämna detta underbara land, med en så älskvärd familj- och helt fanatiska vänner!!!!!!!

Men det kommer alltid finnas flyg, som min mamma säger. Och tur är väl det. För hit kommer jag verkligen åka igen!!!

I'm so blessed-
*Att jag av "rena slumpen" har kommit i den familjen jag har kommit i.
* Varit i 19 delstater, tack vare min älskade familj.
* Skapat vänner för livet, och riktigt fina sådana.
* Shoppat en del fina grejer :D

Ska försöka göra något mer inlägg innan jag åker hem! :)

Likes

Comments

Efter 3 hela dagar på Universal Studio med familjen tog jag och min pappa en tur på outleten här i Orlando. Imorgon är det dags att åka hem, och det har varit helt fantastiskt här!!

Likes

Comments

La gött och säga att jag sitter på Miami Beach och skriver detta blogginlägget!

Igår hade jag och Drew en riktigt skoj dag. Vi hyrde två cyklar och cyklade in till själva Miami. Shoppade och åt gott. Sammanlagt cyklade vi nästan 25km... Och nu såhär dagen efter känns det i rumpan plus att mina axlar är tomat röda och gör "lagom" ont. Vår tanke var att cykla och möta upp den övriga familjen i en del av staden där människor från Cuba bor. Dock så var bron stängd som vi var tvungna och ta, så vi cyklade nästan 6km tillbaka (utan vatten!!)... Stannade på ett busstopp och ringde mamma som fick hämta oss!

Eftersom det var "city cyklar" så Kunde man ställa de var som helst där de fanns andra sådana... Så man inte behövde cykla tillbaka till samma ställe som där man hämtade de!!! Drack 8 flaskor vatten på den dagen om inte mer Hahah.

Idag ska jag tillägna min dag på stranden!!

Ha de bra!

Likes

Comments

Hej mina kära blogg läsare! Nu går min resa mot sitt slut. Med ungefär 2 veckor kvar av det amerikanska livet så har jag och min familj bestämt oss för att resa till Florida... Dit jag nu är påväg. Helt sjukt vad varmt vi har haft de här (Glen Burnie), de senaste veckorna.. Nästintill 30 grader varje dag! Värsta ökenhettan. Och lika och inte ännu varmare kommer det vara i Miami.

Idag kommer vi spendera dagen i bilen och övernatta någonstans i Georgia (ny delstat för min del). Och på söndag kväll är vi framme i Orlando.

Har laddat både mobil, iPad och kamera så jag ska se till att ha något att göra under den långa bilresan.

Likes

Comments