MaryJennifer
View tracker

Äntligen helg!! Just nu sitter jag och myser med min kattunge. Det var ett tag sedan som jag sov såhär djupt. Är fortfarande inte riktigt utvilad. Känns nästan som ju längre man sover, desto tröttare blir man. Någon som kan relatera hahah?

Igår var en riktigt bra dag. Skoldagen flöt på med bara roliga ämnen. Asså fatta att jag pluggar Photoshop!! Så kul alltså.

På eftermiddagen åkte jag och min underbara vän till stallet. Han skulle få testa att rida. Vi började att fixa ponnyn i stallet. Jag visade hur man borstade och han fick skämma bort ponnyn med morötter. Därefter gick vi igenom några grunder på volten och sen tog vi en sväng i skogen. Till en början var han rädd, men efter en stund förstod han hela grejen och hade faktiskt roligt (at least that's what he said haha).

Är inte känslan så häftig när man konverserar med någon som verkligen förstår en och kan själv relatera? Vi pratade om verkligen allt möjligt. Så lyckligt lottad att ha en sån person liksom.

Det hann bli mörkt innan vi blev klara. Vi stod ute på busshållsplatsen i kylan och väntade på bussen. Efter att en buss sket i oss och bara åkte vidare, stannade en buss efter att vi hade hoppat som galningar med ficklampan i mobilen igångsatt.

Jag följde med honom till slutstationen där jag bor och väntade på tåget. Han gav mig en lång kram och sedan steg han på tåget, vinkade hejdå och åkte iväg.

Det var länge sen jag hade det så kul. Med allt plugg så går jag inte ut med kompisar så ofta. Måste göra det här oftare. Man glömmer ju nästan hur kul det är när man är så upptagen med skolan.

Ta vara på era vänner,
Mwah!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är nog första gången jag verkligen inser hur glad jag är och hur bra jag trivs med mina nya vänner. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord, skratta med och åt varandra utan att någon tar illa upp. 

Antar att jag tidigare aldrig har känt så med en större grupp av människor. Alla har nog den speciella vännen som man verkligen vet allt om. Men det är ju en stor skillnad med en sådan relation mellan en person och flera personer.

Det är speciellt en kille som är så otroligt gullig, han gör verkligen min dag. Det är liksom en vänskap då vi kan ta fula selfies och bara tänka "ja, vi är skitfula och vi är så bra på att vara det"... Fattar du haha?

Skoldagen flöt på. Skippade min sovmorgon för att plugga lite Fysik, vilket jag inte alls ångrar. Har så sjukt mycket att göra. Flera inlämningar och två prov kommer nästa vecka. Situationen blir ju inte bättre när vi har jättesvår matte att försöka ligga i fas med. Älskar teknik.

Det är bara en dag kvar tills helg, kämpa!

Mwah!


Likes

Comments

View tracker

Idag har det skett både positiva och negativa händelser. För det mesta negativa, but they won't bring me down (inte jättemycket i alla fall).

Jag fick gå ifrån den sista lektionen, matematik, en halvtimme tidigare för att hinna till mitt återbesök på Löwenströmska sjukhuset. Klockan 14:00 hade jag mitt återbesök för att kolla upp foten som blev opererad för nästan sju veckor sedan. Det visade sig att allt inte var en dans på rosor direkt. Om ca 4-6 veckor ska jag på ett ytterligare återbesök för att se om såret har läkt färdigt. Därefter ska vi få en tid för en operation. Japp, en ytterligare operation på samma fot. Doktorn förklarade att extra skruven som sitter i skelettet har orsakat skav i foten. Vilket i slutändan kommer leda till smärta, vilket var det vi villa få stopp på genom att utföra denna operation.

Detta innebär att jag kommer inte kunna vara med på idrotten på ungefär hela höstterminen. Tagga att få F i idrott :). Som tur har jag en riktigt bra idrottslärare, så hon lär förstå. Annars blir hon tvungen att förstå haha.

Efter återbesöket flöt dagen på. Köpte en sen lunch och snapade med fyra underbara vänner. Började känna mig mer och mer sjuk längre in på eftermiddagen. Att bli sjuk är det sista jag längtar efter just nu. Har sjukt mycket med skolan. När jag väl var hemma somnade jag, perfekt! Jag som hade förberett att plugga hela eftermiddagen. Efter jag hade ätit middag kom jag igång med pluggandet. Nu är Ergonomi och Photoshop checkat på plugglistan!

Här kommer en bild som visar vad jag hade gjort om jag inte var tvungen att åka till sjukhuset... Plus att den gör inlägget lite finare. Lika bra att vara rak på sak liksom, haha

Den här bilden bevisar också att dåliga kameror kan göra så att bilder ser redigerade utan att man gjort något. Försöker att vara optimistisk.

Hoppas eran dag har varit mycket bättre -en dans på rosor helt enkelt,

Mwah!

Likes

Comments

​Det är första gången på länge som jag känt söndagsångest. Ångest över skolan, ångest över all stress, ångest över att inte förstå. Vi är nog alla överens om att det finns stora brister i skolan som försvårar många ungdomars liv på många sätt. 

Det konstiga är att det inte kommer hända något speciellt denna vecka. Inga prov, inga muntliga redovisningar. Det ända som händer denna vecka är att vi har två inlämningar. Förutom skolan ska jag till sjukhuset på tisdag, något som jag är lite nervös för. 

För drygt fem veckor sedan opererades min fot på grund av försvagningar i leder. Dessa försvagningar har gjort så att jag har haft mycket smärta i flera år. Jag var tvungen att vänta tills att jag växte färdigt för att operationen skulle bli av. Förhoppningsvis har jag det nu, är ändå snart 17 år. Min ena fot var i så pass dåligt skick att den var tvungen att opereras, med extra skruvar och stift. 

Snart är läkningstiden över, bara 1 vecka och 4 dagar kvar. Om allt i foten ser ut som det ska, betyder det att jag äntligen får komma igång med träningen på riktigt. Fingers crossed!

Hoppas ni har en riktigt bra vecka! 

Mwah!

Likes

Comments

En härlig bildkombination av höstens härligaste tillfällen och minnen i mitt liv just nu. Fotona är tagna med min systemkamera och min shitty iphone. Oftast när jag tänker på hösten, vilket de flesta nog gör, är regn och mörker. Men tiden innan November är ju riktigt vacker! Lika bra att ta vara på de få timmar som är kvar av solljus innan det blir riktigt mörkt.

Ha en riktigt bra höst,

Mwah!

Likes

Comments

Ja då har det kommit till att jag ska starta upp min blogg. Jag tycker att det första inlägget verkar vara det svåraste. Hur ska man börja? Hur gör jag så att man framställer sig i goda dager? Hur låter man intressant?

Antar att det gäller att komma in i ett så kallat "flow" inom skrivandet. Lika bra med att börja med en gång. Jag är en sextonårig tjej som studerar teknik - design och produktutveckling i det andra året på gymnasiet. Är absolut helt sold på konst, ridning och såklart vänner/familj. Jag äger en häst med min mamma, med sköter om 4 till när jag har tid och lust.

En övertänkande tjej med total prestationsångest. En blogg kanske blir ett bra sätt att rensa ur alla tankar och värdera över min vardagssituation. Min blogg kommer dessutom handla om händelser i mitt liv, nyheter, vardag och mode. Jag är en total shopaholic. Dessutom älskar jag att ta foton.

Ska verkligen försöka göra varje inlägg så intressanta som möjligt. Med foton och personliga beskrivningar. Vem vill läsa om något basic som ens skoldag och den klassiska äckliga skollunchen? (om inget speciellt/revolutionerande/pinsamt hände of course)

Ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång,

Mwah!

Likes

Comments