Mässing, älskade mässing. Här är ett par bangles med mässing- och silverpärlor, snyggt att bära både som enkelt eller tillsammans med flera likadana, eller olika, armband. De bästa med mina smycken tycker jag är att jag själv vill ha varenda ett utav dem! :) Jag har med andra ord hittat en stil som verkligen är JAG när jag känner så. Och återigen, mässingen kommer igen i det mesta jag gör nuförtiden. Mässing, älskade mässing ❤

Armbanden hittar du på:

maryjaneAworkofart.etsy.com

Likes

Comments

Det är min största inspirationskälla och en stil jag verkligen gillar! Har flera örhängen på gång nu i art deco-stil. Här är bilder från min photoshoot idag, jag är typ lite mer än halvvägs in i redigeringen av bilderna. Små detaljer men gör ändå skillnad i slutresultatet.


Shit vad jag gillar de här örhängena! Oxiderad mässing ihop med strass/kristall, kan det bli snyggare? Mina favoritörhängen är nog de med diamantformad kristall ovanför ett triangelformat hänge... Vilka är dina favoritörhängen?


 Bildredigering och produkttext till nya listings på etsy, sen är örhängena till försäljning! (på etsy eller via paypal, swish, bankkonto... vilket du vill)


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN BUTIK PÅ ETSY


💓

Likes

Comments

​Föräldra"ledig" mamma som arbetar. Så ser mitt liv ut just nu, jag försöker ta alla de tillfällen som kallas "egentid" till att fixa med mina smycken. Och ändå känns det som att jag inte kommer någonstans! En sak som jag skulle kunna göra på en dag, om jag arbetade med det och skulle sitta 6-8h den dagen, tar nu en vecka att få ihop. En timme här, 30 minuter där. Har jag riktigt tur kan jag jobba några timmar i sträck ibland. Sen finns vissa dagar då det inte hinns med alls. 

Bilden ovan är tagen idag under bebisens (barnets, vad säger man nu när han är 16månader, är han en bebis eller ett barn?) eftermiddagsvila. Det är ett nytt projekt som kan gå vägen om det vill sig väl, om inte så får det vara så. Det gör inget, jag har tusen idéer till, det är bara tiden som fattas ;)


Har du missat att jag öppnat en webbutik på etsy.com?

Hälsa på mig där vettja, här är länken:

maryjaneAworkofArt.etsy.com


Goder Afton!


💓

Likes

Comments

Kolla in www.maryjaneAworkofArt.etsy.com och favorisera de smycken du gillar, så boostar du mig och min shop litegrann inför eventuella kunder. Har du inget Etsy-konto? Skaffa det, det går på 2 sek och är gratis.

​Det är marmor (lera) inramad i mässing. Glansig finish. Men snart kommer de i matt finish också, båda fina på sitt sätt. 😍

Likes

Comments

Så ja, nu säljer jag, på riktigt! :)

Butiken hittar du på maryjaneAworkofArt.etsy.com


Och har du inte etsy-konto och vill köpa så löser vi det. Här kan swishas eller sättas in på bank, eller föras över via PayPal.


Så skönt att äntligen ha fått upp butiken! Det här har jag haft som plan sedan i höstas, men allt tar ju sin tid. Och inget blir perfekt från början, så tipsa mig gärna om du ser något som kan göras annorlunda/bättre! :)


Och tipsa gärna ALLA du känner om min butik, dela dela dela!


Nu blir det väl tjatigt från mig framöver, men jag måste ju se till så att jag syns och hörs ;)


Återigen, välkommen in!


Likes

Comments

Nu är nästa projekt att dels färdigställa en webbutik via en större butikssida, återkommer om vilken. Och för det behöver en massa småsaker fixas... (prissättning, fraktkostnader, produktbeskrivning, design på förpackning etc etc.) Parallellt med det sliter jag mig i håret likt matadoren i tjuren Ferdinand över att jag inte får till det med ett lack på de örhängen jag gjorde i lera för ett tag sen. Provade till och med Vattenglas och det ger en glasaktig glansig yta, vilket är precis vad jag vill ha, men den "drar ihop" sig istället för att släta ut sig över ytan och är därför alldeles för opålitlig att använda när det är en så slät yta och dessutom med vit bakgrund, där syns ju allt! 


Men jag tror mitt lack finns därute, annars vore det i nobelprisklass om de kunde uppfinna lite lack som har alla de kvalitéer jag behöver. Då vill jag dels ha ett jättematt lack som inte påverkar ytans utseende alls men ändå lackar in, och sen ett jätteglansigt och kristallklart lack som lägger sig som en vattendroppe nästan och förstärker ytan i både utseende och hållbarhet. Tack!


💓

Likes

Comments

​Det här är en ny serie, med en större facetterad glaspärla som huvudsmycke. Kedjan är i övrigt lik den kedja som var på halsbandet som jag la upp igår. Detta är menat som ett riktigt kort halsband, där den stora pärlan ska vila i gropen mellan nyckelbenen. Det behövs dock en bild på smycket på en riktigt person, för med den här svarta displaybysten får man inte riktigt fram den detaljen. Vem av mina vänner kan tänka sig ställa upp som modell för mina smycken? 😘


Med serie menas alltså att det snart kommer bilder på även armband och örhängen i samma stil😉

Likes

Comments