Kvällens snapshots

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken säger så är det äntligen fredag idag!! Så som jag har längtat. Som pricken över i:et så hade vi bara 3 lektioner idag. Det var samhällskunskap, idrott (teori) och en halv engelska lektion, vi slutade alltså ett idag. Vi fick även två av våra jobbigaste inlämningar uppskjutna till nästa vilket jag tackar gudarna för.

Ber om ursäkt för att det inte kom upp någon frukost tips ifall det nu var någon som väntade på den, men jag är inte den bästa på det här med att blogga ännu..

När jag kom hem idag så åt jag pepparkakor med gräddädelost, mumsss. Det jag älskar med julen är all typ av julmat, särskilt pepparkakor! Efter det gick jag och sov en stund innan jag va tvungen att packa, ska nämligen sova hos Jennifer hela helgen. Superkul! Jennifer hämtade mig och vi åkte hem till henne. Sen dess har vi bara myst, tagit bilder ute och ätit lite fredagstacos.

Imorgon tror jag att vi skulle åka in till Örebro med 5 till och gå på O'learys och bowla, vilket ska bli jättemysigt! Känner dessvärre inte dessa 5 då det är Jennifers kompisar så jag är lite nervös, men de går nog bra. Förhoppningsvis så får ni en update på morgondagen men tillsvidare så får ni ha en riktigt go helg!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har vart en skön och lugn dag. Vi har inte haft några prov eller inlämningar idag och det bästa med onsdagar är att vi slutar 13.40(!!)

Efter skolan så åkte jag och min kompis Jennifer hem till henne för att plugga matte som vi har ett stort prov på imorgon, vilket gick rätt så bra. Jag åkte hem strax efter 18 och nu sitter jag hemma och kollar igenom matten ytterligare en gång bara för att känna mig säker.

Jag ser fram emot att den här veckan ska vara över eftersom vi haft otroligt mycket plugg, jag känner mig sjuukt omotiverad inför våra två idrottsinlämingar tills på fredag.. Har knappt börjat på de om jag ska va helt ärlig men de får gå som de går. Imorgon hade jag tänkt lägga ut lite frukost tips som jag tycker är bra om man har lite tid över, så ni får kolla in de! Det va allt för idag, ha det bra

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg!

Aa jag tänkte presentera mig själv och jag heter Mary Edholm, är 16 år och bor i Askersund som ligger utanför Örebro. Jag går första året på ekonomiprogrammet i Hallsberg och trivs bra. Ibland tränar jag också och jag försöker hålla det till runt 2 gånger i veckan, vilket kan bli svårt när vi har mycket plugg som nu. Jag bor med min familj och mina föräldrar är skilda så jag flyttar varje fredag.

Detta är inte min första blogg, men mina tidigare bloggförsök har jag lagt ner eftersom de inte gått så bra att hålla igång dem. Jag kommer mestadels skriva om min vardag, vad jag gör och beställer osv, vardagliga saker ni vet.

Just nu ligger jag hemma hos min systers dotter Jennifer, som har hjälpt mig starta bloggen, och bara tar det lugnt innan jag åker hem och tar tag i plugget.

Tack & hej

Likes

Comments