Header

HÄR finner vi korgen

Denna korg i svart gummi skulle vara så himla fin bredvid soffan. Tanken är att låta filtarna som inte får plats i soffan nonchalant hänga över kanten på denna. Jag älskar sånna här lösningar, i korgen kan man alltså förvara allt man behöver för värme och mys nu under hösten på ett praktiskt, men ändå stylish sätt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​It ´s a killer. Cardio blandat med styrka.

Likes

Comments

​På håltimmen köpte jag och Adam med oss varsin kaffe och satte oss nere vid kajen. Jag tycker det är så otroligt härligt med solen så jag vill verkligen passa på att vara ute så mycket som möjligt medan det fortfarande är ljust ute. Snart kommer vintern och då kommer jag vara så glad att jag tog vara på såna här stunder till att sitta ute och njuta.

Plugget som jag skulle ha gjort under den timmen får jag ta igen på bussen till och från skolan, det är ändå totalt tre timmar under en dag. Eller ikväll, hursom prioriterar jag solen.

Likes

Comments

Louis Vuitton Moon boots - hur snygga är inte dessa?

När jag var tio år hade jag ett par röda Moon boots. Jag har varit väldigt smal i hela mitt liv fram tills för några år sedan då jag bestämde mig för att börja äta som två hästar istället för en. När jag trippade runt på skolgården på mina pinnar till ben med ett par stora, röda klossar på fötterna såg det antagligen väldigt roligt ut, men varm var jag.

Jag tror inte dessa skor är de bästa att gå längre promenader i då man snubblar på skorna när man är trött, men perfekta att ha till och från skolan under avslappnade dagar!


Likes

Comments

Efter en hel sommar utan gymträning är jag äntligen tillbaka i mitt andra hem - och det känns hur gött som helst. Träningen är lyx i vardagen, en härlig blandning mellan energi och ett totalt lugn.

Jag älskar träningen så mycket att jag ibland blir lite för exalterad. Jag har inte kört bänkpress på över ett halvår och det första jag gör är att maxa? Det kanske gjorde mer skada än vad det gjorde nytta men jag var så glad och full av energi att jag var tvungen att prova.  Jag klarade 50 kg och det var skakigt men min vinnarskalle är stark. Så länge man inte skadar någon annan tycker jag att man kan få experimentera bäst man vill. Man måste få testa på saker här i livet. KBK.

Likes

Comments

Precis just nu är den bästa tiden för att bada i jacuzzin. Inte för varmt, inte för kallt. Perfekt avslutning på dagen, relax deluxe. Livet är bra härligt.

Likes

Comments