Man skulle kunna tro att jag var på Rihannas konsert igår men icke jag jobbade 6 timmar igår kväll, har dock biljetter till 2 augusti så det är lugnt men hade självklart hellre gått på hennes konsert!!! Idag ska jag åter igen jobba, har en liten paus just nu då jag börja jobba 7.00 och nu är det dags igen till 22.00 ikväll. Jag är helt slut redan så ska bli väldigt spännande att se hur jag ska klara av resterande timmar!

Likes

Comments

Iced Mocha // HÄR

Underground // HÄR

Lowkey dying haha har viljat ha just dessa två färger från Gerad Cosmetics! Har försökt ett tag nu och dem har alltid vart slutsålda men så gick jag in på madladys hemsida då alla gör reklam för deras 20% rabatt. Super nöjd med båda färgerna speciellt att blanda MACs antique velvet med Gerard Cosmetics iced mocha, perfekta nude för min hudfärg!!😍 Sjävla produkterna har en doft som jag personligen tycker luktar gott men inte alls starkt och båda håller sig jättebra på läpparna. Dem tog sig igenom en hel dag av mat, dryck och kyssar utan problem så är super nöjd!

Redigering: Dem har tyvärr inte längre 20% rabatt

Likes

Comments

Jacka - Molltan Sweden // Tröja - okänd // Kjol - Karen Miller // Skor - DinSko // Klocka - Michael Kors //

Dagen spenderades min min kusin, sov hos henne från igår till idag & vi gjorde fixade mycket i stan, väldigt produktiva! Mycket shopping, fint väder & familj = en bra dag!

Likes

Comments

Har jobbat nonstop och dessutom haft ett par jobbiga dagar så för 2 dagar sedan efter ett mycket kort pass på jobbet åkte jag först på spa på sturebadet sedan fick jag naglarna fixade på professionalNAILS vid Täby centrum. En mycket avkopplade dag som jag starkt behövde, det är viktigt att skämma bort sig själv ibland då livet kan vara lite för mycket.

Likes

Comments

Ohgod i suck at updates haha men vi kör en liten tb till 18 juni och min födelsedag! Dagen började lugnt, lite sång på morgonen, presenten & en massa skratt med mina absoluta bästa vänner ( stacy & Mikis ). Vi gjorde oss iordning i typ 3 h för min birthday party som jag höll i mitt hus! Hade så kul att jag inte lyckades fota någonting själv med min telefon haha. En massa härliga människor tillsammans under ett och samma tack kan ju inte ge en bättre kväll. I had a blast <3

Likes

Comments

Malala postade någonting på Facebook som jag tyckte var så sjukt bra.

A School was attacked and Over 167 were killed in Kenya, but the World didn't stand still bcoz it's Africa. Dear Facebook, did you encourage people to change their profile colors? Are Africans not on Facebook? Are their blood worth less than that of The Europeans...???

‪#‎NeverForget‬

Det gäller inte bara Kenya utan alla andra länder som drabbas av något men som inte får samma uppmärksamhet. 

Likes

Comments

Sjukt att jag inte visste när dessa bilder togs haha men tröjan är iaf från H&M, byxor från Carlings, Jackan från Marc & Spencers, skor från Kenya & solglasögon från H&M.

Likes

Comments

Som många säker vet brukar jag dela väldigt många tasty videos på Facebook men nu tänkte jag att det kan vara lite roligt att dela dem på bloggen också. Nästan allt dem gör ser så sjukt smarrigt ut så förhoppningsvis kan man göra dem lika bra som på videon. Vill man ha tydligare instruktioner tryck HÄR

Likes

Comments