View tracker

Igår var vi på bio i Heron city och såg Flykten till framtiden med Henrik Dorsin och Johan Ulveus bland annat. Den får 4/5 av mig! Rekommenderar den starkt. Vi åt på restaurang innan, sen köpte vi godis o såna där goda biochips så nu har bebisen gått upp typ 1kg. Det blir nog bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Enda sedan jag var liten har jag älskat december och allt advents- och julmys! Jag var mycket hos min mormor o morfar på helgerna som liten, och kommer ihåg hur jag fick "tjyvtända" nästa ljus redan på lördagen, haha.

Idag har vi legat länge i sängen o kollat på nyhetsmorgon. Riktigt bra gäster idag! Fint väder är det också, så vi tänkte åka till nynäs och ta en promenad med Pablo på lövhagen!

Likes

Comments

View tracker

Idag ska jag och Pierre på bio, det var så länge sen. Jag ÄLSKAR att gå på bio. Ibland är jag så biosugen så jag skiter i vilken film det är. Jag vill bara sitta o äta chips o popcorn. Sen är ju Heron ett plus också, det är ju extra kul att kolla i affärer o äta o sånt innan.

Vi ska i alla fall se på Flykten till framtiden med Henrik Dorsin och Johan Ulveus tror jag det var.

Likes

Comments

Nu börjar det verkligen närma sig! Var mer nervös för några veckor sen, har lugnat ner mig något men är fortfarande lite nervös. Men antar att det är rätt naturligt, speciellt med första barnet.

Nu kan det i alla fall bli dags när som helst eftersom jag räknas som fullgången. Har inte packat väskan än så det måste jag sätta igång med!

Likes

Comments

Alltså jag tar ju ALDRIG bilder på min mage i princip. Jag har varit dålig på det från början. Det är inte min grej eller nåt. Är ju ingen selfiemänniska heller. Men det kan ju vara roligt o ha sen o se tillbaka på kanske. Kom på det nyss så var tvungen o ta några. Fast jag har genomskinliga strunpbyxor o en jävla fleecetröja på mig. Jag vill ju passa på o ta bild när man är lite sminkad o uppklädd, men det händer ju så ofta liksom.. Får ta en bild nästa fredag när jag ska på julfest med jobbet!😄

Likes

Comments

Alltså vad kul det här är! Har gjort 4 hittills. Nu är alla krukor slut så måste leta fram eller köpa nya. Mer mossa behöver jag också. Nu måste jag i alla fall städa upp det här för ska storstäda hela huset nu, mormor o morfar kommer snart med skurkvastar o dammvippor o mattborstar (?).

Likes

Comments

Jag har börjat göra julgrupper, så himla roligt pyssel! Brukar göra det i princip varje år, men har satsat lite mer nu med mer material o blommor osv. Har hunnit göra en än så länge, den fick Pierres mamma o hennes man.

I den här hade jag bark i botten, två hyacinter, tallris, vitmossa, nån grön mossa och små julkulor. Det blev väldigt festligt tycker jag.

Såhär såg den ut sen hemma hos Pierres mamma, hon skickade en bild! :) Måste ta o göra en till mig själv också tror jag.

Likes

Comments

Jag har ju börjat blivit nervös inför förlossningen helt plötsligt, började för några veckor sen. Har inte tänkt på det något alls innan, inte varit nervös, rädd eller någonting. Hade inga tankar på att något kunde gå dåligt och kände mig verkligen redo. Men sen i samband med att jag slutade jobba och fick tråkigt på dagarna började tankarna snurra. Har försökt ta tag i det här genom att börja sysselsätta mig på dagarna, kan ju inte ligga hemma helt själv i hela tiden.

Jag har framförallt börjat boka upp mig mer, börjar träffa fler vänner (eller i alla fall planerat in), har börjat gå långa promenader med Pablo igen, har köpt målarfärger, penslar, glitter, målarbok, ark osv. Jag o Pierre har ordnat ett kontor till mig så jag kan sitta där o pyssla, haha. Har lagt upp det tidigare. Pierre har även börjat komma hem varje dag och äter lunch med mig.

Och just det! En sak till som fungerar så bra för mig! Jag har börjat på YOGA! Det är fokus på avslappning och andning och det känns väldigt relevant för mig just nu. Jag har nämligen läst en bok som heter "att föda utan rädsla" som handlar mycket om fokus på andning och avspänning. Så nu har jag fått både teori och praktik inför förlossningen, med många bra verktyg!

Har någon tips på hur man kan ladda inför förlossningen och sysselsätta sig på dagarna så är alla tips välkomna!

Här är våran bebis, i v20 tror jag, från rutinultraljudet. Vi kollade inte kön för er som undrar! Jag längtar såå mycket när jag tittar på bilden, fattar inte hur det kan kännas så overkligt bara? Alltså jag kan inte förstå att den ligger i min mage och har gjort i typ 8 månader. Så stört alltså. Undrar vad det blir för något, flicka eller pojke. Min fotmassör o yogainstruktör sa rakt ut att det blir en flicka, så kul! Dom verkade så säkra. ​

Likes

Comments

Imorse var vi uppe med tuppen för att följa med Felicia o Viggo (Pierres brorsbarn och våra grannar) på skridskoskola. Vi fikade på Thorssan efteråt. Så lyxigt o gott! Älskar Thorssan!😄

  • 162 readers

Likes

Comments

Idag var både jag och stylisten och tömde lägenheten, så nu står den tom. Budgivningen är slut och papprena är påskrivna nu och inflyttning sker den 16 januari. Det känns bra, hade väl helst velat bli av med den tidigare. Våran bebis har ju kommit då så jag vet väl inte ens om jag kan komma ifrån för o skriva på det sista. Isåfall kan jag lämna fullmakt till mäklaren så det löser sig.

Men nu är allt klart i alla fall! Lite städning kvar bara men det går fort.

Köket är nog det vi är mest nöjda med. Helt perfekt blev det! Tror nya ägaren kommer vara nöjd.

Likes

Comments