View tracker

Fick en såkallad "Mor- och barnbukett" eller vad det heter, av jobbet igår. Dom ringde från blomstersnäckan och sa att dom hade blommor till mig o så kom dom o knackade på och lämnade dom. Då blir man ju lite glad, inte alltid man blombud. (Läs: har aldrig fått det)

  • 208 readers

Likes

Comments

Idag är det min andra dag som jag o Elis är själva utan Pierre, han har ju börjat jobba nu. Förutom att det är lite tråkigt så går det bra. Vi har inte riktigt hittat alla rutiner än, igår t ex låg vi i sängen exakt hela dagen för att jag inte kunnat sova på natten. Och det är ju inte så kul.

Idag har vi däremot varit på promenad, vår första bara Elis och jag! Det gick bra så vi lär ju göra det varje dag nu, bara det inte är för kallt. Idag var det 1+ så det var perfekt.

Nu ska vi nöta Californication.

Likes

Comments

Bilderna från julfesten har äntligen kommit ut vilket betyder att de är utskrivna och pryder the wall of fame i personalrummet! Ska be någon kollega fota väggen så jag kan lägga upp den här.

  • 274 readers

Likes

Comments

Pierre är ju hemma med oss 10 dagar innan han börjar jobba igen, så vi vill verkligen ta vara på den tiden. Därför har jag inte haft tid att blogga. På måndag när jag o Elis är själva ska vi sätta igång o blogga lite mer tänkte vi. Stay tuned!

Och förbered er på typ endast bebisinlägg. Det är ju det enda mitt liv handlar om nu. O har bara bilder på bebis i kamerarullen också. Så tycker ni min bebis är tråkigt hänvisar jag er härifrån. Sådeså😄

Likes

Comments

Såhär såg vår nyårsafton ut igår. Vi gjorde fiskgryta och åt chokladpudding till efterrätt. Vi spelade bingolotto o sen gick vi o la oss typ. Förmodligen den mysigaste o mest fridfulla nyårsafton på två decennier!

Nu ska vi bara fortsätta mysa tillsammans vi 3!

Likes

Comments

Kul att fira nyår hemma med vår bebis! Första gången på typ 12 år man firar nykter ju. Så skönt o slippa all hets.

Vi ska laga fiskgryta o äta chokladpudding till efterrätt. Sen ostbricka såklart med massa ostar som jag inte fått äta på alla dessa månader!

Så småningom tänkte jag skriva en förlossningsberättelse, det är fler som frågat faktiskt. Hade aldrig skrivit annars. Men vill att den ska vara utförlig o ordentlig så måste sätta mig ner vid datorn o skriva. Får se när jag hinner!

Likes

Comments

Här är våran Elis! ❤

Likes

Comments

Alltså jag blev SÅ glad av min julklapp från Pierre. I ett tag trodde jag att han inte ens hade köpt nåt till mig, jag förstod liksom inte när han skulle haft tid med det. Så imorse sa han typ "jag ska åka iväg o handla färska frallor" o då tänkte jag att han skulle handla julklapp till mig för att han hade glömt det eller något o så såg han dessutom att jag hade lagt en klapp till honom under julgranen. Så när han kommer tillbaka så ser jag att det ligger ett paket där, och att det är en blombukett. Jaha, jag får en blombukett i julklapp då tänkte jag. Det är väl fint o gulligt. Men klart jag blev liite besviken när jag hade köpt en fin tröja till honom liksom. Så när jag ska öppna klapparna hos mormor o morfar så är ett paket från Pierre o när jag öppnar så ser jag att det står KLONG på förpackningen o jag tänker "men vad i helvete!!" hur kan han komma ihåg att jag vill ha en sån?! Har typ nämnt det i förbifarten någon gång när vi var på länna möbler eller något. Så åker han in på arbetstid o handlar den till mig. Alltså jag har världens bästa kille!! Palla skriva ett inlägg om en jävla julklapp men fan vad glad jag blev! HAHA

  • 852 readers

Likes

Comments

Igår klickade vi hem det sista till bebisen från jollyroom! Det mesta blev i rosa kulörer. Först och främst för att jag o bebisen tycker att rosa är en bra färg men också för att rosa saker är billigare av någon anledning. Den rosa babysittern var t ex 100kr billigare än den svarta som var exakt likadan. Nu är det i alla fall bara en bröstpump som saknas! 😄

Likes

Comments

Jag var nere på en loppis i nynäs centrum igår med @Pelikas där jag hittade massa retrobutiker. Så jag ska sy barnkläder sen när jag har tid. Kolla vad fina!

  • 911 readers

Likes

Comments