1. RIVERDALE

- Riverdale er en mystisk serie som starter med at en gutt ved navn Jason forsvinner i den lille byen og straks begynner mistankene om hvem som hadde noe med dette å gjøre.

2. SCREAM QUEENS

- Dette er en utrolig morsom, satire, skummel og ungdommelig serie der man blir kjent med noen jenter som bor i et sorioity hus sammen og når de skal finne nye rekrutter til deres soriorty begynner skumle saker å skje..

3. TEEN WOLF

- Denne serien er litt i den overnaturlige sorten, men den er utrolig spennede. OG man blir så forelsket i karakterene som er med i den 1 sesongen. LOVE IT!!

4. JANE THE VIRGIN

- Dette er en litt tragisk og komisk serie på en gang, og den tar for seg mange reelle hendelser som mange kan kjenne seg igjen i. Den er rett og slett utrolig morsomt og man får kun gode vibes etter man har sett en episode.

5. PRETTY LITTLE LIARS

- DRAMA, LØGNER, VENNSKAP- AMAZING

6. AMERICAN HORROR STORY

- ALL TIME FAVORITE! - Denne serien mener mange er skikkelig skummel! Jeg synes den er skikkelig spennende og skummel! Sesong 1. må virkelig være en av de beste sesongene jeg har sett hittil av alle 4.

7. THE GOOD WITCH

- Denne serien er bare skikkelig koselig. Anbefales å se mot høsten der man kan sitte inne med en kopp te og følge med på alle de koselige og spennende tingene som skjer i Middelton.

8. NARCOS

- Dette er en veldig spennede serie som baserer seg på livet til narkobaronen Pablo Escobar, og det er mye man kan lære om Colombias historie ved å se denne serien.- ANBEFALES.

9. IZOMBIE

Spennende serie!


Alle disse tv-seriene ligger på Netflix utenom "Scream Queens".

Har du sett noen av disse seriene, i så fall hva syntes du? Har du noen serier du vil anbefale?

<3 Mary

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments