Hej förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men har bara inte haft någon lust. Iallafall så har jag nu gått i skolan i 5 veckor och det känns bra, trivs bra med klassen och skolan. Det har inte hänt så mycket än så finns inte mycket att berätta om men lovar ska bli bättre med uppdateringen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte har varit så aktiv, men enda sen jag kom hem från Öland har jag bara tyckt att allt har varit jobbigt. Det är dock det fortfarande, men det börjar bli bättre. Detta var dock inte vad jag tänkte snacka om, utan jag ville prata om gymnasiet.

Jag har då valt att byta linje eftersom jag tyckte att allt bara kändes fel redan sen start, men då hade jag inget jag kunde göra åt saken. Detta är varför jag bestämde mig för att nästa år, alltså i år, söka om trots att jag behöver gå om ett år till. Därför sökte jag i april runt lite till olika skolor och linjer, men jag gjorde tydligen något fel och då kändes mina chanser att byta ganska körda.

Förra veckan sökte jag om igen och valde restaurang som 1a val på dlg, restaurang i Skövde 2, handel som 3a och hantverk som 4a. Fyra dagar senare kom jag in på restaurang vilket jag verkligen inte trodde eftersom jag fick reservplats, men jag hade tydligen högst meritvärden och kom in. Helt otroligt så nu är jag sååå glad, samtidigt som jag är sååå nervös. Det blir liksom en ny skola, ny klass och allt blir nytt, men jag tror och hoppas att det blir bra. Detta år trots allt vad jag brinner för.

Tänkte i ett annat inlägg förklara lite om min skolgång, för detta blir ju andra året som jag går om. Så ni får veta lite mer invecklat om det nästa gång!

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men har varit sjuk och haft brist på internet när jag var på
Öland. Nu är jag dock tillbaka och tänkte att jag skulle berätta lite om vad som hände där.
Första dagen på Öland var ingen märkvärdig dag, då vi p.g.a krångel kom dit lite senare (finns mer om de i mitt tidigare inlägg).

Andra dagen dagen fick jag träffa mina vänner ifrån Tidaholm och vi var då med varandra sen så hade vi en vollyboll turnering. senare på kvällen var de häng vid brasan och de är varje kväll. Den kvällen lärde man känna en del folk men blev bättre vän med en där, så de var ganska roligt den kvällen.

Nästa dag altså onsdag så var det jätte fint väder så jag var med min syster och mina Tidaholms vänner på stranden. Senare vid ca 7 så körde vi kubb och senare på kvällen var det brasan igen men då hände det inget speciellt. Fick träffa killen jag lärde känna på tisdagen, men det var inget speciellt då vi mestadels bara snacka.

På torsdagen hände inget speciellt. P.g.a vädret satt vi mestadels i vår husvagn, men vid ca 13 tiden försökte vi dra oss ut o bada i poolen. Detta varade dock inte länge eftersom att det började regna vid 15, vilket sög. Senare på kvällen var det brasa igen, men såklart började det att regna så några jag brukade hänga med alla andra kvällar hängde med till mitt förtält, eftersom de bodde på en annan camping så var vi hos mig. Vi satt mestadels av tiden och bara snacka och lyssnade musik, och sedan vid 00 drog de hem.

På fredagen var vi vid stranden igen, men de blåste en del så var inte där så jätte länge men jag badade och sen gick jag hem. Jag åt och gjorde mig iordning inför kvällen igen, och de jag brukade vara med drog hem ganska tidigt, eftersom de skulle hem på lördagen. Det var på sätt och vis bra för hade aldrig försökt att snacka med andra annars. Sen var det as bra att jag gjorde det för blev väldigt bra vän med 4 killar där som kom från Stockholm och som var as sköna, så vi träffades och bestämde oss för att träffas på lördagen också. Eftersom alla skulle hem på söndagen bestämde vi oss för att göra det till en minnes värd kväll, vilket det definitivt blev. Vi var inte så många heller. Det var Stockholms killarna, jag och en kille från Göteborg och två tjejer till och vi satt uppe exakt hela natten och bara snacka och körde massa lekar 😍😍

Likes

Comments

Asså detta måste nog vara en av dom jobbigaste dagarna på länge. Gick upp 08:00 för att göra mig iordning, för att senare sätta mig i bilen och åka vidare mot Öland. Lamporna var dock sönder på husvagnen, vilket gjorde att vi fick åka och köpa en adapter som vi trodde att vi kunde koppla till bilen för att lamporna skulle fungera. Eftersom att det tydligen var bilen som var sönder vart det lite jobbigt, då vi inte hinner lämna den på verkstaden.

Vi har dock tur i slutändan, då vår granne lånade ut sin bil till oss och tog våran så länge. Efter en massa strul är vi äntligen påväg och 2 h kvar av 6

Likes

Comments

Hej! Idag så blev jag väldigt sjuk, så har inte gjort så värst mycket eftersom jag känner mig väldigt svag och har i stort sett ingen motivation till något. nackdelarna med att vara sjuk är att jag blev väldigt känslig, så från ingenstans kan jag bara börja gråta och har ingen riktig anledning till varför. blir bara helt tom. ☹️

Likes

Comments

Hej! Detta är en gammal blogg som jag har varit lite dålig med att uppdatera, men nu har jag planerat en nystart. I denna blogg tänkte jag framförallt skriva om mig själv, mitt välmående och saker som kanske inte alla vet.

Likes

Comments