Barnen ville gärna ha med sig plommon till skolan idag.  Vi har ett träd på tomten med massor av plommon så det får vi använda det bli absolut en mumsig plommonpaj till helgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lovely details

Likes

Comments

Kände mig aningen tröjlös igår morse när jag skulle klä mig, så jag körde in om en klädesbutik efter jobb igår. utbudet var inte det bästa med det blev ändå 2 fynd. Jakten får fortsätta när jag har möjlighet att ta mig till ett köpcentrum.

Likes

Comments

På fredag är det dags! Jag ser fram emot en rolig kväll med trevligt sällskap, bra musik och förhoppningsvis fint väder. Det ska bli spännande att se vem som blir kung i baren!

Likes

Comments

Kommit upp i lite steg på fitbiten idag fast jag jobbat. Trodde faktiskt  att jag rörde mig mer på jobb än jag gör. jaja det får jag ta igen på kvällen, med Hugo och Paolas poddcast i öronen så traskade jag ca 3.5 km 

Likes

Comments

Då var första jobbdagen gjord. Kul att vara tillbaka och skönt med rutiner igen.

Kom dock hem med huvudvärk, mycket hjärnverksamhet första dagen och ätit mindre idag än under semesterdagarna. Ska dra ner på mitt sockerintag och då blir biverkningen alltid huvudvärk.

Efter kvällsmaten tog vi en skogs promenad, barnen cyklade på sina MTB.  Så härligt väder med skinande sol.

Likes

Comments

Inhandlade ett nytt nagellack från Mavala kulören heter lisboa

Likes

Comments

Fick snabbt inhandla ett par gymnastikskor till lill tjejen igår.  så  nu kan hon vara med på skolidrotten. Det blev även ett par vita ballerina till första skoldagen.

Kommer ni ihåg första skoldagen? Massor med fjärilar i magen och spännande med  nya kompisar, skolgården, matan och framför allt få träffa fröken hon som verka så snäll.

Likes

Comments

Sista dagen på semestern är påbörjad. Visst lite ångest är det ju men samtidigt är jag glad över dessa 4 veckor jag haft med familj och vänner. Sommaren är ju inte slut för att semestern är det, vi har fortfarande massa kul saker inplanerade i Augusti och september. och kanske kommer det fina vädret då.

Jag har under semestern hunnit med en husvagnsvecka på Öland (Saxnäs) en toppen camping som jag varmt rekommenderar. Nästa år pratar vi dock om att prova en camping på Böda. Älskar campinglivet jag kan verkligen koppla bort allt. Inga måsten. Det är möjligt att vi köper en egen husvagn till nästa år, hade varit riktigt najs !!

Syrran fyllde 30 år så det har vi firat med Upzone och restaurang besök. Vi kom även och våldgästa henne mitt i natten med fika, ballonger och bubbel,

Jag har passat på att bygga pussel, trädgårdsgöra, bytat tak, startat en blogg, varit i Ullared, lekt med barnen, lyssnar på poddar, pannkaksladan, fikat med farmor o farfar, bjuv skatepark, ugglebadet, en tripp till Malmö och umgåtts mycket med nära och kära. M.m

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kollage från Metapic

Nu har jag funnit lösningen på vårt lilla problem. Det får bli en vind och vattentät softshell jacka till sonen då han helst inte tar på sig de vanliga traditionella regnkläderna och han kan ju inte sitta dyngsur i klassrummet i flera timmar när extrakläderna tagit slut i facket, så check på den.

Likes

Comments