Min idé att börja blogga gick ju rent utsagt uselt, MEN det är väll inte försent till att göra ett nytt försök. So let's try ..

Står just nu vilsen och lite halv olycklig här i livet precis som vanligt skulle jag vilja säga och hånskratta åt mig själv. Hemskt va? eller skulle ni kalla det patetiskt? Gud vet jag .. Minns dessa kvällar när man var 14 år och grät sig själv till sömns i tron om att livet skulle bli bättre så fort man växt upp och gått ut skolan, men där fick man. Detta samhälle är ju en katastrof. Hela Sverige förfaller och vi, de sovande folket fortsätter posta våra instagram foton och låtsas att livet är lika bra som det gör sig på bild. Nä men vet ni vad, jag är skit lesss!! Skit less på att vara 24år och gå till ett jobb där jag inte trivs och bostadsmarknad man inte har råd med. Riktigt jävla uselt Sverige..

Jag kan ju inte vara den ända som tappar hoppet med dessa hutlösa priser och skyhöga krav för att få vara vuxen och självständig?

Allt jag kräver är tak över huvudet i en bostad som jag kan säga är min i vetskapen om att man får behålla mer än ett halv år eller så och med en hyra som är rimlig att betala, en chans till att få ett jobb utan en utbildning eller erfarenhet på 200år, Bara få möjligheten till att vara en vanlig jävla Svensson med en chans på livet liksom. Precis som mina föräldrar fick när dom växte upp. Inte allt för länge sedan Sverige faktiskt var ett schysst jävla samhälle.

Puss och godnatt, dags att sluta grubbla över livet för ikväll och ställa väckning på kl.05 imorgonbitti så man kan slava vidare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förevigt föralltid älskad och saknad. Jag älskar dig farmor

Likes

Comments

Matilda 1+2 firar min dag

Äntligen har man fyllt år igen! eller ..
Ångesten blir inte mindre med åren. Åren går för snabbt, på tok för snabbt. Redan 24år, vad hände? Nästa år är man halvvägs till 50år. Herregud! Hur ska man hinna leva? Världen är så stor och möjligheterna oändliga men åren bara flyger förbi. Vid 28års ålder sa jag alltid att jag skulle ha ett stabilt liv och barn. I denna takt är vi snart där och jag är inte ens i närheten.

Födelsedagen var en bra dag även om det hade kunnat vara vilken dag som helst. Började med hotell frukot med Mami och sen champagne mys med Tuldi, middag hos Anneli och Freddan och sedan redbull vodka på Magget, Det var skoj och jag var lika kanon som en 18åring så kände mig inte så mycket visare och äldre haha.

Nu ser jag mest framemot en ny start i livet. Nyåret gjorde inte susen så siktar mig in på detta åldersskifte för att hitta vägen till framgång och lycka. Jag ska bara klara det! Borde inte vara möjligt att gå mer utför så nu känner mig lladdad för förändring. Så sjukt trott på att vara kräkless på livet. Jag är 24 och inte 42, ångesten kan komma sen för nu är åren jag kan leva life. Huvudet snurrar som en berg och dalbana på en men nånstans där på vägen måste det finnas ett ljus värt att hålla fast vid. I CAN DO THIS
Likes

Comments