Förevigt föralltid älskad och saknad. Jag älskar dig farmor

Likes

Comments

Matilda 1+2 firar min dag

Äntligen har man fyllt år igen! eller ..
Ångesten blir inte mindre med åren. Åren går för snabbt, på tok för snabbt. Redan 24år, vad hände? Nästa år är man halvvägs till 50år. Herregud! Hur ska man hinna leva? Världen är så stor och möjligheterna oändliga men åren bara flyger förbi. Vid 28års ålder sa jag alltid att jag skulle ha ett stabilt liv och barn. I denna takt är vi snart där och jag är inte ens i närheten.

Födelsedagen var en bra dag även om det hade kunnat vara vilken dag som helst. Började med hotell frukot med Mami och sen champagne mys med Tuldi, middag hos Anneli och Freddan och sedan redbull vodka på Magget, Det var skoj och jag var lika kanon som en 18åring så kände mig inte så mycket visare och äldre haha.

Nu ser jag mest framemot en ny start i livet. Nyåret gjorde inte susen så siktar mig in på detta åldersskifte för att hitta vägen till framgång och lycka. Jag ska bara klara det! Borde inte vara möjligt att gå mer utför så nu känner mig lladdad för förändring. Så sjukt trott på att vara kräkless på livet. Jag är 24 och inte 42, ångesten kan komma sen för nu är åren jag kan leva life. Huvudet snurrar som en berg och dalbana på en men nånstans där på vägen måste det finnas ett ljus värt att hålla fast vid. I CAN DO THIS
Likes

Comments