Heej!
Jag tänkte börja berätta om igår nu. Igår så åkte vi aldrig till Vindeln utan jag körde markarbete själv istället. Hon var pigg men ändå fin Leison. Idag hade hon vilodag men fick ändå gå en promenad på hårtundelag. Imorgon så ska jag rida dressyr och jag ska även rida en annan ponny som står i vårat stall jag red han i måndags också och då gick det bra så vi får se hur det går imorgon.

Nu ska jag äta min hallon kvarg som är såååå goood ni måste äta den!!!

Natti!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Heej!

Ska snart gå och lägga mig men tänkte berätta lite om dagen först. Jag for till stallet vid 11 tiden och jag joggade Leia i skogen en lång slinga sedan så städade jag mitt rum lite och smörjde upp mina stövlar så nu är de svarta igen och inte gråa, haha. Imorgon är det skola sedan hem göra läxor om vi har några. Ska rida dressyr i ridhuset imorgon men det är ledigt först till klockan kvart över åtta men det blir ändå inte så sent. Tisdag är det markarbete istället för hoppning för fredag-lördag är det hoppträning för Lotta Sjöberg. Nu ska jag gå och sova!

Godnatt!!

Likes

Comments

​Heej!!

Idag så har jag ridit Leia i sandtagen så hon fick träna bakbenen mycket. Imorgon blir det kondition eller dressyr beroende på väder och vind. Juste nu sitter jag iallafall i soffan och har en riktig chill helg faktiskt. Det var bara det jag hade att säga så jag bloggar väl imorgon istället.

Kram..

Likes

Comments

Hallå!

Idag så har vi varit på seriöst varenda hästbutik i hela stan för att leta en ny ridhjälm. Tillslut blev det en Lamicell Swarovski för den passade bäst på mitt huvud. Sedan var den ju snygg också med lite bling på! Efter vi hade hittat en hjälm var klockan ganska mycket så istället för att skrittas så fick Leia gå på en promenad. Det var typ det!!

Puss!

Likes

Comments

God morgon!
Idag så har vi sovmorgon och börjar 9.15. Vi har spanska nu på morgonen så jag ska snart fara. Men jag tänkte berätta lite om hoppträningen igår. Vi fick först träna på vägarna på en liten bana sen så skulle man rida samma bana fast med omhoppningssvängar. Leia hon var duktig och idag ska hon vila. Igår när vi kom hem så skulle mamma packa ut sakerna ur bilen och då tappade hon min ridhjälm och sen när hon skulle parkera transporten så backade hon över den, asså jag dör.. Ajja jag behövde iallafall en ny ridhjälm men nu måste jag ha en ny tills imorgon då jag ska rida Leia.

Nu ska jag göra mig klar för att fara. Bloggar mer sen!

Likes

Comments

Heej!

Har officiellt döpt om Leia till GLADER för det var hon verkligen idag. Jättefin var hin idag hon tyckte dock att hon skulle få galoppera mer och fort inte så fint, haha! Vi tränade på skänkelvikningar, öppnor och slutor. Petra tycker att hon har blivit mycket känsligare för skänkeln och det märker jag själv också. Så kul när man får höra att man gör rätt och att man utvecklas! Fick även jättebra tips om linementering av Petra.

Idag slutade vi tidigt för det var reflektion så jag slutade 11:55!! Nu ska jag sova så jag orkar med imorgon också!!

God natt! ;*

Likes

Comments

Hej!!!
Idag var det tävling i Skellefteå. I l:C så vart det 4 fel i omhoppningen för att jag fastnade i bommen typ, asså hur lyckas man... Men hon var sjukt fin. I l:b så fick vi också 4 fel i omhoppningen varför vet jag inte riktigt men vi kom iallafall på en andraplats! Även i den klassen kändes hon hur fin som helst. Bästa tävlingen på länge faktiskt!!

Puss!

Likes

Comments

Heej!!

Idag så har jag varit i stallet och ridit Leia lite inför morgondagen. Hon var väldigt pigg och trevlig att rida, det känns bra inför imorgon. Jag har duschat henne, smörjt all utrustning och packat allt inför imorgon. Håller just nu på att prova lite olika bett att ha både på tävling och annars. Förut har jag nästa alltid ridit på ett sweet iron bett i hoppningen och framförallt på tävling. Men nu håller jag på att prova lite "snällare" bett som t.ex eggbett och baucher bett. Förra tävlingen som var i Vindeln så provade jag att rida på eggbettet och hon kändes bra på det lite stark kanske men det är iallafall det jag ska ha imorgon tror jag.

Jag skriver imorgon när jag kommer hem och kanske lite på morgonen om jag har lust och orkar.

God natt!!

Likes

Comments

Heej!!
Idag var en super kort skoldag eftersom det var hälsansdag. Direkt efter skolan så åkte jag till stallet och red med Lovisa. Det blåste jättemycket så vi red i ridhuset. Efter det så klippte vi Leia så nu är hon fiiiin!!!

Nu ska jag gå och poppa popcorn eller något annat så vi hörs imorgon!!!

Likes

Comments

Hej!!

Har varit i stallet med Lovisa för ett tag sedan vi red lite efter olika grusvägar då det var för mörkt i skogen men vi ville inte rida på banan. Leia var fin och var väldigt lugn trots att det blåste och små duggade.

Imorgon har vi hälsansdag och vi slutar jätte tidigt. Vi ska även få frukost på skolan haha så det blir ju intressant. Sedan blir det att jogga 5 km och göra lite andra aktiviteter sen får man gå hem och då ska jag till stallet. Imorgon eller på lördag ska vi raka och klippa Leia och smörja hennes utrustning för på söndag är det tävling. Tävlingen är i Skellefteå och är första inomhus tävlingen för i år. Jag ska hoppa L:C och L:B!

Nu ska jag gå och äta nått och se på Youtube!!

Likes

Comments