Jag har nu tränat två gånger sedan jag skrev senast, tränade i fredags och idag på morgonen.

Grejen med mig och träning är att när jag väl har börjat tränat så måste jag fortsätta, jag blir så taggad.

Jag har bestämt mig nu för att träna varannan dag om jag kan.

Träning är underbart tycker jag. Jag blir så mycket piggare och gladare, det är även ett sätt för mig att fly från allt. Dock tycker jag det är svårt, för jag vet att många av sakerna i gymmet tränar samma muskel, men känns som att om jag hoppar över sen kanske tränar samma muskel så kanske jag inte tränar den muskeln ordentligt, för en maskin som tränar samma muskel kanske tränar en annan sida av den muskeln. Eller? Jag kanske är dum?


Nästa träning blir på tisdag-kväll.

Vi hörs då!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min tränings blogg.

Jag heter Martin och är tjugotvå år, jobbar som barnskötare dvs att jag jobbar på förskola.
Min lediga tid ägnar jag åt att spela (på dator), spela Pokémon Go, plugga, kolla serie och anime och pratar med min kompis Katarina.
Helgerna spenderar jag oftast med min flickvän Emma. 

Nu när jag säger pluggar tänker ni säkert "åh han pluggar till förskollärare!" men nej(!) jag pluggar upp min matte från gymnasiet! 


Jag startade en tränings blogg för jag vill dela med mig av min träning och min väg till ett friskare och hälsosammare liv.
Tack vare bloggen så får jag lite press på mig eftersom jag måste skriva om när jag tränat och jag behöver nästan skriva här varje dag.
En annan anledning till att jag startade denna bloggen är jag "råkade" ge som nyårslöfte att jag skulle tänka på vad jag trycker i mig, dvs att jag inte vill/få/ska äta/dricka; chips, godis, läsk, kakor, glass, tårta och fika.
Det är tänkt att jag ska börja träna. Jag började igår, då tog jag mig till gymmet för ska gången sen somras, då jag tog en "paus", en lång paus (det var inte mening) för jag tog en veckas semester, efter det blev jag lat och tog mig inte till gymmet igen.
Tanken är att jag ska dit imorgon igen efter jobbet.
Vi får väl se.

Nu ska jag kolla lite youtube sen ska jag sova.

Godnatt!!

Likes

Comments