​Började jobba på eftermiddagen. Kom till värsta lunchrusningen. Härligt! Jag älskar när det är hektiskt och man får arbeta. Hatar när tiden står still.Då städar jag bort tiden istället. En form av bokstavskombination kanske. Fick samtal av dotra under arbetstid, som berättade att hon åkt iväg. Så efter jobbet ringde jag efter karln och så stack vi ut och käkade. Kostade på mig att dricka ett par glas rött också. Kommer sova väldigt skönt på det. Börjar ju 6.00 imorgon, så det känns välbehövligt. 

Väl hemma så kom glassbilen. karln blev sugen. Det slutade med att vi köpte glass för närmare 600 kr. Tänkte ifall barnbarnen kommer över. Så resonerade vi iallafall. Men i slutändan har nog sambon tryckt i sig det flesta. Han är ett riktigt glass monster. 

Nu ska jag förbereda mig för sängen. 

Sov gott och på återseende


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh när jag tänker på vilken tur jag har. På fredag är det två veckor sedan jag började jobba som cafébiträde på orten. Gick ner och testade vid ett. Halv tre var hon nöjd och jag likaså. Har ju jobbat med en helt annan gren i 5 år innan jag blev skadad i huvudet och blev hemma i nästan 2 år. Men det är lagt på hyllan även om mitt hjärta fick sig en liten törn Vilken chef jag fått och hennes man är lika bra han. Helt underbara. Personalen som jobbar är så mysiga. Har verkligen kommit in och klarar mig nog ganska bra på egen hand redan nu, även om jag ibland i kassan blir lite nervös vid felslag. Tur jag har kamrater omkring mig som kommer till undsättning.

Inte ofta, men ibland blir livet inte som man tänkt. Och även till det bättre. Så är det nu.

Känner mig lycklig


PS: Bilden tagen hemma och vid ett helt annat tillfälle

Likes

Comments

Dagen började redan natten som var. Vaknade stup i kvarten med de allra märkligaste drömmar. Surt också med tanke på att jag skulle upp 5.00 efter att ha lagt mig på tok för sent. Ja ja om inte huvudet är med får kroppen lida. Vilket jag nog tycker den har gjort bra skapligt idag. Sover väl ovaggat inatt då =)

Hämtades upp av kärleken då han körde mig i morse. Så vi hann ses i fem röda. Det var otippat men skönt då jag blev lite stressad av att ha segat mig genom duschen.

Väl hemma började jakten på ny bil. Ny och ny, men för oss iallafall. Vi har ju inte jättenytta av en nyare bil då vi bor som vi gör. Men en bil vill vi ha och en som rullar utan problem. Var upp till en lokal bilhandlare. Klart som sjutton att jag blev kär. Men det var en V6 så karln skrek ju rakt ut och berättade att det minsann bara var en bensinslukare. Klart jag håller med men hjärtat kan ju få tråna iallafall. Hur som så blev vi väl ganska överens om en svart liten pärla. Men vi bestämmer oss först på lördag då vi stämt möte med försäljaren.

Otroligt intressanta inlägg jag kommer med. Men jag är lite ringrostig, så ge mig lite tid är ni snälla.

Vad kör du? Ny eller begagnat, eller kanske kommunalt?


Likes

Comments

Måste ju visa min nya mus. Ja en ny mus till datorn alltså. Vad trodde du egentligen?

I ärlighetens namn såg den ju häftigare ut en vad den var. Helt klart uppfyller den sitt syfte. Men är man ute efter en spelmus, så bör man lägga på en slant. Men visst är den fräck?

Likes

Comments

​Vaknade på tok för tidigt. Men hade inget val. Hade en läkartid som var av vikt, då jag måste kolla min blodstatus en gång i halvåret. Plus lite andra åkommor, Ibland kostar det på att bli äldre. Eller vad det nu beror på ;-/

Kärleken och en barndomskamrat till honom plockade upp mig efter besöket. Väl hemma slängde jag mig som en fura i sängen och halvsov en halvtimme. Skulle ju börja jobba 13.30. Idag med en annan jag inte jobbat med, sedan starten som var förrförra fredagen.  Men det gick kanonbra. Känner ju honom sedan tidigare. Har till och med umgåtts med honom ganska mycket när jag var yngre, då han är kompis med min dåvarande bästa kompis, som råkade vara en kille. Har väl alltid flytit bäst med motsatta könet av någon anledning. 

Efter jobbet blev jag serverad panerad fisk och potatismos med ärtor. Bubbelvatten till. Väldigt gott i all sin enkelhet. Vem begär väl mer. Sedan var det dags för mannen i mitt liv att vila lite, då han har ett nattskift att klara av. Själv måste jag väl börja tänka på refrängen, då jag börjar vid 6.00. Med andra ord möts vi inte ens i dörren imorgon. Han hinner inte hem innan jag sticker iväg. En ny era har påbörjats i vårt liv. Det är både ovant och en liten märklig känsla, men i mina ögon otroligt skönt. Har ju varit hemma i 1 1/2 år av en skallskada. Vilken jag kommer att återkomma till vad det lider. 

Nu säger jag god natt och springer in och borstar nötterna. 

Likes

Comments

​Vaknade alldeles för tidigt efter för få sov timmar. Karln jobbade under natten och jag har lite svårt att komma till ro de nätterna. Upp behövde jag iallafall då jag hade, vad jag trodde avslutningssamtalet hos min kurator. Samtalet gick bra och stötte på min lillebror också som var där i ett annat ärende. 

Väl hemma sprang jag in till grannen för att se till att han skrev sin inköpslista. Ska jobba tider i veckan så det inte passar de andra dagarna. Hjälper honom alltid på tisdagar annars. 

Väl gjort så fixade min yngsta dotter en varsin smarrig räksmörgås och den satt som en smäck. Dagen fortskred med diverse göromål. Bland annat så fixade vi till växthuset som rasade häromdagen i blåsten. Några besök förgyllde även dagen. 

På eftermiddagen så tog karln över i köket och lagade till en jättegod middag med pepparbiff, pommes och bea. Inlindade sparris i bacon och tomater. Efter fick jag krypa ner i bubbelbadet och serverades  champagne. Inte illa så här med lite måndagslyx. 

Märkligt nog så är jag ovanligt trött och ska faktiskt krypa ner i sängen och försöka sova. Ännu ett besök hos doktorn väntar mig imorgon bitti. 

Take care!

Likes

Comments

Så var den här dagen till ända, för flera timmar sen egentligen. Klockan närmar sig två och det är hög tid att krypa ner i sängen. Har varit en seg dag. Blåst och regn, vilket kan göra även den mest positiva nedstämd. Det jag stör mig mest på är att mitt växthus blåst ner och allt jag försått har rasat i backen. Ska ta itu med det imorgon om vädret tillåter. Planerar att slänga allt i en pallkrage och se om något tar sig. Skulle ju vara kul då det både är ätbara saker och blommor. Kanske en solros växer tillsammans med salladen. Nej i ärlighetens namn är jag jätteledsen över detta. Det har ju vattnats och luftats för att få igång det. Ja och så blev ju inte saken bättre när jag fått på mig baddräkt och keps för att krypa ner i ett varmt bubbelbad. Lägger mig ner och hinner njuta det varma vattnet i typ fem minuter när pumpen talar om att filtret var smutsigt. Usch och fy och upp på kallt altangolv. Gjorde ett försök men gav upp. Tände ljus i huset och kröp ner under en filt i stället. Där har jag tillbringat nästan hela kvällen. 

Hög tid att krypa ner. Avslutningsbesök hos kurator imorgon vid 11.00. Mer om det i ett senare inlägg. 

Sweet dreams!


Likes

Comments

Bestämde mig för att börja skriva så smått, då det börjat krypa i fingrarna. Var en aktiv bloggare under flera år och hade ganska många besökare. Skrev mitt sista inlägg juni 2009, tror jag. Hade ett för mig alldeles utmärkt bloggnamn som passade mig som handsken. Låg till och med på flera listor. Allt var frid och fröjd tills jag fick höra pratet på orten där jag bor. Kommentarer av människor som inte vågade stå för att det läste och följde mig. Diskussioner om mig och min blogg på arbetsplatser. Ni förstår jag bor på ort där de flesta känner igen varandra. Inte lätt att vara anonym då. Men jag har den kvar med inloggningskrav. Svårt att göra sig av med den. 

Nu har jag iallafall tänkt börja igen med en helt ny ryggsäck. Jag kommer att vara både skämtsam, allvarlig, vardaglig och kanske även ledsen. Jag kommer att skriva om allt och ibland kanske jag till och med drar en lögn. Vi får se vart det leder. Men en sak kan jag lova. Jag kommer INTE att nämna några namn och förmodligen vara väldigt sparsam med platser. Den här gången ska ingen få mig att sluta på grund av obekvämhet. Ni får gärna spekulera om ni tror er veta vem jag är. Gärna fråga också. Vem vet kanske just du får ett svar. Extra glad blir jag om ni ger en liten kommentar.

Vem är jag då? Jo jag är en 50 åring som nyss börjat jobba igen efter några år av sjukdom pga skada. Lever med min sambo, vuxna dotter (21 år) och hund. Har en dotter till som är 26 år och inte bor hemma. Två vuxna bonusdöttrar som berikat oss med barnbarn. Tre till antalet. En alldeles underbart härlig känsla att få följa de små liven. Ja det var en pytteliten start. Men nu kör jag igång.

Ha det alla fina där ute i cybern. Vi hörs snart igen.

Likes

Comments