Hejsan mina sötisar😻

Detta är min världens bästa dag hela mitt liv jag visste inte om jag skulle klarade detta men de gjorde jag blev super glad och fick liten tårögat i mitt hjärta jag har tränat i 5 dagar i streck. Idag gick de super bra på gymmet jag har kört samma maskin på gymmet hela veckan den heter crosstrainer den tränar ben,armar,rumpa Herrgud vad det känns i kroppen efter 5 dagars träning nu lever man som en kung. Mina tankar för träningen jag ska träna i 6 dagar i veckan från söndag till fredag nu har man andra på sitt liv men jag äter faktisk bra mat men men i bland händer det man äter lite gott gott. Men jag ska träna i 6 månader. Men när detta hände för min älskade bästa bror Albin han sa till mig att han har fixat gymkort på Friskis och Svettis och han skulle Också träna där. Så körde vi ett gympass i föra veckan efter vi tränade så bestämde jag att träna i 6 dagar till 6 månader mina första tankar för detta men om ni vill följa min tränings resa så får ni jätte gärna följa min träningskonto på Instagram så tryck på martinstraningsresae. Men har haft en riktig underbar magisk torsdag och haft en riktig magisk onsdag också. Men jag kommer nog ändra Lite saker på bloggen men vet inte säkert än vet ej vad jag ska skriva för någon text på min blogg adress! Ni får ha en riktig underbar magisk fortsättning på torsdagskvällen fy fan vad gutt med lite helg snart ha det bäst sköt om er kram.

Så hörs vi nog imorgon eller på lördagen om man orkar skriva puss och kram!💗😻

Likes

Comments

Hejsan mina sötisar!❤

så gick den här jobbdagen hade en perfekt jobbdag jag började vid 7:30 när jag kom till arbetsplatset så bytte jag om till mina arbetskläder när jag va klar med allt så plockade jag fram ingredienserna till enkel chokladsockerkaka den blev hög åh fin tyckte jag men efter jag va klar med kakan så städa jag upp men när jag va klar så tog jag lunchrast men så slutade jag vid 13:30.

min arbetsgivare va på jobbet hela dagen   men då lämnade min arbetsgivare av mig efter jag hade slutade så lämnade han av mig till gymmet så körde jag nästan en timme crosstrainerpass när jag tränade klart så kom pappsen och hämtade upp mig så åkte vi dirket till besinmacken och tankade upp bilen. Just nu är vi på väg hem nu ska jag chilla resten av dagen vid soffa. och spela lite får se vad jag ska göra mer idag! nu blir det dusch och god kaffe vid soffan🙏🙌😍

Ni får ha en riktig underbar magisk fortsättning på tisdagen ha det bäst sköt om er kram!

Tog en riktig vacker morgonbild idag när jag gick till jobbet! Blev super nöjd med Bilden!

tog lite kvällsbilder igår blev super fina!😍

Likes

Comments

Hejsan mina sötisar!💗

Vilken underbar magisk måndag jag har haft vaknade vid 10 tiden så gjorde jag mig ordning och gjorde mig en riktig god jäkla frukost de blev hemgjord smoothie med frysta jordgubbar,frysta mangobitar och lite naturella kvarg och god kaffe till mumsigt. Efter jag va klar med allt så då cyklade jag till Friskis och Svettis och tog ett riktig hård gympass jag va på gymmet vid 12 och började på crosstrainern då tränade jag klart efter 2 timmars crosstrainernpass med mig själv Herrgud är helt jäkla slut i hela kroppen. Efter jag tränade så då cyklade jag direkt hemåt när jag kom hem så cyklade jag direkt till COOP och plockade lite sallad i deras salladsbar så när jag kom hem så tog jag en härlig dusch. Efter jag va klar med allt så satt jag mig direkt i soffan och åt salladen. Just nu chillar jag vid soffan och spelar mitt nya spel lite senare ska jag träffa värdens älskade bror Simon och världens saknade bästa vän Sara får se vad vi ska göra. Brände över 1000 kaloriers i detta träningspasset för fösta gången i hela mitt träningsliv jag blir så glad i mig själv jag trodde inte att jag skulle klara av detta så klarade jag det blev över lycklig men efter jag tränade på crosstrainern i 60 minuter blir det automatiskt allt till noll igen så då körde jag 502 extra då blev det 1000 sammanlagt😃😃😻


Ha det bäst sköt om er kram ni får Ha en riktig underbar magisk fortsättning på måndagen och ha en super trevlig fortsättning i vecka💗😻

Likes

Comments

Hejsan sötisar!

Fy fan jag brände över 502 CALORIES för första gången i hela mitt liv jag blev super glad över mig själv att av klarade av detta jag cyklade till gymmet vid 13:00 aha jag skulle ta precis ta kort så ändrade det till noll jag tränade i 56:45 minuter på crosstrainer nästan i 2 timmar. Just nu är jag helt slut i mina ben,armar,kroppen vilken härlig känsla att klara av detta imorgon blir det samma sak tänkte göra detta i några veckor. 

Efter jag tränade klart så cyklade jag hemåt när jag kom hem så tog jag en härlig dusch efter jag va klar så gjorde jag mig en riktigt god fika de blev apelsin,röda vindruvor och kaffe. Men just nu sitter jag vid soffan och spelar mitt nya spel som jag köpte igår får se vad som händer mer idag.  

Ni får ha en underbar magisk fortsättning på söndagen.💞

Likes

Comments

Hejsan mina sötisar!

härligt med lördag herrgud vad tiden går riktigt snabbt. idag vaknade jag vid ungefär vid 11:00 tiden typ efter när jag gick upp så åt jag god frukost. Efter jag åt färdigt så gjorde jag mig ordning efter jag va klar så städade extra i mitt rum så det blir lördagsfint. närsomhelst ska jag följa med mammsen och pappsen till stan jag ska köpa V75. Sen vid 14:00 så kommer världens älskade bästa bror Sebastian hem till mig så ska vi åka vidare till en affär och kolla efter ett nytt spel. senare vid 15:30 eller vid 16:00 så ska jag och Sebastian och världens älskade bror Oskar och världens älskade bror Gustav och världens älskade bästa vän jakki vi ska åka till Växjö och kolla på ishockey. men vi får vad vi ska göra mer ikväll så ni får ha en riktig super trevlig lördag ha det bäst sköt om er kram!

Men ni jag kommer ta lite kort så när jag är på väg till stan jag kommer lägga upp här sen när jag kommer hem från stan ni måste ju också se lite natur här på bloggen! 


Vi hörs imorgon kram 😇 


Likes

Comments

Herrgud vad jag är trött åh helt slut i kroppen efter 4 dagars träning as gutt ju nu mår jag mycket bättre men ikväll blir det chilla hela kvällen lång vid soffan och spela något roligt spel och kolla på Jönsson ligan på kanal 4 ikväll. Men jobbdagen gick det super bra jag hjälpte till två avdelningar lite av varje hade en super trevlig jobbdag jag plockade in några lådor i ett litet rum där dom har olika saker så hjälpte jag till med servera lunchen idag men allt gick helt underbar magisk bra så slutade jag vid 13:15 fick sluta tidigare så bytte jag om och gick till busshållplatsen och inväntade bussen skulle komma så åkte jag hemåt när jag kom hem så tog jag ett kopp kaffe så chillade jag liten stund hemma och städade mitt rum lite. Vid ungefär 14:45 vet inte när jag cyklade. så cyklade jag till Friskis och Svettis och tog ett lagom gympass någon halv timme typ ungefär blev klar vid 15:30 så cyklade jag direkt hemåt när jag kom hem så tog man en dusch när jag va klar så städade jag klart mitt rum efter jag va klar med allt så satt jag mig direkt vid soffan och myser till med lite tänds ljus och spelar lite NEED FOR SPEED. Snart kommer mammasen och pappsen med god middag det blir köpmat jag tog kebab,ris,sallad mumsigt får se hur det smakar. Men ni får ha en riktig underbar magiskt fredagkväll så ha en super trevlig helg ha det bäst sköt om er kram.💞❤️Fredagsträningen✅💪🏼😴
Benpress på 6 set och X16
crosstrainer blev 106 calories i 9:26 minuter


Tog en tidig morgonbild när jag va på väg till jobbet vid 7:20 blev super nöjd med bilden ❤️😻

Likes

Comments

Hejsan mina sötisar!

Vilken underbar magsik jobbdag jag har haft idag jag började vid 12:00 tiden när jag kom fram till älskade jobbet så bytte jag om till mina arbetskläder när jag va klar med det så gick jag till en avdelning och plockade in lite gammalt glas som skulle slänga, efter jag va klar med glaset så stor städade jag personalrummet när jag hade städat klart så gick jag runt och petade med gamlingarna. Så slutade jag vid 18:00 när jag slutade så gick jag till busshållplatsen och inväntade bussen skulle komma så åkte jag hemåt när jag kom hem så satt jag mig dirket i soffan och spelade need for speed i en stund. Efter jag spelade klart så åt jag god middag det blev soppa mumsigt. När jag åt färdigt så bytte jag om till mina träningskläder då cyklade jag till världens älskade bästa bror Simon.

Just nu chillar jag en liten stund hemma hos Simon närsomhelst drar vi till gymmet och ta ett hårt gympass får se vad jag ska köra på gymmet. Ni får ha en riktig underbar magisk fortsättning på torsdagskvällen så hörs vi imorgon ha det bäst sköt om er kram😇💗

Efter gymmet blir det chilla vid soffan och spela lite men imorgon blir de jobb vid 7:30-13:30 får se vad som händer imorgon!

Men jag tog en riktig veckar bild mot solen idag när jag va på väg till jobbet blir super nöjd med naturbilden!🌼🙌

Likes

Comments

Hejsan mina sötisar!

Idag har jag barat chillat hela dagen vaknade ungefär vid klockan 10:10 men somnade om till 11:30 skönt med sovmorgon så gjorde jag mig ordning efter jag va klar så gick jag ner till tvättstugan och fixade mitt tvätt efter jag va klar med tvätten så gjorde jag världens godaste lunch de blev stek äggmacka och smoorthie hade i några frysa jordgubbar och jätte många frysta magobitar fy fan vad god den va godaste smoorthie som jag har gjort. När jag va klar med allt så gick jag ner till tvättstugan och fixade de sista med tvätten och la allt i torkskåpet, när jag va klar med det så gick jag till biblioteket och träffade världens älskade bästa bror Simon och gjorde han lite sällskap. strax ska jag nog cykla hem och göra en god kaffe och spela något roligt spel innan man ska träna.

Vid 17:30 ska jag träna ett gympapass med världens älskade bästa vän minna.

Följ min träning resa här på instagram Martinstraningsresa.

Ha en super trevlig fortsättning på onsdagen vi hörs imorgon

jag ska träna i 6 dagar i veckan i 6 månader med bästa så magisk jag mår så bättre i varje idag. 😇

Likes

Comments

Hade riktigt gutt på jobbet idag blev de ingen bak jag tänkte på inte smitta dom andra gamlingar när man har varit sjuk. Så idag har jag hjälpt till med en avdelningen med disken så slutade jag vid 13:30 efter jobbet så gick jag till busshållplatsen och väntade på bussen skulle komma så åkte jag till Friskis och Svettis så träffade jag världens älskade bror Albin där så tog vi riktigt jävla hård armpass. Vi tränade minst i 2 timmar de va riktigt jobbigt gympass för armarna efter vi tränade klart så åkte vi hem till mig när jag kom hem så tog jag en dusch och åt lite fil och macka efter jag va klar med allt så följde jag med Albin hem när vi kom hem till honom så chillade vi spelade och såg en film vet inte vad den hette. När jag kom hem så gjorde jag värdens godaste middag det blev favoriten BLODPUDNING as gott ju efter jag åt färdigt så satt jag mig direkt i soffan och spelar NEED FOR SPEED. Men ni får ha en underbar magisk fortsättning på tisdagskvällen vi hörs imorgon ha det bäst sköt om er kram 😻


Mitt nya liv börjar idag jag och Albin ska träna i 6 dagar i veckan i 6 månader taggad men jag har gjort ny konto på Instagram där kan ni följa min träning resa Martinstraningresa där kommer jag visas upp bilder och videos så lycka till mig själv. Imorgon blir det MAGPASS tur man är ledig plus har man tvättdag också. Så får jag träningsvärk i armarna imorgon
😫😻💪🏼


Tisdagsträning
✅💪🏼💦
Uppvärmning-1000m rodd

10 PULL-Ups+2 lägre vikter
10 PULL-ups +7 högre vikter
10 PULL-DOWNS+7
10 FREETHROWS+5
10 BICEPS CURIS+5
10 TRICEP PUSH +5
10 BICEPS CURLS MACHINE+5
10 PUSH-UPS+5
20 SITUPS #3
15 MAGMASKIN

AVSLUTAR 20 minuter crosstrainer
❤️

Likes

Comments