Precis som rubriken lyder så har jag ingått ett nytt samarbete med ett företag inom......

hälsovård. Jag kan ännu inte avslöja för er vilket företag, men jag vet med all säkerhet att detta kommer bli riktigt bra!

Jag är så oerhört tacksam för alla fantastiska samarbetspartner som valt att stötta mig på vägen i min idrottsliga karriär. #skinssverige #multipowersverige #crossfitnorrtälje - Ni gör det omöjliga möjligt.

SkinsSverige:

Samarbetet med er har pågått i lite över 8 månader och jag är helt klart imponerad över ert varumärke samt alla högkvalitativa träningskläder som jag får ta del av. Men resan har bara börjat och tack vare er har jag verkligen fått chansen att träna med dom bästa förutsättningarna, både återhämtning och andra grymma kompressions kläder.  Och självklart kommer årets landslagskläder vara just skins från A400-serien, bilder kommer inom kort. Ett stort tack till dig Tessan! :*  (www.Skins.se) 


MultipowerSverige:

Vart ska jag börja... Deras produkter är verkligen A och O i min träningsvardag, utan proteinpulver, bcaa, återhämtningsdryck, aminosyror mm. skulle jag absolut inte uppnå det jag lyckas åstadkomma på träning och tävling. Så jag kan starkt rekommendera min vänner och följare att besöka deras hemsida för en grym serie produkter som kommer ta er till era mål! (www.Multipower.se)


Crossfit Norrtälje:

Jag ska börja med att tacka min Coach, Marcus Hawkins som har programmerat varje dag i snart 8 månader. Tänka sig att det kunde bli så här bra.. Jag känner mig verkligen hemma i crossfit boxen, vilket är otroligt viktigt då man befinner sig där måååånga dagar om året.. Vi har en fantastisk gemenskap, gammal som ung, det är det som skiljer sig så oerhört mycket mot alla andra gym kedjor. Du kan boka pass, träna i det nya ute gymet, eller varför inte fria träningsdelen. På crossfit Norrtälje erbjuder dom programmering och screening av utbildade coacher, som jag personligen starkt kan rekommendera, oavsett om du ska bli världsmästare eller bara få en fungerande vardag. Dom har det som passar just DIG. 


Just nu kan jag dela med mig av en kampanj på boxen, där jag tillsammans med ledningsgruppen ingått ett samarbete. För att ta del av detta erbjudande ska du uppge mitt namn, Martin Magnusson vid köp av kort, screening mm. Så fixar mina kollegor en schysst deal till dig. (www.Crossfitnorrtalje.com)


1 MÅNAD KVAR TILL VM OCH JAG TOPPNINGEN ÄR NU OFFICIELLT PÅBÖRJAD! 

Likes

Comments

Jag lever ett väldigt intensivt liv med siktet inställt på VM i September. Många gånger är det Blod, svett och tårar.

Det är en livsstil man brinner för och med det kommer såklart en del uppoffringar. Det tuffaste med hela resan är inte alla träningspass eller timmarna man lägger ned, det är nog ensamheten, då sporten livräddning inte är en allt för stor i Sverige. Men jag vet att det kommer vara värt varje sekund när jag står bakom simpallen i Eindhoven, Holland. 

Just i detta nu känner jag mig otroligt trött, sliten, omotiverad och lat. Men det gäller att lyssna på kroppen, och göra vad som känns bäst i nuet. Snart börjar toppningen och det ska bli så otroligt skönt att trappa ned volymen i simningen och börja bli mer explosiv både i vattnet och styrketräningen. Men vad är en "toppning"? En toppning varierar från person till person, vissa behöver längre tid än andra. Men man kan säga att en sprinter behöver runt tre veckor. Sammanfattningsvis är det att passen blir kortare och mer fart baserade. Känslan i vattnet kan variera från dag till dag beroende på hur lång tid det tar för kroppen att anpassa sig till vila.

Likt alla andra elitidrottare är det viktigaste att ha kul och älska det man gör, det är nyckeln till framgång!


Over & out.


/ Martin

Likes

Comments

Hej kära läsare! Nu har jag hunnit landa lite efter helgens tävling och ser fram emot att ta nya tag med träningen. Snart är det dags för utomhussäsongens start och jag är så laddad! Men innan dess blir det åter igen hårdträning. Det är under dessa tunga träningsperioder som jag verkligen märker hur viktigt det är att sköta sömnen och maten. Att äta rätt innan och efter träning är a och o, oavsett vad man har för mål med sin träning. Jag har därför glädjen att få dela med mig av en tävling i samarbete med min suveräna sponsor Multipower Sverige.

Att delta är superenkelt och ni har chansen att vinna en HEL låda med deras 30% Protein Bar med smak av choklad. Lägg upp en bild på instagram med er allra bästa pre-workout meal. Följ mig och tagga mitt konto (@martinmagnussons) samt Multipower (@multipowersverige) i inlägget. Jag lottar en vinnare den 8/5.

Likes

Comments

Nu sitter jag i soffan och precis kollat på mästarnas mästare. Dagens profil var Björn Ferry, en riktig legend om jag får säga det själv. Han har gått igenom allt det jag går igenom just nu, träning 06:00, helt galna syra pass och långa distansserier. Jag kan verkligen relatera till denna mannen, han har kämpat i motvind och det har inte alltid varit lätt. Men det viktigaste är att man aldrig ger upp, då kommer du förr eller senare nå dina mål. "Drakar flyger bäst i motvind".

Tänkte återkoppla till gårdagens tävling i Finland.

Började morgonen med hotellfrukost, dock inget märkvärdigt än vad jag är van vid här hemma. Dessutom var det tävlingsdag och fokus ligger mer på energin än bukfylla... Första loppet var 50 Carry, ett komma igång lopp som behövdes innan fen grenarna.

100 Carry - SVENSKT REKORD

100 Tow - SVENSKT REKORD

Jag gjorde två fantastiska lopp. Lyckades med en otroligt bra koppling på 100 Tow och testade lite nya tekniktips för första gången på tävling, och de va ett vinnande koncept tydligen... :-) Måndag i morgon vilket betyder tidig simträning. Nu är det tillbaka till verkligheten och fullt fokus mot VM i september.


Over and out.


Likes

Comments

Godmorgon...

Sovit närmare 10 timmar, det var precis vad jag behövde inför tävlingen. Eftersom min mor är frisör passade jag även på att snygga till frisyren innan avfärd mot grannlandet, Finland. Samma rutin som varje morgon, Fiber gröt, 7 ägg och en stor kopp kaffe. Nu är väskorna packade och jag beger mig till flygplatsen. Kör bara kör!! #teamsweden

Likes

Comments

I dag åkte vi tillbaka i tiden, flera miljoner år faktiskt.

Tio år har gått sen jag sist besökte museet. Mycket var sig likt och många minnen dyker upp från barndomen. Den sovande dinosaurien vid entrén låg fortfarande på samma ställe, lika fridfullt då som nu... Men vad är ett besök på naturhistoriska utan Cosmonova? "Galapagos 3D - En magisk värld". Mormor och mamma fick en chock hur bra 3D-effekter det var. Riktig nostalgi dag

Nu är det "countdown" inför Finska mästerskapen. Jag och Josefin åker redan i morgon till Helsingfors för att hinna koppla av och förbereda oss inför lördagens tävlingar. Jag har faktiskt hunnit med en mini toppning och håller tummarna för snabba simningar denna helgen.

Kom ihåg.

Den bästa förberedelsen för morgondagen är att göra ditt bästa idag.

Likes

Comments

"Det är klokare att gå sin egen väg, än att gå vilse i andras fotspår"

Mitt namn är Martin, livräddare med siktet inställt på VM. 2016 har hittills varit ett av dem bästa åren i mitt liv. Överraskningar och nya erfarenheter har kantat min vardag. Träning, modellandet och att våga välja att fokusera på det som får mig att må bra. Jag har lärt mig så otroligt mycket och verkligen tagit steget ur min "comfort zone". Gjort saker jag inte ens kunnat drömma om. Men livet är ju inte alltid en dans på rosor...


Välkommen att följa en spännande resa genom mitt liv.

Likes

Comments