Träffade the one and only Steve Cook på fitnessgalan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan, ber om ursäkt för en dålig uppdatering! Har jobbat hela dagen och varit så himla trött att jag knappt orkat göra någonting!

Skippade iallafall att träna idag då jag kom hem väldigt sent från jobbet och var supertrött! Det var livsfarligt att köra hem, så jäklarns halt och såg ingenting verkligen #afraid

Signar ut nu iallafall, förvänta er mer imorgon!

Ciao ciao dragons ❤️

Likes

Comments

​Halli hallå! 

Kom precis hem från gymmet där jag gav axlarna en omgång med mina kära små djur Martin & Mattias, gick väldans bra, fokuserade på pressar med olika variationer med start på tung vikt och gick neråt samt avslutade med lite hantelflies för utsida och baksida axlar! Kan ju inte riktigt köra lika hårt som mina kära vänner då dom är mer tränade just nu än vad jag är, så jag måste välja att avsluta och inte köra slut på mig själv hah!

Efter gymmet tog jag mig en shake med Gainer och 3 pills med vitamins, feeels good! 

Tack återigen alla ni som läser, hade aldrig väntat mig att det skulle vara så många och det gör mig ännu mer motiverad att blogga! Hoppas ni gillade yoga challengen också ;) Säg till om det finns något mer ni skulle vilja se här!

Likes

Comments

Nu är min och Amandas YOGA CHALLENGE klar!! Haha, den var faktiskt jättekul att göra, många saker som inte kom med dock!

Här har ni den, enjoy!

Likes

Comments

Tyvärr kommer inte yoga-challengen upp idag som ni kanske märkt ;) Tog lite längre tid än väntat, men imorgon mina små dragons! Då ska ni få se på akrobatik!

Så ni får en TB från i somras när jag hade bra form på kroppen!

Hörs imorgon <3

Likes

Comments

God förmiddag mina små drakar!

Tränade min rygg idag med mina kära djur från igår (Mattias & Martin) gick rätt så hyfsat, men körde rätt lätt men intensivt för att inte gå för hårt just nu i starten av träningsperioden. Fokuserade mest på olika variationer av rodder idag, för att få känna lite på maskinerna och stängerna. Jag är fan på gång nu! Eventuellt ska jag köra ben ikväll med mina kära kamrater! Men det återkommer jag om :)

Har även spelat in en "YOGA CHALLENGE" med min flickvän som kommer upp ikväll (tror jag) och den är faktiskt lite lustig, den får ni se lite senare!

Ska iväg på kalas nu! Så hörs vi sen mina amigos! Hej så länge<3

Likes

Comments

Hejsan drakisar! Var nyss på gymmet med mina kära vänner Martin & Mattias, dom djuren är ju heeelt tokiga!

Idag tränade vi våra pattar och det gick väl rätt bra för att vara första bröstpasset på jättelänge. Är inte så van vid gymmets hantlar/maskiner och bänkpress-ställningen så jag måste vänja mig lite innan jag gå på för tungt! Började iallafall med bänkpress, körde stadigt upp till 90kg sedan ner igen. Det gick rätt så hyfsat faktiskt! Körde sedan sned hantelpress och sedan lite flyes osv, bra blodflöde ska ni veta!

Imorgon blir det rygg & axlar med mina kamrater igen. Ser fram emot det veri mucho! Dagens #gymwear var fully Gymshark, rikigt bra kläder. Så jävla sköna och man ser pumpad ut som fan i dem! HELA TIDEN!

Det var allt för kvällen mina små dragons! Höööööörs! <3

Likes

Comments

God eftermiddag mina små drakar, kom precis hem från en hektisk dag på jobbet, så jädrans med tempo idag verkligen! Har inte sovit så bra men det gick bra ändå! Idag klarade vi även ett mål på jobbet, så vi fick plocka ut ett plagg som bonus. Jag plockade ut en kavaj åt Amanda och den satt faktiskt riktigt bra på henne så det var ju najjan!

Just nu sitter jag här o bloggar lite och väntar på att någon vill träna med mig senare! Om det blir så ;) Nu ska jag vila lite because im tired as hell.

Flyg lugnt mina små dragons!

Likes

Comments

Tjena mors!
Tänkte bara dela med mig av min lugna spellista som många har börjat följa helt från ingenstans, så jag antar att den är bra i någons öron iallafall! Kan va skönt att spela upp vissa låtar med typ "regn och åskljud" från youtube samt en brasa på tvn haha! Det har jag gjort allt för många gånger ;)

Checka in!

Likes

Comments