Hej kompisar!! Idag har jag vloggat och den borde komma upp på kanalen imorgon förhoppningsvis! Imorgon åker jag till Palma (!!!) har längtat så länge! Jag är där i en vecka först med mina föräldrar och sen ska jag vara där med 4 av mina tjejkompisar och då ska vi bo på hotell! Eftersom jag kommer vlogga i Palma så kommer ni ju få se allt det här! V i har fått så mycket bra tips från andra som varit där så vi känner oss ganska förberedda så det inte blir så att vi ligger och degar hela dagen.

Hoppas ni har en toppenkväll så ses vi imorgon!

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen och då har jag äntligen fixat videon som krånglade!

Martina <3

Likes

Comments

Hej Kompisar!! Hoppas ni har haft en jättebra sommar so far! Jag har haft det toppen men nu är det dags att jag tar tag i bloggen igen! Jag laddade upp en haul video någon dag sedan men nu krånglar den och blev borttagen :( Jag kan inte ladda upp de igen förns jag kommer hem från landet imorgon. Men jag la ut en annan video istället (36 timmar i Göteborg )så in och kolla på den!

Här är iallafall lite bilder från de senaste veckorna!

Likes

Comments

in och titta!

Likes

Comments

Åh långhelg - som jag älskar dig <3 Har haft en sån underbart rolig helg och flängt runt lite överallt. Så fint väder har det ju vart också! Här är ett par bilder från i Lördags när vi var hemma hos Annika

Men idag är det ju faktiskt morsdag! Mina föräldrar har varit bortresta hela helgen men kom hem nu ikväll. Så jag hade köpt blommor, tårta och fixat finmiddag till mamma under dagen. Jag är inte riktigt så bra på att laga mat - jag kanske bara är lat - men så jag åkte och köpte 2 stycken 12-bitars sushi och en californiarolls, sen la jag upp allt det på ett fint fat och boom så har man en sushibuffé. Duka med det fina kinesiska porslinet och se till att hälla sojasåsen i en fin liten kanna ( inga plastförpackningar här inte!) så har maten gått från en tråkig tisdagsmiddag till en mysig söndagsmiddag. Och jag behövde inte laga nånting!!

Hahah men har verkligen tänkt mycket på min mamma idag och det blev lite extra eftersom vi inte setts på en vecka också. Här är en bild på oss två från 2004 som jag bara älskar. Den är tagen i en liten lekpark i London i det finaste området vi brukade bo i. Blir så nostalgisk när jag ser den bilden. Varje gång jag åker till London så tar jag mig alltid till den lilla lekplatsen och bara njuter av minnena.

Martina

Likes

Comments

Hade en fantastisk kväll hos Patricia! Hon fyllde 19 år och det firades med garden party. Otroligt fint fixat och härliga människor! Jag hade på mig Linne från Zara, Byxor från Zara, Jacka vintage Levi's och skor lånade från Wilma.

Jag vloggade hela fredagen och lördagen så det kommer upp i en och samma vlogg snart! Har så mycket skolarbete just nu och det går tyvärr framför redigeringen men jag ska skynda mig!

Hoppas ni hade en underbar helg ni också!

Martina

Likes

Comments

YouTube
martinii