Skorna Kylie jenner har på sig här kommer från Giovanni rossi och kostar ganska mycket... jag hittade dem här från asos för 1124 kr, det är fortfarande lite dyrt men värt för ett par stövlar som dessa och mycket billigare än originalet!

Klicka på bilden för att se skorna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

idag vaknade jag ändå ganska tidigt frö att vara söndag, kl. 9. Jag är relativt stolt över mig själv :) Nu ska jag åka in till stan och hjälpa min brorsa lite i fotostudion. Sen ska jag ta en fika med min bästaste kompis som jag inte sett på så länge nu när hon har flyttat. Här är lite egopics på mig från photo booth #so2012

Likes

Comments

Tänkte tipsa om en serie jag sett på Netflix. ""The Get Down" is a mythic saga of how New York at the brink of bankruptcy gave birth to a new art form. Set in New York in 1977, this music-driven drama series chronicles the rise of hip-hop and the last days of disco -_ told through the lives, music, art and dance of the South Bronx kids who would change the world forever."

Watch The Get Down now: http://nflx.it/29zqF5r


Jag älskar den här serien och längtar tills resten av säsongen kommer ut. Den har både komedi, drama och romantik samtidigt som man får sig en tänkare. Musiken är så bra precis som 70-tals modet. Rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva av mig lite angående Psykisk ohälsa. Man kan må så jävla dåligt ibland men oftast försvinner det efter en kvart eller åtminstånde ett dygn. Tänk dig en dag att den där söndagsångesten bara aldrig försvinner. Helt plötsligt bestämde den sig för att stanna och bli värre och värre vad du än gör.

Det gick bra att stanna hemma när jag var liten för att jag inte klarade av att gå. Men när man blir äldre inser man att det inte är normalt att inte klara av att gå i skolan eller åka på läger. Man ska kunna vara med kompisar varje dag efter skolan och inte ligga i sängen hela helgerna. När jag insåg att mitt beteende inte var normalt blev allt mycket sämre. Ingen förstod hur jag kände eller varför jag inte var som dem andra. Inte normal. Det är inget man kan peka på som " Jag kan inte för jag har brutit benet". Nej utan "jag kan inte för jag har ångest" förstår inte dem flesta, särkilt inte när man går i 6:an. jag har levt med ångest så länge jag kan minnas och började få riktig behandling när jag var 16 år. Jag har aldrig åkt på ett sommarläger, sovit över spontant eller gjort nåt utan att planera det och planera utvägar i en vecka förens jag fyllde 15. Att inte kunna gå ifrån situationen som ger mig ångest utan att behöva förklara mig var det jobbigaste.

Men allt är såklart inte bara jobbigt. När man väl listar ut vad som får en må som värst och det är något man kan ändra på så ska man göra det. För mig var det skolan. Jag gick mitt första gymnasie-år på ett gymnasium jag hade bestämt mig för att gå på redan i 6:an. När frånvaron ökade och jag hade 25 olästa mail från lärare och rektorer om prov jag hade missat och kurser jag skulle behöva gå om så blev det dags för en tur till BUP. Där fick jag en mild form av ångestdämpande utskrivet och en sjukskrivning.

Jag spenderade resten av de två månaderna innan jullovet hemma. När det var en nytt år och jullovet var över var det dags för mig att ta mig till skolan igen och ta itu med det jag hade missat. Det gick lite sisådär. Frånvaro, frånvaro, frånvaro och en massa möten. Jag gjorde allt för att undvika frågan om att jag kanske borde byta skola. jag ville gå kvar i den här skolan det hade jag ju bestämt mig för i 6:an.

Tillslut blev det iallafall bestämt att jag borde nog byta skola. Jag bestämde mig tillslut för skolan jag går i nu. Jag hamnade i en klass där jag känner mig så mycket tryggare, säkrare i mig själv och framförallt har kompisar som förstår. Jag har fått 3 stycken underbara nya kompisar som helt och hållet förstår min situation och kanske även vart i samma situation. Allt är perfekt, jag kan prata med dem om vad jag vill och jag behöver inte hitta på en ursäkt när jag behöver gå ut ur klassrummet. Jag har aldrig i hela mitt liv haft det såhär bra i skolan. Men nu när jag mår så här bra... varför mår jag så dåligt? Depressionen och almän ångest slog mig totalt ur balans utan förvarning. Jag vet inte vad jag ska säga om det då jag mår som värst just nu, samtidigt som mitt liv är vid en höjdpunkt.

Förlåt för att det här inlägget blev väldigt personligt men jag kände för att dela det med er. Det här var min lilla sammanfattning på min ångest genom åren. Den blev väldigt personlig och det är inte det jag planerar att mina framtida inlägg ska vara. Jag kommer definitivt skriva mycket om psykisk hälsa allmänt och liknande. Jag kommer även skriva om Mode och annat som jag är intresserad av. Hoppas ni kommer gilla innehållet och fortsätter läsa :)

Likes

Comments

Jag har ett stort intresse för inredning och därfär jobbar jag alltid på mitt rum. Tänkte visa er lite bilder på hur det ser ut just nu.

​Kommentera gärna vad ni vill se mer av! 

Likes

Comments

Alla är självklart supertaggade på Kenzo x H&M precis som jag. Gick igenom alla plaggen alldeles nyss och här är mina favoriter:

Om jag skulle behöva välja (vilket jag definitivt kommer behöva göra) Så skulle jag välja 2, 7, 8, 9, 10 och 11.

Likes

Comments

Nu när hösten är här har jag börjat se mycket mer pälsvästar. Det har ju alltid varit trendigt men aldrig såhär.

​Klicka på bilderna för att se vart dem kommer ifrån.

Likes

Comments