Hej alla fina läsare! Jag har ju blivit så dålig på att uppdatera min blogg på sistonde men ni borde ta och titta in på min youtube då jag är mycket mer aktiv där! Här är min senaste video!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Idag är det äntligen fredag. Åh vad jag har längtat efter fredagarna, bara hänga med mina kompisar. Nu sitter jag på min första lektion vilket också är min näst sista ;) Idag vloggar jennifer @Zennufer så gå in på hennes kanal och prenumerera så får ni väl se lite av mig :)

Likes

Comments

jag har lagt upp två nya videos på min youtube. In och kolla!

Likes

Comments

Hej allihopa! jga har bestämmt mig för att börja lägga ut på min youtubekanal. Här . Ska spela in en video idag så gå in och prenumerera så får ni se när jag lägger ut nästa video! :D

https://www.youtube.com/channel/UCAA9w90_qhu-r7nbPBYkaBg?spfreload=10

Likes

Comments

Hade ju tänkt visa er vad jag fick i födelsedagspresenter, har ju tagit foton och allt men inte lagt ut det än så här kommer det! Det här är samlade presenter från min familj, släkt och vänner!

Martini

Likes

Comments

Är på jakt efter ett par nya solglasögon och hittade dem här. Älskarr dem för att dem finns i så många färger och är lite annorlunda men inte för speciella. Hade lovat mig själv att inte köpa ett par till med sån smal mettallbåge utan såna med bred plastbåge på sidorna. Hatar när solglasögonen känns för ömtåliga och vill kunna ha dem när jag åker skidor i Val-d'Isère. Aja får väl leta vidare...

Likes

Comments