Kläder och skor från Zara, skal från Kenzo, väskor från Valentino.

Lite oklar blandning jag vet heheh..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen bokat klart allting till Palma i sommar. Jag, Elsa, Wilma, Patricia och Rebecka ska åka dit den 5 till 12 augusti och jag ska vara där i en vecka med min familj innan också. Så är borta i totalt 2 veckor! Har åkt till Palma varje år nästan hela mitt liv, älskar verkligen det! Vi har bokat ett asnajs men lite billigare hotell nära centrum, porto pi och nattlivet :P Är så taggad på drinkar på bar Cuba, puro beach club och shoppa på Paseo del Borne. Kanske kommer vlogga lite då den veckan! Så nu håller vi ut lite längre och tar oss igenom den sista skolan!

Likes

Comments

Hej på er alla! Har börjat få frågor på senaste tiden och ett förslag om en frågestund så jag tänkte, varför inte? Ni får ställa frågor här eller på youtube så svarar jag på dem i min nästa video! Anonymt går bra. Har även skaffat en Twitter @martiniiyt, ni får jättegärna ställa frågor där också. Så börja fråga på! :)

Likes

Comments

Var på fotografiska i fredags och såg utställningen av cooper & Gorfer och blev helt kär! Så förtrollande blandning mellan verklighet och fantasi. Dem jobbar med att blanda fotokonst med målat.

Fotografiska skriver:

Den amerikansk-österrikiska duon Cooper & Gorfers värld är lika mycket fiktion som verklighet. Med intrikata fotografiska collage som påminner om drömlika målningar dokumenterar de fjärran platser och folk som de gestaltar i gripande poetiska berättelser. Bilder du aldrig glömmer, nu på Fotografiska.

– Vi arbetar mycket med collage. Vi plockar isär och sätter ihop bilder och kombinerar tekniker som att lappa, skrapa och teckna i och på bilderna för att uttrycka detta mångskiktade och dynamiska fenomen som vi kallar för livet.

Rekommenderar starkt den här utställningen! Såg även Patrick Demarchelier. Också en mycket bra utställning, hans bilder är ju klassiker.


Likes

Comments

Såg precis den här texten på @Oliviahageus blogg och tyckte det var väl värt att dela.

http://nouw.com/oliviahageus

Likes

Comments

Hej alla! Idag är det freeedag! Jag började min vloggvecka igår och den videon ska komma upp i eftermiddag har bara massa problem med att ladda upp på youtube för det tar EVIGHETER. Men Iallafall vloggar alltså idag också. Jag och Jennifer ska nog filma nån sorts lookbook för hennes kanal efter skolan. Nu sitter vi på engelskan och pratar om nåt riktigt tråkigt. Jag kan verkligen inte sluta gäspa hahah. Helt sjukt, gråter nästan.

Här nedanför är lite bilder från nån vecka sedan

Likes

Comments

​Godmorgon allihopa! Idag är det fredag äntligen. Idag har jag bara en lektion, yay! Så nu sitter jag på svenska och sen ska jag hem igen och shoppa inför ett litet födelsedagsfirande för min pappa. Sen tror jag att jag ska äta middag med Elsa och wilma ikväll. Idag orkade jag inte heller tänka på min outfit så det blev min slitna college tröja från Zara och "mammajeans" från H&M, med en mysig dunväst. 

Likes

Comments

YouTube
martinii