Hej kompisar!!

Gud nu har jag vart borta ett tag... Men don't you worry, jag ska uppdatera er i fullo!

Som ni kanske vet så var jag i Palma med min familj och sen en underbar vecka med mina kompisar! Det var så otroligt kul och härligt, definitivt en resa jag kommer minnas hela livet.

Det var ju tanken att jag skulle vlogga min Palma resa men... Det blev inte inte så. Dels för att tekniken och internet krånglade och dels för att jag kände att jag bara ville njuta av stunden och inte behöva lägga ner 2 timmar varje dag på att redigera.


Känner inte att jag behöver beskriva alla bilder men vi åkte till stränder och beachclubs på dagarna, shoppade och utforskade Palma city på eftermiddagarna och gick antingen till Bar Cuba för en drink eller Magaluf för all you can drink på kvällarna.

Återkommer med ett till inlägg om skolstarten <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej kompisar, nu har vi anlänt i Palma och det är så otroligt varmt!! Ska försöka uppdatera här så mycket som möjligt men det kommer nog mest bli bara bilder och inte så mycket text <3 Men se till att ni följer mig på instagram @martinarudolfson och snapchat @rudolfsons så ni inte missar något och sen självklart min youtube där jag kommer lägga upp en massa vloggar nu framöver!

Likes

Comments

Hej kompisar!! Idag har jag vloggat och den borde komma upp på kanalen imorgon förhoppningsvis! Imorgon åker jag till Palma (!!!) har längtat så länge! Jag är där i en vecka först med mina föräldrar och sen ska jag vara där med 4 av mina tjejkompisar och då ska vi bo på hotell! Eftersom jag kommer vlogga i Palma så kommer ni ju få se allt det här! V i har fått så mycket bra tips från andra som varit där så vi känner oss ganska förberedda så det inte blir så att vi ligger och degar hela dagen.

Hoppas ni har en toppenkväll så ses vi imorgon!

Puss

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen och då har jag äntligen fixat videon som krånglade!

Martina <3

Likes

Comments

Hej Kompisar!! Hoppas ni har haft en jättebra sommar so far! Jag har haft det toppen men nu är det dags att jag tar tag i bloggen igen! Jag laddade upp en haul video någon dag sedan men nu krånglar den och blev borttagen :( Jag kan inte ladda upp de igen förns jag kommer hem från landet imorgon. Men jag la ut en annan video istället (36 timmar i Göteborg )så in och kolla på den!

Här är iallafall lite bilder från de senaste veckorna!

Likes

Comments

in och titta!

Likes

Comments

YouTube
martinii