Header

DAILY LIFE

Jeg har hatt et opphold fra bloggen i sommer og om jeg kan være helt ærlig så har det i grunn vært ganske deilig. For er det noe jeg har tenkt på en god stund og enda mer denne uken så er det dette sosiale medier jaget, likes, perfekte jenter, fine kropper, skjult reklame som blir trykket inn i underbevistheten vår hele tiden, reklame for den nyeste telefonen, klær som er populære akkurat nå, som vi ikke bruker om 2 måneder lengre osv osv, listen er ekstremt langt. Vi sitter i flere timer om dagen på enten en pc eller på telefonene våre og vi er tilgjengelige 24/7.

Her om dagen så jeg en dokumentar på Netflix (Minimalism: A Documentary about the important things) og den fikk meg til å tenke helt sykt over hva vi egentlig bruker tiden vår på. Vi har ET liv her på jorda og vi scroller nedover Facebook og Instagram i lange tider, vi kjøper oss en veske til flere tusen kroner og jager etter ting for å bli litt mer lykkelige eller fordi vi mener vi fortjener det. Men blir vi egentlig lykkeligere av ting? Vi blir konstant påvirket av alt rundt oss uten at vi egentlig tenker over det. Jeg anbefaler virkelig alle å se den dokumentaren.

Vi er redd for å gå glipp av ting og følger med på alt av sosiale medier på telefonene våre men det vi går glipp av er livet vårt og de tingene som virkelig betyr noe. (Familie, venner, opplevelser) Tenk å sitte som 70-80 åring på sykehjemmet og tenke over et liv der nakken er bøyd ned i telefonen mesteparten av tiden. Huff - helt ærlig syntes jeg det er skremmende hvordan vi lever og hvor opphengt vi er i ting. Tenk at depresjon og angst blant barn og ungdom bare øker og øker de siste årene, årsaken til mye av den økningen har vært sosiale medier og hvordan de blir påvirket av det.

I dokumentaren var det en dame som snakket om prosjekt 333. Det går ut på å finne frem 33 ting (klesplagg, sko, tilbehør) som man skal bruke i 3 måneder. Altså 33 ting til sammen med sko og alt. Jeg kan jo selv skrive under på at jeg har alt for mye klær som sjeldent blir brukt og hva er i det hele tatt poenget med å ha et skap fult av klær og en haug med sko. Må vi ha vesker og sko som passer til hvert eneste antrekk vi har på oss? Jeg skal hive meg på dette prosjektet og jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å savne de tingene jeg pakker bort. Her kan du lese litt om prosjektet og reglene.

Jeg slettet Facebook appen på telefonen for tre dager siden og har ikke hatt et eneste behov for å laste den ned igjen heller. Egentlig har det bare vært sinnsykt deilig å slippe å være tilgjengelig på ALT av sosiale medier. Det er helt sikkert mange som ikke er enige i det jeg skriver her og jeg mener heller ikke at alle er like og blir like fort påvirket av ting, der er folk veldig forskjellig. Men det er utrolig trist at statistikken viser at barn og unge sliter mer og mer med depresjon enn hva de gjorde før. Ting er alt for lett tilgjengelig og vi blir matet med reklame 24/7 uten at vi tenker over det selv. Nei, nå avslutter jeg før jeg blir alt for engasjert.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

DAILY LIFE

I dag er det siste ferie dagen for meg og jeg har fått slappet av og kost meg veldig. Første uken jeg hadde ferie var Daniel på jobb, og jeg fikk gjort unna litt maling her hjemme. Men denne uken som har vært nå har vi hatt sammen, vi har vært på hytta i Hønefoss, vært en tur i Bjørneparken i Flå og fått med oss en del andre ting. Holly har vært med oss på ferie og hun har kost seg masse. Jeg har hatt et ønske i ferien om å ikke oppdatere bloggen før nå og det har i grunn vært ganske deilig. Jeg har oppdatert instagram og snapchat litt oftere..

Vakre Trollfossen 
.. bilderas

Likes

Comments

FOOD AND RECIPES
Brownie på 1-2-3

Det du trenger for en porsjon med microbrownie er:
- 2 poser Regia kakao
- 1 spiseskje olje
- 1 ts vaniljesukker
- 2-3 spiseskjeer med vann
- 2 spiseskjeer med mel

Dette blander du bare sammen og slenger det i microen i 60-90 sek. Nå bruker jeg en genial form fra Tupperware ( det er den lilla på bildet)

Likes

Comments

DAILY LIFE

God torsdag dere - her går jeg helt ut av hvilke dager det er og jeg føler det er lørdag hver eneste dag. For litt over en uke siden tok jeg en ny synstest hos optikeren i byen og det var på tide for denne jenta å få seg nye briller og ikke minst bruke de! Jaja, i dag fikk jeg hentet de og at noen briller skulle ha så mye å si, jeg føler virkelig jeg ser en ny verden, haha! Alt er så skarpt og klart, tidligere har ting vært litt skurrete og uklart og jeg har hatt ekstremt vondt i hodet i perioder, dette er forhåpentligvis forbi nå som brillene er på.

Jeg har nesten akkurat kommet inn døren, fikk spist en god lunsj med ei venninne i byen i dag og nå skal jeg legge meg litt ut på verandaen med en god bok. Ønsker dere en fin dag

Likes

Comments

HOME AND INTERIOR

Jøss, enda to ferie dager har bare flydd avgårde. I går holdt jeg på litt ute her og fikk gjort unna noen ærend i byen før Daniel, jeg, mamma og Synnøve dro ut for å spise en skikkelig middag. Mamma har vært på to ukers båtferie tip Nordkapp og mens hun var borte hadde vi pusset opp kontoret og gjesterommet hennes. I dag stod jeg opp tidlig, dro frem maling og pensler og fikk startet på evighets-prosjektet vårt - å male rekkverket.. Jeg ble ferdig for ca 1 time siden med første strøket.. 12(!!!) timer tok det, fy flate! Når det skal males igjen om 10år så får vi leie inn en maler, haha!

Likes

Comments

FASHION AND STYLE
- the perfect flower dress -

Og der var snart enda en ferie dag over, eller heldigvis ikke helt enda. Jeg har sovet så ekstremt godt i natt, men jeg var fremdeles trøtt når klokka var 09.00 til morgenen i dag og når jeg da ikke hadde noen planer før litt senere så ble det enda en time på øyet - digg! Det er det som er så godt med ferie og ingen spesielle planer. Søsteren min har flyttet ut nå så jeg ble med hun en tur i byen og opp til leiligheten for å ordne litt og da fikk hun knipset noen antrekksbilder av meg i samme slengen. Det er ulempen med å ikke bo i samme hus, jeg har ingen blogg-fotograf tilgjengelig 24/7.. haha!

Nå skal jeg innta verdens deiligste middag - enchiladas!! Det ble solgt et Enchiladas kit for en stund siden, verken Daniel eller jeg har funnet det noen plass det siste året - men i dag fant jeg det på en Kiwi butikk jeg ALDRI handler på - yey!

- kjolen er fra Shein -

Likes

Comments

COLUMNS

En litt for sen oppsummering av Juni kommer nå.. Eller vi er bare to dager inne i Juli, så jeg syntes det er helt innafor, hehe. Oppsummering av måneden som har gått er noe jeg syntes er veldig artig å lese på andre blogger også.

oppsummering av juni

♥ STØRSTE OPPTUR: Fint vær!!

♥ STØRSTE NEDTUR: Jeg var hos optiker i slutten av Juni og fikk da vite at synet mitt hadde endret seg litt og jeg da må ha nye briller og bli flink til å bruke de.. Får dessverre ikke linser på grunn av skeive hornhinner.. Festlig!

♥ MÅNEDES MINNER: Bursdag til broren til Daniel, fantastisk morsom helg med bestejentene i Jessheim, gatefest i boligfeltet og fine turer langs kysten.

♥ BESTE SERIE: Midnattsol, jeg har også sett de siste episodene av Pretty little liars og nå venter jeg på at den nye sesongen av Younger skal starte på tv2 sumo!

♥ BESTE INNLEGG: Trening med minibands er innlegget med flest lesere >her <

♥ BESTE KJØP: Litt usikker på denne, det har ikke vært noen store kjøp i Juni (tror jeg), men det nye skjørtet mitt fra B-young og et olaskjørt fra Gina er to favoritter.

♥ PÅ ØNSKELISTEN: Huff, jeg har noen dyre ønsker for tiden. En iMac og 24mm f1.4 linse til Canon kameraet..

♥ MÅNEDENS TANKE: Jeg har laget meg en Bullet journal (google det) og inne i den har jeg laget et ark i starten av hver måned og delt inn alle datoene. Der skal jeg skrive en positiv ting med hver dag. Det er så viktig å tenke positivt og ikke la de negative tingene ta overhånd.

Likes

Comments

God søndag, jeg ble vekket av søsteren min som stod på døren kl.08.00 til morgenen i dag og etter det ble jeg lys våken. Solen skinte her så jeg dro med meg dynen ut på verandaen og endte opp med å sovne der i 1,5 time - så deilig. Jeg har i grunn bare ligget ute på verandaen med den dyna helt til klokken nærmet seg halv 12 i formiddag. Daniel og jeg har gått en tur med Holly og hun har fått badet og kost seg masse ute i dag, det er egentlig ganske mye vind her, men det går heldigvis greit siden temperaturen er såpass høy.

Daniel og jeg skal etterhvert en tur til Skien for å slappe av på en kafè der, det er nemlig utrolig sjeldent vi gjør det sammen. Som oftes er jeg på kafè med venninner, hehe. Vi blogges så håper jeg dere får en super dag!

out for a walk
  • 697 Lesere

Likes

Comments

DAILY LIFE
Summer nightsssss

I går satt jeg ute i day beden i flere timer, det er så deilig å ta med seg dynen og macen ut og bare slappe helt av i frisk og god summerluft. Det må ha vært nærmere 20 grader ute i går kveld, det var helt nydelig. Bildene nedenfor er faktisk tatt litt over 23.00 i går kveld, tenk at det er så lyst og behagelig ute så sent? Nei, dette må bare fortsette og jeg skal nyte hver eneste fri dag og kveld. I morgen skal jeg forresten vise dere resultatet av prosjektet som har foregått de siste dagene.

Likes

Comments

silke skjerf

Det er så deilig å få bort håret fra ansiktet nå på sommeren og etter å kikket på klær på Shein her om dagen så kom jeg over en haug av disse silke skjerfene. Tidligere har flere brukt de som pynt på en veske eller som belte og nå har jeg sett flere knyte de rundt denne kjedelig hårdotten, hehe. Det ble plutselig hakket freshere og finere syntes jeg. For en nydelig dag det har vært så langt, jeg har solt meg ute, spist is med søsteren min og nå skal jeg straks ut på verandaen en liten tur igjen. Tenkte jeg skulle grille litt etterhvert også, Daniel er i Tusenfryd så da får jeg ordne litt for meg selv. Hva syntes du om silke skjerfet?

  • 731 Lesere

Likes

Comments

INSTAGRAM@martineosen

Feriemodus

Vippene er fikset og denne jenta er SÅ klar for to ukers ferie. Foreløpig har jeg ikke store planer for den kommende uken. Daniel jobber enda en uke til før vi har ferie en uke sammen i uke 28. Men det melder kjempe fint vær til uken så kanskje jeg får tatt årets første bad her i Norge? Jeg må bare beklage fraværet på bloggen den siste uken, jeg driver med et lite prosjekt som jeg ikke kan vise helt enda.. Nå skal Daniel og jeg innvie ferien min med pizza og masse smågodt! Åå - jeg skal kose meg så ekstremt mye den kommende uken. Flere som har ferie?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God søndag - jeg har det siste døgnet vært i Jessheim med to venninner og vi har hatt det så innmari gøy og koselig. Daniel kjørte meg innover til Jessheim i går da han skulle en tur til Hønefoss for å besøke familien sin. Jeg og jentene startet helgen med lunsj på Mc´Donalds, så dro vi til leiligheten, tok med oss noe godt å drikke å satt i boblebadet en god stund - det var så digg! Det ble en tur på byen og kvelden var super! Vi var innom et senter og der fant jeg Rituals butikken og jeg fikk lagt igjen noen hundrelapper der for å si det sånn, hehe. Tenkte å lage et innlegg om produktene når jeg har fått testet de ut senere i kveld. Nå blir det Pretty Little Liars maraton resten av dagen - håper helgen deres har vært super!

Likes

Comments

Jeg har fått skikkelig sansen for trening med disse geniale strikkene, min mening er at de fungerer mye bedre med de korte enn de strikkene som er lengre. Å trene med strikk kan man gjøre hvor som helst og har man litt dårlig tid så er det helt genialt å ta treningsøkten med disse. Disse får man i en pakke med tre forskjellige tyngder. Gul (lett) Rød (medium) Stort (tungt). I dag trente jeg overkroppen på treningssenteret og tok med meg mini bandsene ut for å trene ben/rumpe i frisk luft. Genialt? Mine mini bands er forresten fra merket SKLZ og er kjøpt på XXL.

Første øvelsen jeg tok var vanlige knebøy. Her kan man justere å ha strikke nederst på bena eller høyere opp

Knebøy med spensthopp

Back kick

Straight leg raise

Likes

Comments

For en liten stund siden hadde jeg likt og delt et facebook innlegg om at man kunne vinne en luxury flower box av ei kjempe flink jente her i Porsgrunn. Og lykken var jo når jeg fikk melding om at jeg hadde vunnet denne fine blomster boksen. Det er kunstige roser hun har brukt her, men hun lager også med ekte blomster. Det er verdt å ta en titt innom Facebook siden hennes, denne pyntet virkelig opp hjemme her.

Likes

Comments

Jeg fikk min første pakke fra Bestselgerklubben for et par uker siden og oppi der lå det tre bøker som ser utrolig spennende ut. I dag har jeg startet på I maktens skygge og hittil virker den veldig bra. I år har jeg ikke lest ut en eneste bok, eller se bort i fra de trøttende skolebøkene mine da, hehe. Nå er jeg klar for å drømme meg bort i disse tre bøkene i løpet av sommeren. Har du lest noen av de?

– I Maktens Skygge –

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. På Sandhamn forstyrres sommeridyllen av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland.

– Stormens søster –

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre – og handlingen lagt til Norge. Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold

– Kaninjegeren –

På dagtid studerer Sofia til å bli sykepleier. Men hun har en hemmelig ekstrajobb som eskortepike. En kveld fører denne jobben henne til en luksusvilla i Djursholm. Men allerede da hun går inn døra, får hun en dårlig følelse. Den eldre mannen «Willie» har ekte kunst på veggene. Med et glass champagne i hånden, forsøker hun å riste av seg den dårlige følelsen. Hun nipper til glasset og ser ut av vinduet. Augustkvelden er stille og mørk, og bak et tre synes hun at hun skimter noe. Hva var det? Et menneske med merkelig hodeform. Eller et stort dyr? Når de reiser seg for å gå opp til soverommet, blir hun plutselig svimmel og mister balansen. Hun har blitt dopet.

Likes

Comments

- PERFEKT - 

Jeg dro med meg gamlemor på formiddagstur i dag, hehe. Holly ble hele 8 år i går og jeg merker forskjell på hun nå og for 4 år siden.. Hun blir mye fortere sliten nå enn hva hun gjorde før og det svir i hjertet mitt av å tenke på at hun begynner å dra på årene. Kan de ikke bare leve like lenge som meg?

Det er i alle fall ikke vanskelig å se at hun koste seg masse på tur i dag, selv om hun hadde mest lyst å ned til vannkanten for å ta seg et bad.. Det er helt nydelig ute ved fortet i Langesund når solen skinner og det ikke er alt for mye vind og i dag var det helt perfekt. Nå har det skyet over igjen og jeg skal snart på kveldsvakt på sykehjemmet.

Ha en fin dag ❥

Likes

Comments

Her kommer da videoen fra lørdagen som var, jeg er fremdeles litt nybegynner når det gjelder redigering av videoblogger, men det blir bare bedre og bedre. Også glemte jeg helt å filme i 30 årslaget vi var i på kvelden, haha! Må øve meg på å dra frem kameraet litt oftere ser jeg, hehe!

Likes

Comments

Hurra for kjærligheten ❥ I dag 11. Juni, har Daniel og jeg vært gift et år allerede! Det siste året har virkelig flydd avgårde syntes jeg, men vi har samlet mange minner som vi kan tenke tilbake på allerede og fler skal det heldigvis bli. Takk for den du er Daniel - jeg er evig takknemlig for deg!

 

Likes

Comments

Jeg er så klar for en skikkelig powernap nå kjenner jeg.. Haha, tenk å starte et blogg innlegg med det der, jaja. Nå er det helg folkens, eller jeg har i alle fall fri i morgen og så venter en ny vakt på sykehjemmet igjen på søndagen. Det skal bli kjempe deilig å bare nyte fri dagen i morgen, Daniel og jeg skal innover til Ikea, Oslo og så til Hønefoss for å være med i et 30 årslag. Nei, jeg tror jeg faktisk skal gjennomføre den powernapen, vi skal ut å spise i kveld så burde være opplagt til det.. Går det ann å være så trøtt? Hva er deres planer for helgen? 

Off shoulder top fra SheIn - Bukse fra Dr.Denim

Likes

Comments

Fin torsdag dere, jeg starter ikke på jobb før kl. 16.00 i dag, så jeg skal snart reise ut døren her hjemme. Det har virkelig vært en effektiv dag i dag, selv om jeg slumra litt til morgenen i dag. Deilig når jeg ikke hadde noe å rekke. Dagens treningsøkt er unnagjort og et par ærend i byen fikk jeg også huket bort fra to-do listen min. Her har dere forresten innholdet i  vesken min - ser jeg mangler blant annet lommeboken min og et par andre småting, men dette er noe av det viktigste jeg har med meg. 

Likes

Comments