Jeg har fått veldig mange spm om hvorfor jeg ikke blogger, og grunnen er jo at jeg har vært på ferie, også klarte jeg å knuse mobilen min når jeg gikk ut av flyet og jeg glemte pcen min hjemme, men endelig så er alt fikset nå, men mobilen min er forsatt ødelagt..

I morra så skal jeg til dra shoppe litt, og da tenkte jeg at jeg bare kjøper meg en ny mobil, på grunn av at mobilen min er helt ødelagt.. Håper alle sammen får en fin kveld videre.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God dag mine fine lesere!

Igår så var jeg ute med noen venner på byen, og vi koste oss masse, men når skulle hjem så kom det en mann bort til oss å spurte om vi hadde penger, og ville bli med han hjem og alt sånn. Vi sa nei og gikk videre, men han fulgte bare etter helt til vi fikk tak i taxien og den kjørte.


Når jeg våknet idag så hadde jeg fått en melding av vennen min og hu lurte på om mannen så sånn ut osv, og jeg sa ja, og hun bare han ble tatt for voldtekt igår kveld. Det er bare så ekkelt å tenke på hva han kunne ha gjort mot oss, og det er jo ikke noe hyggelig å høre om folk som blir vodtatt, altså mindreåringer, stakkars barn. Vi jenter er faktisk ikke sånne som just ligger rundt og alt sånn, altså det sykt slemt. Tenk på de som ikke kommer hjem fordi kanskje ligger et sted og blir voldtatt. STOPPVOLDTEKT!


Likes

Comments

Hei igjen folkens <3

Jeg begynner rett på sak så det ikke blir kjedelig lol <3

Som 16 åring så tok jeg botox i leppa og jeg angret veldig mye, men jeg sa ingenting til mamma at jeg angret for hun ville blitt veldig sur. Til slutt så skjønte hun det og sa at jeg kunne ta det ut, men jeg sa nei og vi snakket ikke mer om det:)

Og 1 måned senere så tok jeg silikon og jeg fikk sykt mye hat på skolen, nett og alt annet. Men hello folkens? Det er ikke deres valg, det er mitt valg, og dere kan ikke hate på meg på grunn av at jeg gjorde, ja jeg er kanskje litt fake når jeg har botox i leppa og silikon, men jeg trodde det var det inni som teltes, men nå bryr jo folk seg bare om utseendet. (IKKE ALLE, MEN NOEN)


Vær fornøyd med den du er, og ikke la noen bestemme over dere <3

Likes

Comments

​Hey folkens :)

Dette er min første blogg og første blogginnlegg lol <3

uansett så kommer jeg til å legge ut litt sminketips, mote osv så håper dere liker det <3

Likes

Comments