Etter å ha stappet trynet fylt med kalkun, brukt litt mye penger på Black Friday, tilbringte jeg lørdagen på MET med Thera og Charlotte. Vi dro hovedsaklig for å se utstilingen "Unpacking Fashion". En hel utstilling med plagg fra 1750 tallet til i dag. Vi rotet oss også inn i Egypt og Africa, så da ble det en litt ekstra kulturell lørdag. Jeg håper dere får en fin uke mens jeg graver meg ned i statistikk boken. Klem

Likes

Comments

Hei dere! Det var nesten uvant å ha med seg kameraet rundt omkring igjen. Jeg møtte Charlotte og Tanja på Mood Fabrics for å finne prøver til prosjektet vi holder på med i fashion. Vi holder nemlig på med en stor oppgave og leverte del 1 på tirsdag, og vi er allerede i gang med del 2. En del av oppgaven går ut på å lage ett moodboard, derfor trengte vi tekstilprøver til prosjektet vårt. Vi fikk fikset småtteri rundt omkring før jeg og Charlotte møtte Thera og vi spiste en heftig lunsj på Ruby's. Såå god mat!

Nå skal jeg vær snill og lage lunsj til Julie som stresser litt med en oppgave. Håper dere får en fin helg!


Likes

Comments

Det er vell obligatorisk å sjekke ut de største museumene i storbyen når man bor her?. For noen uker siden var jeg så heldig som fikk besøk av familien min, som også tok med seg besterforeldrene mine. De var på besøk i en uke og de fostret meg med mange gode middager. Det var også kjempe gøy at farmor og farfar ble med, og det virket som de ble possitivt overasket over denne byen. En av dagene tok vi turen til The Met, og jeg opprettet ett medlemskap der i samme slengen. Jeg får nemlig ekstra credits i fashion faget mitt om jeg drar på ulike utstillinger eller gjør noe som er fashion relatert. Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk?

Likes

Comments

- 111st 2nd Avenue -

God søndag! For noen uker tilbake var jeg og Julie ute å tok litt bilder, da vi kom over dette søte lille stedet. Etter å ha sprunge gate langs på Fredag bestemte vi oss for å gå innom her. Vi bestilte begge hver sin burger og ord kan ikke beskrive hvor gode de var. Interiøret her var også veldig spesielt og var dekorert som en ordentlig amerikansk diner. Heldigvis ligger den bare ett par kvartal unna der jeg bor og koster heldigvis ikke fletta.

Søndagen min blir brukt til å gjøre lekser. Familien kommer på besøk på tirsdag og jeg har noen prøver og innleveringer som må gjøres. Heldigvis har fri i morgen også med tanke på at det er Columbus day. Så det blir en ekstra langhelg på meg!

Likes

Comments

​Photos by: Julie

ENDELIG TILBAKE eller jeg kom tirsdag ettermiddag. Jeg er tilbake i nytt nabolag, ny leilighet og 3 nye roomies. Jeg trives kjempe godt så langt, og gleder meg til å vise dere rommet mitt. I dag reiste jeg og Julie ned til Nolita og møtte jentene som jeg ikke har sett siden mai! Vi spiste en superkoslig lunsj/middag.

Likes

Comments

- Stick to a schedule -

Å holde kroppen i en en bevist søvnrytme, hjelper deg både med å stå opp når du ønsker og sovne til natten igjen. Dette gjelder også i helgene, selv om det er ufattelig deilig å trykke på slumreknappen.

- Sleep only at night -

Vi har alle vært i situasjonen hvor vi har sovnet i løpet av dagen og våknet 3 timer senere. Jeg blir ofte veldig trøtt om jeg leser til prøver eller skriver lange innleveringer. Jeg anbefaler å sette alarmen på 20 minutt og ta en aldri så liten høneblund. Selv om det ikke alltid er så lett, hehe.

- Exercise -

Kroppen bruker søvn for å heale delene som har blitt trent. Det er sagt at 30-40 minutters trening hver dag hjelper deg på søvnen.

- Taking a hot shower or bath -

Nå har det seg sånn at badekaret i leiligheten er lavere enn høyden på toalettet og det er maks en meter langt. Jeg liker personlig best å dusje på kveldene for da er håret og kroppen fit for fight dagen etterpå. En varm dusj gjør at musklene slapper av og du slår to fluer i en smekk!

- Avoid eating just before bed -

Gi deg selv 2 timer fra du spiser til du legger deg. Det er med på at kroppen din får ro igjennom natten istede for å fordøye maten hele natten.

- Avoid Caffeine -

Koffein holder deg våken rett og slett. Det er såklart ypperlig om morningene men ikke sent på kveld. En liten fun fact er at mormor brukte alltid å ha en halv kanne med kaffé stående før hun gikk å la seg i tilfelle hun ikke fikk sove. Hun sovnet som oftest etter en kopp eller to midt på natten. Ikke vet jeg hvordan hun fikk det til!

- Read a book -

Å koble av og lese en bok, gjør ofte at øyelokkene lukker seg. Jeg er ikke flink på å lese bøker desverre og bruker de for det meste som pynt.

- Have a room slightly cool -

Et kaldt rom hjelper også deg med å sovne.

- Sleep in Silence -

" No distractions is best for a clearer mind. "

Likes

Comments

Oslo
- POSTCARD FROM OSLO -

På søndag reiste jeg og Maria til Oslo. Vi skulle i hovedsak på pressemøtet for Babor sin nye make up-kolleksjon Age ID. En utrolig kul kolleksjon med mange gode produkter. Peter Schmidinger er pesonen bak kolleksjonen og delte både tips og triks til å legge makeupen riktig etter din ansiktsform. Vi kom hjem fra Oslo i går, og med tanke på at det var storm i Ålesund, ble det en ganske humpete tur hjem. 


Akkurat nå derimot, sitter jeg hjemme i det kanskje mest kaotiske rommet i hele verden. Kofferten fra Oslo skal pakkes ut og rommet flyter av klær som venter på å få plass i koffertene til USA. Jeg reiser om 6 dager, og er utrolig spent på leiligheten og ikke minst møte to nye mennesker som jeg skal bo med til April. Jeg flytter fra leiligheten i East Village og helt opp til Uptown, sammen med min gode venninne Julie (som endelig vender snuten tilbake til statene) og to andre vi aldri har møtt. Jeg kjenner det sitter langt inne å pakke, og lurer egentlig på hvor de tre siste måneden i Norge har blitt av. Samtidig gleder jeg meg til å vandre gatelangs i New York's gater igjen.

Likes

Comments

Det er ikke tvil om at høsten tilbyr komfortable, deilige og ikke minst kule plagg. Varme farger og deilig strikk. Jeg har komt over noen ting som jeg vet kommer til å være en favoritt hos meg både i garderoben og i toalettvesken. Denim skjorten plukket jeg med meg i går, og har den perfekte passformen. Den er myk og romslig, rett og slett den perfekte oversized skjorten. Når det kommer til genseren så var det kjærlighet i første blikk. Den er kjempe myk og ha på, samtidig som den er utrolig kul med de søte patchene. Begge er så klart kjøpt på Bikbok.

Jeg plukktet også med meg en fuktighetskrem og en facial mist fra Kiehl's. I april gikk jeg innom Kiehl's i New York, både fordi jeg hadde hørt mye bra om produktene og fordi jeg ikke fikk mer ut av fuktighetskremmen jeg da hadde. De tok en test av hunden min for å finne det som passet meg perfekt. Denne fuktighetskremmen er olje-fri og matter ned huden samtidig som den fukter og etterlater huden hydrert. Dette er min andre tube, og jeg elsker den! Facial misten gleder jeg meg til å prøve, og er ikke minst perfekt på reise.

Likes

Comments

For noen uker siden dro jeg og Elise til Oslo. Rett og slett for å få litt miljøforandringer. En lang helg i Oslo gjor godt for kropp å sjel med tanke på at regnværsskyene ble byttet ut med sol. I dag har jeg hatt fri fra jobb. Egentlig har jeg ikke gjort noe annet enn å innsett at bloggen har støvet ned. Shortsen som jeg tok på i morgentimene er byttet ut med joggis og jeg så også at det er fare for snø på sunnmøre.

Jeg vil også meddele at jeg har fått ny leilighet i New York! Det er ikke mer enn en måned til jeg reiser tilbake, og jeg kjenner jeg gleder meg vilt! Nye roomies, nye fag og nytt nabolag. Såå spennende.

Likes

Comments