Så var det første mars da. Jeg merker allerede at dagene til sommerferie nærmer seg med stormskritt. Jeg kjenner det skremmer hver eneste celle i kroppen at jeg må reise fra denne byen, hjem til Norge i 5 hele måneder. På en annen side kjenner jeg at det blir deilig og penger inn på kontoen igjen. Når man er her viser bank kontoen kun minustall, utenom de to gangene i året da lånekassen gir deg ett hyggelig beløp på kontoen. Jeg kan heller ikke tro at vi allerede er i uke 9. Jeg har 6 uker igjen av semesteret og har ikke lært om noen andre verdensreligioner enn jødedommen i World Religions.

Jeg avsluttet februar med å starte på mitt første internship her. Jeg skal jobbe hos en svensk fotograf de neste månedene frem mot semesterslutt. Jeg tror det blir mye spennende i vente og kickstarter det hele med photoshoot allerede søndag.

Likes

Comments

Lokal tid: 18:04

God Lørdag! Mens de fleste hjemme er omgitt av hvite omgivelser, så har New York det motsatte. Gradestokken viste hele 18 grader i dag, og hele 21 i går. Det er ikke så mye å klage på. Man kan vell kalle det et godt eksempel på global oppvarming. Jeg og Julie endte opp på en kaffebar ikke så langt unna leiligheten for å få gjort litt av semesteroppgavene som skal inn i mars. Etter noen timer med knall hard jobbing, benyttet vi været og temperaturen til å ta bilder.

I går var været så fint at vi var ikke hjemme før solen hadde gått ned for lengst. Siden vi bor så nært parken, ble vi sittende på gresset en god stund i håp om at kroppen tok til seg litt vitamin D. Jeg håper dere alle får en kjempe fin helg videre!

Likes

Comments

Lokal tid: 11:02

God Mandags morgen (for min del)! Jeg håper alle av dere har hatt en kjempe fin helg. I dag starter jeg sent og det gjør godt på en mandag. Jeg så igjennom arkivet og kom over disse bildene. Bildene fikk meg også til å innse at overallen ligger igjen hjemme i Norge. Men bilder med Ålesunds gater skader ikke. På torsdag starter NYFW, og for min del blir det en liten preview allerede i morgen. Jeg skal nemlig jobbe som assistent for Lisa, som skal vise kolleksjonen sin her i New York. Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments

God Torsdag, dere! Jeg sitter for øyeblikket på skolen og venter på min siste skoletime denne uken. Jeg tenkte og vise dere noen bilder av rommet jeg bor på nå. Jeg byttet til ett større rom etter jul, og vil si jeg er veldig fornøyd! Jeg elsker de store vinduene, som slipper inn så mye dagslys. Nå skal jeg få unna en innlevering i verdens religioner, og ta helg med god samvittighet om nøyaktig 2 timer og 25 minutter. Klem!


Happy Thursday, guys! I´m currently at school waiting for my last class this week. I wanted to show you guys some pictures of my current bedroom. I moved to a bigger room after over the New Years, and I'm so satisfied about it! I really love the big windows, which gives the room a lot of daylight. I have a paper in World Religions that is due this weekend that I want to get out of the way, so I enjoy the weekend without homework hanging over my head. Have a great one!

Likes

Comments

Sundays ... ... .. 

Where to start, er vell det store spørsmålet. Jeg må vell si en forsinket "Godt Nyttår", siden jeg ikke har tittet innom siden i fjor. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg glemte vekk bloggen, men jeg er endelig inspirert og klar for å kickstarte 2017 med masse inspirasjon, antrekk og dele mer av hverdagen min. I går, tok Julie og jeg turen ut for å nyte det fine været. Vi begynte i parken og endte tilslutt opp på Upper West, da vi fant ut at Trader Joe's var en god idé på en søndags ettermiddag. Jeg kan ikke engang beskrive hvor lang den køen var, men vi kom hjem med ett kjøleskap fullere.


//Where to start, is the big question. I think I have to say a delayed "Happy New Year", since I haven't showed my face in here since last year. I'm not gonna lie; I forgot about the blog for a moment, but I'm back and ready to kickstart 2017 with a lot of inspiration, outfits, and share more of my everyday life with you guys. Yesterday, me and Julie decided to go outside and enjoy the nice weather. We started walking in the park but ended up on the Upper West. We thought it would be a great idea to go to Trader Joe's on a Sunday afternoon. I can't even explain how long the line was, but we got home with a fuller refrigerator. Thank God!//

Likes

Comments

Etter å ha stappet trynet fylt med kalkun, brukt litt mye penger på Black Friday, tilbringte jeg lørdagen på MET med Thera og Charlotte. Vi dro hovedsaklig for å se utstilingen "Unpacking Fashion". En hel utstilling med plagg fra 1750 tallet til i dag. Vi rotet oss også inn i Egypt og Africa, så da ble det en litt ekstra kulturell lørdag. Jeg håper dere får en fin uke mens jeg graver meg ned i statistikk boken. Klem

Likes

Comments

Hei dere! Det var nesten uvant å ha med seg kameraet rundt omkring igjen. Jeg møtte Charlotte og Tanja på Mood Fabrics for å finne prøver til prosjektet vi holder på med i fashion. Vi holder nemlig på med en stor oppgave og leverte del 1 på tirsdag, og vi er allerede i gang med del 2. En del av oppgaven går ut på å lage ett moodboard, derfor trengte vi tekstilprøver til prosjektet vårt. Vi fikk fikset småtteri rundt omkring før jeg og Charlotte møtte Thera og vi spiste en heftig lunsj på Ruby's. Såå god mat!

Nå skal jeg vær snill og lage lunsj til Julie som stresser litt med en oppgave. Håper dere får en fin helg!


Likes

Comments

Det er vell obligatorisk å sjekke ut de største museumene i storbyen når man bor her?. For noen uker siden var jeg så heldig som fikk besøk av familien min, som også tok med seg besterforeldrene mine. De var på besøk i en uke og de fostret meg med mange gode middager. Det var også kjempe gøy at farmor og farfar ble med, og det virket som de ble possitivt overasket over denne byen. En av dagene tok vi turen til The Met, og jeg opprettet ett medlemskap der i samme slengen. Jeg får nemlig ekstra credits i fashion faget mitt om jeg drar på ulike utstillinger eller gjør noe som er fashion relatert. Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk?

Likes

Comments