West Village....

Hei fine dere! Jeg har hatt sommerferie i en uke allerede, og jeg vender ryggen hjem til Norge om bare få timer. Rommet mitt er tomt og mesteparten jeg eier er enten på storage, eller i kofferter. Jeg må innrømme at det sitter langt inne å tenke på at jeg ikke skal tilbake før i slutten av august, men det blir også deilig og komme hjem til norsk mat, norsk luft, og familie og venner.

I går tok jeg og Julie turen ned til West Village. Vi endte opp på ett meksikansk spise sted, da det plutselig ble kaldere enn det vi trodde det skulle vær. Jeg har blitt så vant til å møte trynet til Julie hver morgen, og kjenner det blir rart og ikke se henne på nesten 4 måneder. Jeg har også bare ett år igjen av bacheloren min og har graduation i mai 2018. Det er så rart å tenke på, og blir i samme slengen veldig stresset over at tiden har bare flydd avgårde.

See you in Norway

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Upper East Side...

God tirsdag morgen! I dag er siste innspurt på en av semester oppgavene jeg har i fashion. Oppgaven består egentlig av å lage vårt egent brand, der vi må opprette en konto på sosiale medier, produsere en reklame film og plakat, skrive en presse melding og produsere egen hjemmeside. Jeg syns jo dette er veldig gøy, mens Charlotte sitter kanskje litt frustrert på sidelinjen.

Bildene over ble tatt i sammenheng med prosjektet på søndag. Vi gikk innom Sugarfina på veien, og endte opp med å få en liten pose fylt med godteri av søte Angie som jobber der!. Dette gjor så klart dagen ekstra bra, og vi har trykket i oss godteri siden det.


                                                                                                   

Happy tuesday morning! Today is the last day to finish our term project in fashion. The project is mainly about developing our own brand. We had to make a social media profile, as well as, producing ad campaings, writing a press release and make our own website. I find all of this very fun, while Charlotte are mostly frustrated on the sideline.

The pictures above was taken due to this project. We also stopped by Sugarfina on our way to the location, and ended up with a bag filled with candy from Angie! This totally made our day, and we've been stuffing our faces with candy ever since.

Likes

Comments

Om tre uker har jeg føttene plantet på norsk jord igjen. Om ett år har jeg en bachelor degree i boks. Det er så surrealistisk at hele dette eventyret flyver avgårde før vi rekker å blinke. De siste ukene har jeg krysset av boks etter boks nedover en ekstremt lange liste over ting jeg må gjøre. Når jeg endelig så lys i enden av tunnelen i begynnelsen av forgje uke, serverte professorene oss enda mer innleveringer, prøver, og fremføringer.

Jeg håper alle får en kjempe fin uke! Klem

Likes

Comments

Så var det første mars da. Jeg merker allerede at dagene til sommerferie nærmer seg med stormskritt. Jeg kjenner det skremmer hver eneste celle i kroppen at jeg må reise fra denne byen, hjem til Norge i 5 hele måneder. På en annen side kjenner jeg at det blir deilig og penger inn på kontoen igjen. Når man er her viser bank kontoen kun minustall, utenom de to gangene i året da lånekassen gir deg ett hyggelig beløp på kontoen. Jeg kan heller ikke tro at vi allerede er i uke 9. Jeg har 6 uker igjen av semesteret og har ikke lært om noen andre verdensreligioner enn jødedommen i World Religions.

Jeg avsluttet februar med å starte på mitt første internship her. Jeg skal jobbe hos en svensk fotograf de neste månedene frem mot semesterslutt. Jeg tror det blir mye spennende i vente og kickstarter det hele med photoshoot allerede søndag.

Likes

Comments

Lokal tid: 18:04

God Lørdag! Mens de fleste hjemme er omgitt av hvite omgivelser, så har New York det motsatte. Gradestokken viste hele 18 grader i dag, og hele 21 i går. Det er ikke så mye å klage på. Man kan vell kalle det et godt eksempel på global oppvarming. Jeg og Julie endte opp på en kaffebar ikke så langt unna leiligheten for å få gjort litt av semesteroppgavene som skal inn i mars. Etter noen timer med knall hard jobbing, benyttet vi været og temperaturen til å ta bilder.

I går var været så fint at vi var ikke hjemme før solen hadde gått ned for lengst. Siden vi bor så nært parken, ble vi sittende på gresset en god stund i håp om at kroppen tok til seg litt vitamin D. Jeg håper dere alle får en kjempe fin helg videre!

Likes

Comments

Lokal tid: 11:02

God Mandags morgen (for min del)! Jeg håper alle av dere har hatt en kjempe fin helg. I dag starter jeg sent og det gjør godt på en mandag. Jeg så igjennom arkivet og kom over disse bildene. Bildene fikk meg også til å innse at overallen ligger igjen hjemme i Norge. Men bilder med Ålesunds gater skader ikke. På torsdag starter NYFW, og for min del blir det en liten preview allerede i morgen. Jeg skal nemlig jobbe som assistent for Lisa, som skal vise kolleksjonen sin her i New York. Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments

God Torsdag, dere! Jeg sitter for øyeblikket på skolen og venter på min siste skoletime denne uken. Jeg tenkte og vise dere noen bilder av rommet jeg bor på nå. Jeg byttet til ett større rom etter jul, og vil si jeg er veldig fornøyd! Jeg elsker de store vinduene, som slipper inn så mye dagslys. Nå skal jeg få unna en innlevering i verdens religioner, og ta helg med god samvittighet om nøyaktig 2 timer og 25 minutter. Klem!


Happy Thursday, guys! I´m currently at school waiting for my last class this week. I wanted to show you guys some pictures of my current bedroom. I moved to a bigger room after over the New Years, and I'm so satisfied about it! I really love the big windows, which gives the room a lot of daylight. I have a paper in World Religions that is due this weekend that I want to get out of the way, so I enjoy the weekend without homework hanging over my head. Have a great one!

Likes

Comments

Sundays ... ... .. 

Where to start, er vell det store spørsmålet. Jeg må vell si en forsinket "Godt Nyttår", siden jeg ikke har tittet innom siden i fjor. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg glemte vekk bloggen, men jeg er endelig inspirert og klar for å kickstarte 2017 med masse inspirasjon, antrekk og dele mer av hverdagen min. I går, tok Julie og jeg turen ut for å nyte det fine været. Vi begynte i parken og endte tilslutt opp på Upper West, da vi fant ut at Trader Joe's var en god idé på en søndags ettermiddag. Jeg kan ikke engang beskrive hvor lang den køen var, men vi kom hjem med ett kjøleskap fullere.


//Where to start, is the big question. I think I have to say a delayed "Happy New Year", since I haven't showed my face in here since last year. I'm not gonna lie; I forgot about the blog for a moment, but I'm back and ready to kickstart 2017 with a lot of inspiration, outfits, and share more of my everyday life with you guys. Yesterday, me and Julie decided to go outside and enjoy the nice weather. We started walking in the park but ended up on the Upper West. We thought it would be a great idea to go to Trader Joe's on a Sunday afternoon. I can't even explain how long the line was, but we got home with a fuller refrigerator. Thank God!//

Likes

Comments