De siste dagene har jeg savnet en skikkelig god, deilig og kul kåpe, jeg fryser meg helt frossen på vei til jobb på morningen og drømmer meg bort i store, digge jakker og kåper. Har søkt rundt på nett time etter time og kom over denne fra HM som jeg bare elsker alt ved - er den ikke fin?? Jeg har fått helt dilla på fanny packs og det er virkelig ingen over eller ved siden av denne fra Gucci. Helt magisk!


I dag skal jeg ikke annet enn jobb, fikse noen julegaver og se etter noe kult jeg kan ha på meg på fredag, da skal jeg nemlig feire thanksgiving med masse koselige mennesker. Nå må jeg nesten løpe avgårde og komme meg på jobb.

MARTINE

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg var så heldig å få middag av Døgnvill og har derfor tilbrakt kvelden der i dag. Det var supergod mat, anbefaler søtpotet fries!! Digger restaurantene og har alltid vært veldig førnøyd med både Vulkan og Tjuveholmen. Det er virkelig god atmosfære der og et perfekt sted å ta en kald eller et glass rødt med en du er glad i - vi koste oss!:D


Videre i kveld skal jeg slappe av og nyte kvelden videre. Husk forresten å like INSP på Facebook HER , følge oss på Instagram og laste ned appen!


MARTINELikes

Comments

I kveld var jeg på event med Insp og Days Like This på Nodee Barcode. Veldig inspirerende å høre om hvordan de har bygget seg opp til å bli så store som de er i dag. Sammen med de andre jentene fikk vi prøve våre favoritter og jeg må si at det er en helt fantastisk kvalitet på kolleksjonen som er i butikk nå. VERDT Å PRØVE!!

Bli med Insp du også og del dine outfits med oss.


MARTINE

Likes

Comments

Snøen kom dalene forbi vinduet i går og yes endelig har snøen kommet. Må innrømme at jeg får veldig julestemning når snøen kommer og at jeg synes det er super koselig. Har ikke fått vært noe ute og tatt bilder grunnet lesing og jobbing hele tiden denne uken. Heldigvis blir det en annen hverdag fremover mot jul med fritid og masse tid til å gjøre ting jeg er glad i. 

I hver måned kommer jeg til å legge ut en liste over ting jeg har lyst til å få gjort for den måneden.

● BESTILLE EN REISE

● DRIKKE MASSE KAKAO

● KJØPE ET PAR NYE VINTERSKO

● FIKSE VIPPER OG NEGLER IGJEN

● BAKE KANELBOLLER

PELSJAKKE CULTURE BUKSE HER SKO HER

OUTFITET ER TATT PÅ JOBBEN, JOBBER I EN KLESBUTIKK PÅ BÆRUMS VERK.

​- MARTINE

Likes

Comments

I dag er det søndag og jeg ligger rett ut i sofaen og sikler etter å ha lest litt til eksamen som jeg skal ha til uken. Sikkelet kommer av alle de nydelige plaggene som egentlig er veldig basic, men jeg bare elsker alt sammen. Kombibere lakk, med brunrødt skinn og en sprek gulfarge er så rått!!!

Klokken er 13.30 og nå skal jeg lage meg en stor kopp med kakao og krem haha og slurpe den i meg i mens jeg ser på den nyeste epiosden av Keeping Up With The Kardashians, før jeg skal fikse meg og på besøk til pappa for å feire farsdag.

BLAZER HER PANTS HER VESKE HER SKO HER EARRINGS HER

GOD SØNDAG ALLE SAMMEN

- MARTINE

Likes

Comments

Hei! Dette er helt nytt for meg og føles veldig rart egentlig, men samtidig veldig spennede. Før dere kommer til å høre noe særlig mer fra meg må jeg få denne bloggen opp på beina, så prates vi videre da. Jeg gleder meg til å dele min hverdag og inspirasjon med de som måtte ønske å følge med :-)

            - MARTINE

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw