//bagan, myanmar

det som er så fint med bagan er at selv om alle turistene i myanmar drar dit (og det kryr), så er det ikke noe problem å være helt alene blant de to tusen gjenstående templene fra pagan-dynastiet. ja, engang var det visstnok ti tusen av dem, som etter flere hundre år og jordskjelv har forsvunnet.

det er en grunn til at alle drar hit. jeg bare håper området blir godt tatt vare på.


Likes

Comments

//suzhou, kina

veldig vakkert sted utenfor shanghai, noe annet enn de enorme byene, skyskraperne, bare synd det var iskaldt og pissregn, og at det eneste vi fant av kaffe var starbucks. sukk.

forøvrig er dette så fjernt. april er langt unna, nå er det like før jeg starter på universitetet, og det er omtrent like fjernt i grunn. jeg er ingensteds, vil være overalt.

Likes

Comments

en helg i fjellet. dag en til hest, knusktørr mose flyr, nesten som dun i putekrig på film, i det hestene galopperer over vidda. spiser lunsj i t-skjorte, varm vind jager bort insektene. utsikt over snøkledde fjell., ligger i lyngen med tøyelene i ene handa, sjokolade i den andre.

dag to til beins. tåke, myr og regn, tar ikke lang tid før det bare er å plaske gjennom sumpene, gjennomvåt uansett, går feil, gir opp. ikledd hansker og ull.

Likes

Comments

instagram@martineol