Mote
Light beige pants 

// Bukse - HM // Skjerf - Bikbok // T-skjorte - litt usikker, men det står 01 FIRST // Sko - Harstad //

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fotografi, Reising, Oslo

God søndagsmorgen fra Oslo!

Nå sitter jeg på Baker Hansen og har nett spist en god frokost sammen med Henriette før hun skulle gå på jobb. Nå er det ikke mange timer til jeg reiser hjem igjen, jeg skulle ønske høstferien min varte litt lengre, er ikke klar for å reise hjem helt enda. Jeg har sett mye, men føler jeg ikke har gjort nokk de få dagene jeg har vert her.

Liten oppsummering fra mine dager i hovedstaden

Torsdagen så møtte Henriette meg på Oslo S, så spiste vi frokost der før hun skulle på skolen, så jeg gikk ned i leiligheten hennes med kofferten og tingene mine, fant faktisk fram på første forsøk, hvem skulle trodd det?. Jeg hadde time hos frisøren kl 11:30 så hun møtte meg litt før for hun var ferdig tidligere fra skolen, så tok vi bussen ned til Jernbanetorget og shoppet litt før vi møtte venninnene hennes, og gikk vi på TGI Friday´s og spiste før vi gikk hjem i leiligheten og drakk litt, for vi skulle på noe bli kjent fest greie med skolen hennes. Var kjekt å få oppleve det også. hehe!

Fredagen tok jeg bussen opp til St. Hanshaugen og spiste frokost på Baker Hansen (innlegge finner du Her). Satt her i sikkert 2 timer og bare slappet av og drakk litt Té. Jeg prøvde meg på en Vlogg, men den har jeg ikke publisert enda, tror ikke den ble så utrolig bra! Jeg var også på besøk hos noen i familien min som bor like med Ekeberg og var der i noen timer og det var så koselig å se alle igjen, har ikke snakket med de siden mai, så det var utrolig kjekt. Henriette var ferdig på jobb rundt 22:30 så møtte hun i leiligheten rundt 23 så bare var vi hjemme og så litt av The Voice og koste oss.

Lørdagen tok jeg også bussen opp til St. Hanshaugen og spiste frokost hos Henriette på Smalhans og det var en veldig god lunsj tallerken, jeg hadde dessverre ikke med meg kameraet opp dit og det var veldig dumt, menmen! Jeg var også på et helt fantastisk galleri av selveste David Yarrow og det er første gang jeg har vert på det og alle de fine bildene da. Han er absolutt mitt største forbildet📷

Søndagen våknet jeg fra en ubehagelig drøm, Henriette startet på jobb kl. 11 så nå skal jeg ned å drikke meg en kopp med Té hos hun på Smalhans før jeg reiser. De åpner ikke før kl. 12, så går bussen min 13:40 så tenkte jeg at jeg skulle være der i god tid, sånn jeg får stikkontakt og plass med vinduet på bussen.!

Ha en nydelig dag videre så snakkes vi igjen når jeg kommer til Vestlandet<3

Takk for nå Oslo, sees snart igjen

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Oslo, Reising, Personlig

Happy friday from Oslo.!

Nå sitter jeg på Baker Hansen og spiser meg en goood grov bagels med ost og skinke. Hver gang jeg er i Oslo så tar jeg turen og spiser frokost eller lunsj her, jeg er sykt fornøyd med servicen og ikke minst maten som blir servert her.

Kosestund på Kafé
Brød, Ferskt & Lykken 

Jeg har ikke slappet så mye av på lenge og det følelsen er bare helt nydelig. Ikke noe mas fra mamma eller pappa, ikke noe telefon jobben der jeg må si nei til å jobbe, men dette! Dette er min terapi og bare sitte på en kafé i en storby og ikke få noen stygge blikk for jeg sitter å blogger eller stygge blikk for jeg sitter alene eller at jeg går rundt å tar bilder. Det er vel det jeg får mest stygge blikk for hjemme er bloggingen og når jeg tar bilder.

En av grunnene til at jeg startet denne bloggen, var å kunne vise andre at jeg tør å være meg selv. At jeg tør å gjøre ting ikke alle andre gjør, og at jeg ikke bryr meg om hva andre sier. Jeg har lært meg å overse alle blikkene jeg får. For det er dette som er gøy, og det er dette jeg liker. Jeg begynte for noen år siden på fotograf utdanning, men innså at det var lett å være fotograf. Men ikke veldig lett å leve av fotografering på livsbasis.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

., Oslo, Reising
Høst & Sol

God morgen fra Oslo!<3

Det er fredag, woho! Vi har nett stått opp og Henriette skal snart gå til skolen i noen timer. Jeg har ikke helt funnet ut hva jeg skal gjøre i dag, men finner vell på noe. Kamera og Mac´en er med meg ut, så setter meg nok kanskje på kafé og skriver litt. Vist dere har noen tips til hva jeg kan gjøre i Oslo så bare kom med det.

Outfit for Yesterday
Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Holidays

God kveld fininger.!<3

Nå starter avreisen til Oslo om 1 time, og jeg gleder meg så sykt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg + at jeg har så sykt mye energi som burde vert brukt opp før jeg reiser. Jeg tror jeg har med meg alt jeg trenger og hvis det er noe jeg mangler får jeg heller bare kjøpe nytt.

Nå har jeg ikke vert i Oslo siden før sommeren (mai) så nå var det endelig på tide og kommer seg dit igjen. Nå har jeg nett snakket med hun som jeg skal bo hos og hun sa at i morgen så er det rett på fest om kvelden og det er forsh i vår leilighet. wæ! jeg gleder meg sånn.

Skjønner dere nå hvorfor jeg gleder meg sånn nå? ikke bare til festen, men for å se bestevenninna mi igjen<3

Snakkes i Oslo dere.! Ha en fin kveld <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Brownies with chocolate chrisp & raspberry

God morgen fra sengen.! <3

Det er onsdag og jeg skal reise i kveld, men jeg har ikke begynt å pakke noe enda. Er litt stressa da, men vist jeg glemmer noe så er det jo bare å kjøpe det i Oslo, er ikke vanskelig å få tak i noe der. Jeg har heller ikke skrevet noe liste over det jeg skal ha med meg, menmen.

I går fant jeg ut at jeg måtte bake litt og da ble det en enkelt og greit brownies, den var den ble utrolig god. Det var jeg som sto for middagen i går så da tenkte jeg at det kanskje var koselig med litt dessert etter en middagshvil og til kaffen. Og den falt i smak hos pappa også.

Nå skal jeg stå opp, tenkte jeg skulle begynne å pakke litt, så få vi se hva som blir med i kofferten eller ikke.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Fotografi

Hallo rainy tuesday!

Etter mange nydelige dager med sol og fin vêr så var det faktisk litt godt med regn nå, men det kan komme fint vêr snart igjen. Jeg er ikke så veldig kresen på vêret, men liker jo selvfølgelig sol og opplett best, når det kommer til fotografering så er regn og overskyet som gjør best bilder.

Nothing can stop me from the rain
Hiding from the rain

Denne høst perioden er det så mye gøy å ta bilder av, jeg lurer på hvordan det er i Oslo nå, om det er like mye fint å ta bilde av der også. Er litt usikker på om jeg skal reise til Oslo i morgen kveld eller om jeg skal reise på dagen på torsdag. Finner vell det ut i morgen tenker jeg. hehe!

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Fotografi, Mat
ingredienser
Successful

Heisann fine dere.!

Det er mandag og ny uke, nye muligheter og ett helt fantastisk vêr som skal bare nytes på jobb senere. Mat da hva skal vi si om det?

Siden jeg av liten har jeg alltid likt å lage mat, jeg ha laget mye forskjellig mat opp igjennom årene, men etter jeg flyttet for meg selv så har jeg ikke laget så mye, det ble bare enkel mat og som var rask å lage. Nå er det vel 3 år siden jeg flyttet hjem, og begynte å jobbe for fult og tjene penger selv og ikke bare la mamma og pappa betale alt for meg. Siden det er høstferie så har jeg tid eller jeg tar jeg meg tid til å lage mat som jeg kan nyte selv om jeg er alene. Jeg kjenner at jeg får mye mer energi når jeg koser meg med å lage maten og bruker langt tid, enn når jeg har det travelt og må kjappe meg ut dørene og da blir ikke maten noe god heller.

2 fluer i en smekk. Her lager jeg mat som jeg liker og i samme sleng så tar jeg bilder av det. Da får jeg brukt mat skillsene mine og fotograf skillsene mine. 📷 🍴

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Bildedryss fra vakre Baroniet

God kveld/ god natt fra meg.!

Da var denne kvelden også over og det er i morgen høstferien begynner skikkelig også får vi se hvor lenge det er fint vêr her på Vestlandet og det er jo sjeldent at det varer mer en 2-4 dager i strekk, menmmen vet jo aldri hvilket vêr det er i morgen, THE TIME WIL SHOW.!

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God morgen fra meg selv om klokken er nærmere 12✨

Nå sitter jeg her og spiser frokost/lunsj og bare nyter det nydelige være vi har fått og ikke minst at det er høstferie. Gradene er lave, men så lenge det er fint vêr så er det faktisk bare helt perfekt. Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en tur ut å ta noen bilder senere siden det er så fint vêr, så kanskje det kommer noen kjekke høstbilder fra meg senere i dag. I dag er planen min helt tom så det skal bare nytes!

Today's breakfast/lunch

Krydder jeg hadde i og som jeg tok på etterpå

🍁Gressløk

🍁Basilikum

🍁Hvitløksalt

🍁Svartpepper

🍁Chilikrydder

🍁Salt

🍁Pepper

🍁Siste finish med Chilikrydder på toppen.

En god omelett (som jeg ikke klarte å snu uten at den ble ødelagt) med så mye gode smaker

🍁 3 egg

🍁 Litt melk

🍁 Purreløk

🍁 Paprika

🍁 Perletomat

🍁 Rå sopp/champinjong

🍁 Ost

Jeg pleier også ha skinke i, men det hadde vi ikke i dag så da ble det uten og tok heller litt flere grønnsaker i.

Ha en nydelig høst dag videre, så snakkes vi plutselig igjen🍁

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God lørdagsmorgen.!<3

I går kom den noe utrolig koselig i posten som jeg aldri hadde drømt om skulle komme nå. Mamma og søsteren min er på ferie i Montenegro og sendte hjem ett kort til meg og et til pappa og de var utrolig fine begge no. Jeg har ikke send eller fått kort i posten siden jeg var på syden ferie på barne skolen og jeg sendte kort hjem til venninnene mine.

Hvor mange i dag sender postkort hjem til familie og venner i den tiden vi lever i nå?

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Good Friday Morning.!

Det er endelig fredag og det betyr bare 2 ting fri eller jobb og denne helgen er det jobb igjen, men det gleder jeg meg til. Det er kjekkere å være på jobb enn å ligge hjemme å ikke gjøre noe ut av dagene, blir jo like trøtt og slapp av det også.

the blue stripes

Denne nydelige skjorten jeg har kjøpte meg er fra Mango, men fant den ikke i butikken lenger. Det kommer bilder av den, men ble litt hektisk i går når jeg tok bildene, måtte plutselig på jobb, men det kommer bilder i løpet av helgen<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Good evening beautiful.! <3

Det er torsdag og snart helg, jeg er så sykt klar for helg nå. Det er 8 dager til høstferie og den skal nytes og kanskje reise litt vist jeg ikke skal jobbe. Vi har mye innleveringer, lekser, lesing, prøver osv.. Derfor skal det også bli så godt å ha litt lengre fri en bare ei helg om gangen, men faktisk 10 dager.

The Purple Henley Watch

Jeg bare elsker klokken og ikke mist den fine fargen da. Dette er ikke den dyreste klokken, men jeg synst den er døds fin likevel.✨

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Nå hadde jeg egentlig veldig lyst å skrive god morgen til dere, men klokken er jo snart 14 og jeg har vert oppe og ikke gjort noe siden klokken var nesten 10. Det er en ny søndag og jeg har faktisk en fri søndag og det var utrolig deilig i dag kjente jeg. Jeg sitter med skrivepulten min og drikker en boks med Cola for å få opp energien litt, med så ligger jo kamera rett ved siden av meg, så sitter å tenker på å kanskje ta meg en tur ut å fotografere litt i ettermiddag siden det fortsatt er fint vær ute.

Som jeg har skrevet til overskrift "å tørre å stole på noen du ikke kjenner over internett" så har jeg kjøpt noe fra 2 jenter på TISE, og sitter å venter på at de skal dukke opp i postkassen min, så nå er jeg veldig spent på om de kommer frem eller at de har lurt meg trill rundt. Jeg har aldri tvilt på noen som jeg ikke kjenner, jeg tenker heller at "kan jeg stole på de, så kan de stole på meg også." Du kan tape veldig mye penger vist du ikke får det du har kjøpt og det har skjedd med meg inne på TISE før og jeg prøve å ta kontakt med vedkommende, men hun svarte ikke så da bare la jeg det i glemme boksen og tenkte at jeg kan ikke tenke det samme om alle. Jeg hadde aldri klart å gjøre det mot noen selv.

TISE er en veldig fin side der du kan selge klær, ting, utstyr osv.. for en billig peng. Jeg er ofte innpå den siden for å se om det er kommet noe nytt som jeg kanskje vil kjøpe, og som er billigere å kjøpe der en å kjøpe helt nytt. Jeg har blant annet kjøpt et Malene Birger deksel der, en rosa topp og en rosa skjorte og jeg er veldig fornøyd.

Mitt første kjøp, veldig fornøyd

Jeg har laget innlegg til denne toppen, du finner det her!

Mitt andre eller tredje kjøp, penere enn jeg hadde trodd
Jeg har laget innlegg til dette dekselet også, du finner det her!

Jeg har dessverre ikke bilder av de 2 andre plaggene jeg har kjøpt, men det kan jeg legge ut. Den rosa skjorten som jeg har på meg på det bildet med Malene Birger dekselet har jeg også kjøpt på TISE, men har ikke fått tatt bilder av den enda. Det kommer, så gleder jeg meg til å vise dere det jeg venter på i posten.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Happy Saturday Everyone

Det er lørdag og helg, jeg føler det er søndag i dag siden jeg hadde fri fra skolen i går, og da faller jeg helt ut hva dag det er og etter at vi kjørte til Oslo natt til i går så faller jeg vertfall ut, selv om du gjøre noe som er litt utenom det vanlige. Jeg var ute i går så formen er ikke helt på topp, også har jeg sagt ja til en ekstra vakt i ettermiddag, men det kommer til å gå helt fint skal vi se. Inspirasjonen min har ikke vert helt på topp den siste perioden, det har vert mye skole og jeg har nesten ikke hatt tid til familie, venner eller kollegaer uten om jobb for jeg har jobbet meg i hel og jeg kjenner nå at jeg er veldig sliten og at jeg er veldig lei jobb og skole. Jeg har vert veldig inne på tanken å droppe ut av skolen for jeg er så sliten og lei av skolearbeid, men i det samme så er jeg sååå klar for å få meg et fagbrev i helsefagarbeider sånn at jeg har noe godkjent for skolen vertfall og at det ikke bare er bortkasta år.

Nokk om det nå, men det jeg ville fram til var at jeg hadde veldig godt av den svipp turen til Oslo, jeg hadde med meg pcen sånn tilfelle jeg ville gjøre skolearbeid eller blogging i bilen på veien til Oslo. Plutselig når vi var på Notodden kom inspirasjonen bare fallende tilbake og jeg opp med pcen å begynte å skrive og da hadde en god følelse på dette.

For noen uker siden snakket jeg med mamma og pappa om at jeg ville ha meg en skrivepult i leiligheten, det er jo så greit når jeg skal jobbe med skolearbeid eller sånn som jeg nå sitter og blogger eller bare holder på med bilder, som jeg faktisk bruker veldig mye tid på, og det er noe jeg vil fortsette å drive på med, så da kjøpte de en skrivepult til meg og søsteren min stakk av med bordet som jeg hadde her inne før, for det var hennes.

Utbytte, var det lurt egentlig?

For meg var det veldig lurt og jeg er veldig fornøyd med den, selv om jeg ikke har brukt den noe særlig nå. Bare vent så blir dette min favoritt plass i leiligheten. Må bare få opp litt hyller og bilder så blir dette bare så bra. Ulempen med at jeg droppet bordet er vist jeg får middagsgjester så har vi ingen plass å sitte med maten, men det klarer vi alltid å finne en løsning på, eller hva tror du?

JA! jeg vet, bildene ble veldig mørke.

Jeg liker bare denne plassen mer og mer nå, så gleder meg til alt er ferdig og alle ideene mine kan bli skrevet ned og så vise dere det. Jeg kjenner nå at jeg har så mye energi og at det er dette jeg vil drive med. Jeg vil egentlig bare sitte her resten av dagen og bare ordne og fikse hele bloggen. Jeg få stelle meg og lage meg noe mat før jobb.

HA EN UTROLIG FIN DAG VIDERE, HER SKINNER SOLEN SÅ MIN DAG STRÅLER

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God fredagsmorgen fine dere.!<3

Nå sitter jeg i bilen på vei til Oslo med en kompis for å henta en bil som vi skal ha med oss hjem, så nå hadde jeg jo noe å skrive om før jeg skal sette meg i bil selv og kjøre 7 timer hjem igjen. Er jeg ikke en god venn? og som dere vet så er jeg jo med på det som jeg får tilbudet om å være med på. hehe! Elsker jo å reise rundt og nye naturen og landet jeg bor i.

Jeg må gjøre noe med dette sove hjerte mitt, jeg klarer jo ikke å holde meg våken etter det har blitt mørkt. Jeg er så kvelds trøtt og det er jo veldig bra det, men kan jo ikke reise noen plass på nattes tid eller etter det er blitt mørkt.

Måtte legge ut en mystory på både Instagram og Snapchat.! Følg gjerne med på Instagram, du finner kontoen min her<3

Men vi får snakkes senere.! Må jeg være litt sosial før vi skal splitte oss og kjøre hver sine biler hjem. 🚙💨

HA EN NYDELIG FIN DAG VIDERE<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God lørdagskveld fra senga✨

I dag før jeg skulle på jobb så var jeg og ei venninne på garasjesalg og det er alltid like spennende og se hva de selger og hva jeg kommer hjem med. Jeg pleie alltid å komme hjem med noe som jeg ikke har bruk for, men i dag fant jeg faktisk noe jeg samler på så da ble det kjøpt også.

🌸 Jeg fekk 2 sett med ALV fra Wik & Walsøe du finner de Her (de blå har jeg ikke link på, men er samme merke)

🌸 Vasen og blomsten fikk jeg med på kjøpt gratis så det kan vel bli fint i leiligheten.

Wik & Walsøe krus sett

Tenk at jeg fikk dette for 150,- og ett sånt sett koster 239,- pr. stk så det var ikke noe å nøle på en gang, jeg har gjort et SUPER kupp i dag. Nå skal jeg legge meg, jobb kl 7 i morgen tidlig, så må vell opp i 6 tiden.

HA EN FIN KVVELD VIDERE FINE DERE<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Heisann fine dere.!<3

Jeg blir galen snart av alt rote som går ann å lage i en liten leilighet. Etter den nye skrivepulten kom så er alt bare blir et stort rot og kaos i alle sakene mine.. ååårhh dette er så kjedelig... Jeg drømmer om en liten og fin leilighet og som ser sånn og sånn ut. Alle dag drømmer litt om sånt, gjør vi ikke? Jeg gjør vertfall!

Jeg bor i en utrolig fin og liten leilighet, men jeg har for mye ting etter jeg bodde i Bergen og så vil jeg jo selvfølgelig ha alle tingene inn i leiligheten samtidig, kan ikke bytte litt på det. Jeg må sette opp hyller og litt sånn så tror jeg det nok blir veldig hjemme koselig og da er det bare til å komme på besøk.<3


Kaos i systemet og det renner over...

Det er skolepapirer over alt og jeg vet helt ærlig ikke om jeg skal ta vare på de eller kaste de.. Det er faktisk ett ganske vanskelig valg å ta. Er sånt kjekt å se tilbake på? Eller har det ingenting å si om jeg kaster de? Trenger jeg å ta vare på alt?

Er det bare meg som har en periode i løpet av livet der du samler på alt mulig tull, som du ikke klarer å kaste. ?

Nei, jeg kan ikke sitte her å skrive, jeg skal rydde litt til før jeg skal starte på middagen vi skal ha i kveld til THE-VOICE og kose kveld før jeg skal på jobb i natt. Dere må ha en fin kveld med venner/ familie eller på jobb sånn så meg. Hehe

HA EN STRÅLENDE KVELD, SÅ SNAKKES VI SNART IGJEN <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Heisann fine dere.!

Det er snart helg og jeg ser fram til jobbe helg, men det kan bli en utfordring! Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal spise godteri på en stund, men vist jeg skal så må det bli en dag i helgen så da må jeg velge en dag.. Det er noe av det verste, hehe! Jeg holder også på med å lage meg ett kontor i leiligheten, så det er ommøblering og mye rot fortiden, men blir jeg jo aldri ferdig, men fint skal det bli.!

Jeg har et stort tre på veggen som jeg har noen planer om å lage til noe kult på, men har ikke fått gjort det helt ferdig enda, men jeg tror det kommer til å blir veldig fint.<3

Treet er et klistremerke eller hva jeg skal kalle det for fra Ikea, og ser for meg så mange kule muligheter som går ann å gjøre med det uten å ta det ned eller dekke det til.

DERE MÅ HA EN FIN DAG VIDERE, jeg får planlegge resten av prosjektet mitt ✨

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God kveld fine dere.!<3
Jeg har sagt lenge at jeg liker å prøve ut nye ting, og nett i dag så gjør jeg faktisk det. Jeg har sagt lenge at jeg kunne tenkt meg å gåstol nattevakt og gå rett på skolen etterpå eller om sommeren. Jeg er ikke så mye ute i helgene så hvilende natt hadde vert perfekt.

Nå i kveld skal jeg på natt og det gleder jeg meg til og det skal bli kjekt å prøve det også. Så da får jeg si god natt og så snakkes vi plutselig❤️


GOD NATT FINE DERE.!🌸

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heaven full of stars

Finfin søndag<3

I natt var det så utrolig fin himmel og da måtte jeg jo jeg selvfølgelig ut med kamera å prøve noe nytt. Det er første gang jeg har tatt bilder av stjerne himmelen, og det var utrolig gøy å prøve ut, er ikke alltid vi har sånne netter her på Vestlandet. Hehe!

Hva synst dere? Bildene er ikke av beste kvalitet, men er fornøyd siden det var første gang.

Ha en nydelig søndagskveld videre fine dere.! <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God lørdagsmorgen fine dere.!<3

Det er helg igjen og jeg har valgt å være hjemme med mamma i helgen og bare slappe av og spise god mat og se på TV og filmer. Faktisk en skikkelig mor-datter helg<3 Det er ikke ofte vi har sånne kvelder selv om at jeg bor hjemme. Jeg kan bare si med en gang at jeg ELSKER de helgene jeg bare er hjemme med familien min.

ALTEA er den nye babyen til mamma, hun er helt oppslukt i henne og hun er så nydelig<3 Jeg fikk noen søte bilder av hun i går, men det var bare sånn kjapt for hun sitter ikke i ro lenge.. haha

Nå skal jeg gå å sminke meg å gjøre meg klar for dagen, for det er en nydelig dag og den skal nytes ute og så skal meg og mamma på en liten lunsj-date senere så tenkte jeg skulle ta noen outfit bilder. <3

HA EN STRÅLENDE FIN DAG VIDERE FINE DERE.!<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God onsdagskveld fininger! <3

Dette var ikke planen akkurat nå, jeg kjente det var veldig tungt å bruke alle de pengene på dette nå.. Hvorfor nå? Hvorfor ikke i sommer? Nå midt i skolen og jeg er blakkest...

My Macbook Air Love

Jeg er utrolig fornøyd med den, men det var fortsatt sure penger å kaste bort på ny pc nå som jeg var så godt i gang med å spare penger til turer og til å kunne gjøre noe kjekt. Men det er livet og skal man gå på skole så må vi ha pc og holder jeg på med foto så trenger jeg en pc som jeg kjenner til og som jeg vet er god til foto bruk.

Ha en nydelig fin kveld videre.! <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Hei og god tirsdag.!

Jeg har endelig fått pakken min som jeg kjøpte av en jente på Tise, og jeg er utrolig fornøyd med det nye dekselet mitt og jeg tør nesten ikke bruke det for det er så fint. Jeg er utrolig flink på å ødlegge deksel, så må bli litt flinkere på å ta vare på tingene mine som jeg kjøper.

Malene Birger 

Jeg har lenge ville kjøpe meg dette dekselet og nå fant jeg det billigere for jeg synst det blir litt dyrt å kjøpe til original pris også når jeg vet jeg kommer til ødlegge det ganske fort, så nå gjorde jeg ett godt kupp og det er ikke ødelagt helt enda heldigvis .

HA EN FIN DAG VIDERE SNUPPER <3

#bymalenebirger

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Hello Sunday & hello beautiful readers.! <3


Nå er endelig videoen ferdig, så nå kan dere se hva jeg har fått opplevd og sett når jeg var ute på tur til Harstad. Gi gjerne en tommel opp om dere vil se flere videoer<3

Ha en fin dag videre, så snakkes vi snart igjen <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God morgen fine dere.!

Det er den 16. August og det betyr bare en ting SKOLE… Gi meg litt lenger fri, jeg vil ikke begynne helt enda, men jeg må jo og vist jeg ikke hadde begynnt i dag og heller utsatt det ett år til så tror jeg at det hadde vert tungt å komme tilbake og heller bare ville ha jobbet.

Jeg er klar for ett siste år på vidergående og det må vell bli veldig bra, jeg gleder meg til å se hvem jeg skal gå i klasse med og om det er noen fra klassen min i fjor som blir i år også. Jeg gleder meg og er veldig spent på hvordan dette året blir og hvem som blir lærerene våres og bare hva som skjer. Satser på å få ett SUPERT år i år også, nett som i fjor.

ØNSK MEG LYKKE TIL!

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Hei og fintirsdag.!

Det er en liten stund siden jeg har lagt ut noe nå, men jeg hadde siste arbeidsdag for sommeren i går og så hadde jeg ikke internett hjemme så da valgte deg å heller bare utsette det til jeg hadde fått internettet tilbake. det er så mye enklere og kjekker å blogge når jeg har internett. Jeg skal prøve å være her vertfall mellom 3-5 dager i uken selv om jeg skal gå på skolen. Blir nokk mye å gjøre i år når jeg skal ha alle fagene, men jeg har bare godt av det + at jeg gleder meg litt til å begynne igjen.

Jeg har vert på tur med mine 2 gode venner i dag, så nå starter treningssesongen altså. Alt på en gang, så om dere har trengings innlegg ute på bloggen deres eller om du har noen gode tips så legg igjen en link eller en kommentar i kommentarfeltet mitt så skal jeg prøve det ut.

Noe sunt før & etter en nydelig tur!

HA EN FIN KVELD VIDERE, SÅ SNAKKES VI SNART IGJEN.!

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

The Fish Eye

♦ ♦ ♦

Macro Wide

Ha en nydelig dag videre fine dere.!<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Velkommen til Bjarkøya sammen med meg.

Jeg ville egentlig lage video, men siden jeg ikke har program som funker til det så blir det bare bilder, jeg skal kjøpe program, men har ikke fått gjort det helt enda. Jeg hadde 3 utrolig fine dager sammen med familien Ljostveit og Kaspersen på Bjarkøy som er en øy uten for Harstad. Jeg tok over 1000 bilder på de 3 dagene og så er det så vanskelig å velge mellom alle, men nå er det gjort. Håper dere liker de like mye så meg. hehe!


ENJOY 👇

Første dagen når jeg kom så ville de ta meg med på båttur for å se hvor fint det er rundt og vise meg fugleberget som vist er en plass der turister reiser for å se hva dette er. Det er altså ett berg fult av måser.

Mitt første syn av Havørn
Mitt første møte med de 2 karene her 
Elg er så utrolig flotte dyr
En helt utrolig fascinerende båt

Hva synst dere?📷

Love, Martine Ljostveit

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God torsdagsmorgen!

I dag er det selveste 10. August og på denne dagen er en veldig stor minne dag for meg, altså 10. August 2013 begynte livet mitt som "voksen", jeg flytte hjemmefra for første gang og jeg var bare 16 år. Det var da reisen min begynte ALENE og jeg ble en FOTOELSKER.

Jeg vil takke Sunnfjord folkehøyskole for at de tok inn elever som var under 18 år, jeg har hatt det beste året jeg noen gang kunne hatt, og det kan bare ikke beskrives en gang, hvor taknemlig jeg er for alt. Jeg møtte folk fra hele Norge, i alle aldrer og kulturer.

Jeg hadde gått i klassen min i ca. 2 mnd og det tar litt tid å bli kjent med folk og da begynte den første utenlandsreisen uten mamma og pappa, wæ litt skumelt!. Vi landet i Sri Lanka den 15.okt 2013 og reise hjem igjen 27.okt 2013. Det er den mest fantastisk turen jeg har vert med på i hele mitt liv. Alt jeg kunne se, alt jeg opplevde med min klasse, jeg var stolt av meg selv. Jeg har fått venner forlivet, livet mitt var ekstremt bra på den tiden.

Sri Lanka, Asia

Alle bildene mine som jeg ville legge ut fra Sri Lanka er i CR2 og det er for store filer til å legge ut her…

♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥

Tiden gikk og vi gledet oss og gledet oss. Dagen kom sakte men sikkert og turen ble til selveste Afrika, hvem skulle nå trodd jeg skulle reise til Afrika alene?

Vi landet i Tanzania den 19.feb 2014 og det var så utrolig deilig, jeg angrer veldig på at jeg ikke filmet begge reisene, men bilder har vi 1000 vis av heldigvis. Vi hadde en stram plan som skulle fullføres hver dag, men det var utrolig kjekt så skal ikke klage ett sekund engang. Jeg var så heldig å hadde 17 års dag i Tanzania og det var utrolig kjekt å få oppleve bursdagen sin der nede. Vi hadde 2 dager med safari og fekk sett leopard, løver og løvunger og en "Not Friendly" elefant så løpte mot ene bilen vi hadde. Meg og Astrid fikk besøk i telte sent på kvelden av Verdens farligste skorpion som jeg drepte med en kleshenger for vi ikke fant noe annet å drepe den med. Hehe! Jeg fikk i ansvar nokk en gang å ta livet av ett dyr det var ikke noe kjekt, men det måtte gjøres og når vi er på besøk der så må vi gjøre som de sier. En hane & en høne måtte jeg ta ivet av for vi skulle spise de til middag i begge vertsfamiliene vi var i. Jeg hadde et helt fantastisk opphold <3

Safaritime
Tanzania/Zanzibar, Afrika

Alle bildene mine som ville legge ut fra Sri Lanka er i i CR2 og det er for store piler til å legge ut her…

Jeg skulle ønske jeg kunne vise dere flere av bildene men trykk Her så skal jeg legge ut flere bilder fra turene mine<3 Reising gjør meg veldig lykklig, men må bare spare opp litt penger sånn jeg kan reise litt mer.

HA EN SUPER FIN DAG VIDER<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Fargerik

Dette er noe av det stiligeste og fineste jeg har sett, det er så utrolig fint når vi får brukt fargene vi har tilgang på. For en utrolig ide og komme på noe sånt og bare måten den er stablet på også.

HA EN FARGERIK DAG VIDERE.! <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God morgen fine dere!

I det siste har jeg faktisk begynt å tenke på om jeg skulle tatt å reist litt rundt alene, jeg har ikke nølet med det en gang og jeg har faktisk sett på reise også. Jeg er ikke noe redd av meg når det gjelder reising, bli kjent med folk, spøre om ting osv… Folk sier det er kleint å reise rundt alene å ta bilder, men de synst også det er kleint om du er med de som tar bilder, for å si det sånn, så er det vist kleint uansett.

For meg er ingenting KLEINT, om det skjer noe kleint å bare lat som ingenting and walk away. For meg som driver med foto er det bare naturlig å gå rundt å ta bilder av alt slags mulige ting og bruke lang tid for å få gode bilder. Det blir ikke gode bilder vist du stresser deg gjennom det, derfor har jeg funnet ut at I WANT TO TRAVEL ALONE.

TRAVEL ALONE 

Jeg hadde ikke sitte på fly på over 2 år og jeg kjente jeg savnet det veldig, selv om ikke 2 år er så mye. Da jeg sjekket inn på flesland så følte jeg meg hjemme, dette var det jeg ville drive med og det å bare reise og flytte på meg. Jeg har valgt å prøve dette ut før jeg får meg familie selv (om jeg får det), og bare oppleve mest mulig som ung. Jeg har spurt flere om de har lyst å reise med meg, men alle er opptatt med skole ellers er de redd for å reise fordi det er så mye drit i verden, men det hjelper ikke at vi sitter i Norge og er redde.

DET ER ABSOLUTT IKKE NOE FOR MEG..

Jeg vil bare gjøre det jeg elsker over alt og jeg har vert så heldig å har så gode foreldre som har tatt meg og søsteren min med til syden og rundt om i verden siden vi var veldig små. Vi er en veldig reiseglad familie✈👒

Vist dere har noen tips til plasser i Norge, syden, storby (bare over alt), som dere har hørt gode ting om eller har vert kom gjerne med tips til meg<3

HA EN NYDELIG DAG VIDERE <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Bildedryss fra lunsjen min i dag!
Gjort på 1 - 2 - 3

EGGERØRE -->

♥ 4 egg

♥ Litt melk (det du selv ønsker)

♥ Chilikrydder

♥ Salt og pepper

♥ Basilikum

Jeg lagde så mye at jeg kan ta litt med meg på jobb og det var derfor jeg stekte 4 rundstykker også.

BAGELS -->

♥ Et lite salat blad

♥ Eggerøre

♥ 2 stk. Agurk

♥ 2 stk. Stranda Westfaler

Det smakte utrolig godt og det tar ikke lang tid i det hele tatt å lage heller.

Det er mandag: NY UKE OG NYE MULIGETER og det føler jeg at jeg har klar å få til med denne hjemme lagde lunsjen. Jeg har alltid likt å lage mat, men aldri fått det skikkelig til, men det følte jeg at jeg klarte i dag. <3 Og siden det begynte å regne her så er det ekstra kjekt å stå i vinduet å lage mat å bare se at det regner.

HA EN FIN DAG TIL ALLE FINE DERE<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

På stranda i Harstad. Jeg kommer med litt og litt bilder fra turen, men tenkte egentlig jeg skulle laga en video, vist det er aktuelt da. Jeg og Tuva tok noen bilder av hverandre, men jeg ble ikke så fornøyd med sånn jeg var på bildene så jeg har ikke så mange + at kvaliteten er ikke helt på topp..

The Black & White 

Jeg tok de tre beste jeg fant, det er vel mer en godt nokk?

Jeg ligger enda i sengen og kjenner jeg begynner å bli sulten, så må ta meg en tur på butikken og se hva jeg skal lage meg til frokost. Så skal jeg på jobb senere også så blir en lang dag i dag og :-)

Jeg ønsker dere en strålende dag🌸

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

~Happy saturday morning~

Det er første lørdagen i august og det betyr at festidalen er i gang, men jeg har valgt å heller jobbe enn å gå å feste denne helgen. Så jeg og ei jeg jobber med fant ut at vi skulle ta å kose oss med litt vin i går kveld og bare slappe av inne i dette dritt været. Det var regn i går og det regner felt i dag også, så er veldig glad for at jeg droppet festivalen for å jobbe.

Moscato Toso Vin

Vi hadde opplett første glasset vi drakk og så gikk vi inn å satt oss, men det er varmt selv om det regner her. Når jeg kom i går så fant vi ut av vi hadde jo ikke spist så mye i går så de fyrte i grillen så grillet vi og det var så godt, de har akkurat komt hjem fra Sverige og hadde kjøpt svensk grillmat og potetsalat og det var bare helt himmelsk<3

Skikkelig kose kveld i regn været <3 Jeg ska gjøre meg klar til jobb nå straks og så blogges vi snart igjen <3

HA EN NYDELIG DAG OG HÅPER DERE HAR SOL OG PENT VÆR<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

av å måtte være med noen eller finne på noe hverdag.

Jeg har gjort noe hverdag med noen og det er veldig koselig, men det er jo selvfølgelig ikke normalt meg å gjøre noen hverdag. Vertfall ikke når jeg skal på jobb, så har jeg brukt å bare chille hjemme for det er ikke så mye å gjøre før en sein vakt. Hverdag nå etter jeg kom hjem fra Harstad så tror jeg at jeg har gjort noe hverdag uten om å jobben.


Mobilbilder

Jeg føler meg fresh, jeg er glad, jeg vil gjøre noe hverdag..

Denne sommeren har jeg fått en god følelse på meg selv at jeg er blitt et bedre menneske, jeg vil ikke bare sitte inne lenger, jeg vil faktisk ut å finne på noe sammen med andre selv om det koster penger eller ikke. Jeg er mye mer glad føler jeg selv. Jeg tåler ett nei uten at jeg blir utrolig sint. Jeg har funne ut hva jeg absolutt liker og hva jeg vil gjøre videre frem over. Jeg er ikke en som sitter å leser i bøker eller er skole flink, men jeg må ut å reise oppleve nye ting og se hele verden med mine egne øyner og ikke på bilder eller filmer, det gjør meg glad..

Jeg har endelig funne ut hvem jeg er, hva jeg liker og hva jeg vil gjøre videre med livet mitt. Jeg har bare etnår igjen og da er det bare å spare mest mulig penger å isen når

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Min alle første video er ute! 

Heisann fineste dere.!

Jeg har holdt på med en video nå noen dager og får det ikke til, jeg har ikke program på macen til å redigere bilder så tenkte jeg skulle kjøpe meg ett som @martaalise tipset meg om. Så nå har jeg redigert den via iphonen min og imovie etter mange forsøk. Det er veldig enkel og ikke noe komplisert, men det kommer vell med litt trening og forsøk.

Det er min alle første redigerte video som jeg legger ut så kanskje dette blir det nye meg at jeg video blogger i tillegg til å sprive innlegg med bilder fra dagene mine. Nå skal jeg snart møte to damer fra jobben og vi skal spise litt lunsj sammen så da snakkes vi nokk i morgen, skal på jobb i kveld og så på besøk til noen venner som kommer hjem etter 4 uker vekke fra kommunen <3

HER REGNER DET SÅ DERE FÅ HA EN FIN DAG VIDERE<3 SÅ BLOGGES VI✨

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Heisann fine dere.!

I går når jeg var på besøk hos mormor så fant vi ut at meg og hun skulle ta oss en lunsjdate i Rosendal, og det var utrolig koselig. Vi gikk å spiste i Baroniet siden det var over 1 år siden vi hadde vert å spist der sammen, og det var det ekstra koselig å gå der. Når vi skulle kjøre inn til Rosendal i går regnet det så vi tok jo på oss regnklær og gikk, men i det vi parkerte så sluttet det å regne, men du kan ikke stole på været her så vi beholdt de bare på.

Vi gikk en runde i parken og mormor fortalte litt historie om baroniet sånn det var før i tiden når hun var liten. Det er noe jeg interesserer meg veldig for. Jeg skulle ønske noen ganger at jeg også var ung på de tidene der de ikke hadde telefon, internett og heller måtte gå for å være med noen selv om de bodde nært eller langt unna.

Maten er så urolig god der, og mye av grønnsakene er fra hagen. Jeg spiste en utrolgi god kylling salat og mormor spiste rekesmørbrød.

Når vi satt å spiste lunsj så begynte det å regne igjen, men vi satt heldigvis under tak og det var så kosleig å bare høre regndropene plasket ned på parasollen vi satt under og så kom det en kaldt bris på beina våre<3

Blomster er utrolig fascinerende

Denne lille boren her er veldig populær til fotografering av konfirmasjonsbilder og bryllupsbilder. 💍📷

Det er jo ikke så rart heller da, den er utrolig fint også ligger den så utrolig vakkert til.

Vi snakkes plutselig igjen og

HA EN FINFIN DAG VIDERE, OG HÅPER DERE HAR FINT VÆR FOR DET HAR IKKE VI<3


Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God morgen fra sengen fine dere.

Nå ligger jeg godt nede i sengen men dyna rundt meg og litt rolig musikk på morgen kvisen. Jeg skal snart opp å koke meg en kopp med te og bare nyte tiden før jeg skal på jobb..

Det er første August og det er 15 dager til jeg begynner på skolen igjen, det føles jo at jeg nett satt på skolebenken og ventet på at sommerferie skulle komme, men den har løpt i fra meg i år også. Sommeren min har gått i jobbing å lite reising. Jeg kan ikke reise vekk siden jeg jobber hverdag så fant jeg ut at: Jeg kan jo faktisk være turist i min egen bugd. Så jeg satt meg i bilen og kjørte inn til selveste Baroniet som ligger i Rosendal i lag med min allebestevenn som forstår meg uansett hva situasjon jeg er i.📷

Keep Looking
Et hav fylt av blomster

Bildene er litt mørke, men det er bare for at det begynte å bli mørkt når jeg var ut, så ville heller ta litt mørkere bilder en att det blir sykt kornette. Jeg synst selv at jeg var der på den perfekte tiden og det var litt skumring i luften og solen tittet innom noen få ganger helt på starten.

Om du noen gang skal til Rosendal for første gang eller har vert her uten å besøket Baroniet så anbefaler jeg å fra hit på sommeren. Det var så nydelig nå og det er bare helt fantastisk å se hvor fint de holder hagen. Nå skal jeg stelle meg litt før jeg skal til Rosendal en liten tur før jobb <3

HA EN UTROLIG NYDELIG DAG VIDERE OG NYT SISTE TIDEN FØR FERIEN ER OVER ELLER SKOLESTART.

Love, Martine Ljostveit

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God mandagsmorgen fine deg❤️

Det er ny uke og nye muligheter og det passet meg fin i dag, jeg har ikke kontroll på dagene lenger og jeg føler det er onsdag i dag og det er ikke like kjekt alltid. Jeg har prøvd meg på noe nytt i dag, men det falt ikke helt i smak hos meg. Det er ikke noe jeg kommer til å spise så mye mer av, jeg vet jeg høres negativ ut, men vi kan ikke like alt her i verden og dette passet ikke for meg. Jeg har tenkt på så lenge at jeg skal spise havregryn til frokost for det hørtes så godt ut og ikke minst veldig sunt, og det ble i sunneste lage for meg. Hehe

Havregrynsgrøt er en ting jeg skulle ønske jeg likt og spise, jeg liker ikke når jeg må tvinge i meg mat eller lære meg å spise noen når jeg vet jeg ikke liker det. Men det er jo vert ett forsøk å spise det noen dager på rad for å venne meg til det, men vi får se hva som skjer.

Det ser ut som jeg har dynket hele grøten i sukker, men det er ikke så mye også kom alt på en plass..

HA EN SUPER FIN SOMMERDAG VIDERE📷

Love, Martine Ljostveit