Mat, Turer, Trening , Weekend

Det er første uken og første helgen i 2018 og tenk vi er begynt på en nyttår det er bare helt vilt. Dette året skal bli topp og de 3 siste dagen har vert veldig kjekke. Uken min begynte med skole på onsdagen og døgnrytmen var på bunn, så det var en avslappende dag for min del.

Torsdagen var mye bedre etter skolen vil jeg si, da gikk jeg tur med en venninne (ikke så lang tur, men helt passelig.) Senere på kvelden tok jeg meg en jogge tur rundt dalen her hos oss og det tar alt mellom 30-60 min spørs litt om du går eller jogger.

Fredagen var det tilbake på skolen før helg, vi var ferdig på skolen 11:30 og det var veldig deilig egentlig, kjente veldig på at det skulle bli herlig med helg og litt fri selv om vi hadde bare vert på skolen i 3 dager. Jeg gikk hjem å planlagte middagen som jeg ville lage til pappa kom hjem fra jobb klokken 15.

Mormor´s berømte oppskrift + litt ekstra 

Ingredienser

♥ 250g Kyllingfilet

Halv blomkål

♥ 1/4 Brokkoli

2 små gulrøtter

4 stk. minimais

Vannkastanjer

ta den mengden olje du vil ha på, det er kun opp til deg!!

Under middagen snakka meg og pappa om at kanskje vil skulle gå oss en tur litt senere på dagen og vi ble enige om at det skulle vi gjøre etter en middagshvil. Onkel K ringte og spurte om pappa ville være med til Skålafjell (501 moh) og sa at tante AE også ville være med og da ville jeg også være med så de kom å hente oss i sånn 19-19:30 tiden. Vi hadde med oss hodelykter og gikk oppover og det var god stemning og alle var fornøyde, og det var så urolig deilig å komme seg ut i frisk lufte etter en fantastisk middag og noen få timer på skolen med mye informasjon.

Skålafjell (501 moh)

Lørdagen var det meldt en stor sol på himmelen og når jeg våknet og såg dette ble jo selvfølgelig dagen så utrolig mye bedre, jeg lå lenge i sengen å bare slappet av før jeg begynte dagen, og en venninne ringte meg og lurte på om vi skulle gå på tur "jaaa" sa jeg og hoppet ut av sengen og tok på meg treningsklær og lagte meg frokost før hun kom og hentet meg. Jeg kom med forslag til hvor vi kunne gå her inne i Rosendal og da ble vi enige om at vi skulle gå på Sjethaug.

Søndag og dagen i dag har ikke vert så lenge enda, klokken er snart 14 og jeg har allerede vert på tur i snøen, turen tok ca. 1 time så det var veldig friskt å fint i dag + at vi fekk sett mye snø. Nå sitter jeg under teppet med en varm og god kopp skogsbær té og spiser litt frukt og grønnsaker.

HA EN NYDELIG SØNDAG VIDERE<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Noe nytt, Julekos

Desember er snart over og det betyr at det kommer et nytt år, og 2018 skal bli

♦Minne rikt

Trenings motivasjon

Eksamenslesing

Pengesparing

Mer tid til familien

Har du noen planer for 2018 ?

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Julekos, Noe nytt, Opptur

God morgen fine dere.!

Det er mandag og jeg føler det er søndag og skjønner ikke helt hvorfor det menmen. Jeg hadde sein vakt så var ikke hjemme før 22:30 i går kveld så da ble gave åpning med mamma, pappa, søsteren min og kjæresten hennes, veldig koselig og mye fine gaver.

Nytt i samlingen Wik & Walsøe Telysestaker

Jeg viste ikke en gang at de hadde strikkekalender i klompelompe bøkene , gleder meg til ett nytt år med å bruke denne boken og kalenderen hverdag.

Fekk et nydelig strikketeppe av mormor som hun har strikket selv. Jeg har vert der når hun har laget det og har sagt at jeg har lyst å strikke meg et sånt teppe selv, men nå fikk jeg det i gave. Blir så utrolig glad

Er det ikke nydelig eller hva? Jeg er forelsket

Jeg er så utrolig fornøyd med alt jeg har fått, dette var ikke alt, men det som jeg hadde ønsket meg mest som jeg fikk<3

God første jule dag flotte dere.! <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Hverdagen min, Mat, Fotografi

Desember barn

God morgen fine dere. <3

Det er fredag og 2 dager igjen til julaften, og i år skal jeg feire jul på jobb med koselige folk så gleder meg veldig til å se hvordan det blir i år og se om det er noe forskjell på hvordan det var i fjor.

Vi hadde koselig familie selskap på mandag etter skole og jobb, mye god mat, god kaker og alt var bare nydelig. Søsteren min som hadde laget alt og hun er veldig flink til å dandere og lage det fint og ikke mist få en god smak på maten.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Reising, Mat, Julekos, Fotografi

Amsterdam var en helt nydelig by og en by som jeg ikke ville forlate og heller ville bare være lengre og oppleve mer en det som jeg fikk oppleve. Jeg håpte på at flyet ikke gikk og at jeg kunne være der helt til julaften.

mye mat ble det og mye godt var den.Og den middagen da, tror jeg dåner

Details from Amsterdam 

Jeg anbefaler alle å reise hit og jeg skal hvertfall hit igjen. Jeg har ikke fått sett nok, tatt nok bilder eller opplevd nok. Jeg vil bare reise rundt i hele byen og bare være skikkelig turist og ta meg god tid og ta bilder og koselig meg med te på en koselig kaffe..

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Reising, Holidays

God Fredag flotte dere.!
Nå sitter jeg på flyet på vei til Amsterdam, det har ikke helt gått opp for meg enda at jeg skal utenlands etter så mange år. Dette har jeg gledet meg til lenge nå, og nå skjer det, det er helt sprøtt, er det en drøm?

Solen stråler og det er en veldig god dag for meg. Jeg har valgt å legge macen min igjen i Oslo så blide e fra turen kommer neste uke når jeg har kommet meg hel og trygg hjem igjen. Vi fant ut at ingen av oss skulle ta med seg PC og heller ta en helg med tid til hverandre, avslapning, fri fra skolearbeid og heller være sosiale med hverandre.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Turer, Trening

Endelig kom den, den bringer tilbake så mange gode minner, trodde jeg ikke skulle klare det etter så mange år, beste tiden av året, mye god mat, tid til familien og personligheter forandrer seg.

Jeg fikk en koselig melding av pappa i 7 tiden på tirsdag: "Hei. ska vera med på ski i Guddal?" og jeg svarte ikke på meldingen en gang, jeg hoppet opp av sengen (jeg lå å hvilte etter skolen) og sa at det kunne jeg tenkt meg å være med på etter så mange år uten å ha stått på ski. Det hadde blitt veldig mørkt og det var nesten ikke måne igjen så det var ikke noe måne skin å gå etter, men så utrolig fint.

Nothing can stop me ...

For å ta med meg kamera mitt med ut, det er med over alltid og de gangen jeg ikke tar det med meg så er det så mye jeg skulle tatt bilder av og som jeg skulle hatt minner om.

Vi hadde en utrolig flott tur og det var stjerne klar himmel, ingen falt og det var bare så gøy å klare det etter så mange år.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Hverdagen min, Julekos

God lørdagsmorgen dere<3 

Jeg hører på P7 KLEM kanalen hver morgen og litt ut over dagen også, det er må mye koselig jule musikk på den kanalen nå i desember. Vist du vil prøve å komme i jule stemning sånn så meg, da må du laste ned radio appen og høre på P7 KLEM.

Nå sitter jeg her å spiser frokost før jeg skal ha nest siste dag i praksis før jul. så må kjappe meg litt er alltid så treig jeg altså. Dagene mine blir så mye bedre om jeg spiser frokost før jeg skal noe, så prøver å ta meg litt tid til det.

Nå må jeg lage meg niste som jeg skal ta med meg i praksis så da snakkes vi plutselig igjen dere.<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

When are you coming this year?

Det er mage år siden vi hadde hvit jul, og det blir ingen julestemning uten en hvit jul. Jeg husker nesten ikke sist vi hadde hvit jul, men jeg har feiret jul utenlands 2 ganger og jeg hadde mer julestemning da enn det jeg har hatt de siste årene her på vestlandet.

Jeg prøver alt for å komme i julestemning🎄

🎄 Julemat, julebrus & klementin

🎄 Julemusikk

🎄 Julebaking med familien

🎄 Julefilmer

🎄 Pynting i huset & utendørs

🎄 Juleshopping

🎄 Kjøre på fjellet der det er snø

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Julebaking 

God tirsdag og 5. desember<3

Min dag har vert veldig fin og toppet det med julebakst over veien i ettermiddag, mormor bort rett over veien for meg så tilbringer mye av fritiden min hos hun. I dag så hadde vi en avtale om at vi skulle bake nordlandslefser eller som jeg like å kalle det NORLANDSKAKER. Der er en tradisjon hvert år i desember at vi baker nordlandskaker sammen, men når jeg kom bort til hun i dag så hadde hun akkurat baket julebrød, og det er noe som er veldig godt likt i vår familie rundt juletider.

Er du begynt å bake til jul? Hva liker du å bake?

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Happy desember morning 

Det er 1. desember og en ny måned, 23 dager til julaften og denne skal bare nytes. Jeg sitter å spiser frokost, te og koser meg før jeg skal i praksis og jobb i ettermiddag. Jul er en koselig tid på året som skal feires med familie, spise god mat og bare ha det gøy sammen.

M = is marvelous 

Ha en nydelig første desember så snakkes vi igjen senere <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Good evening babes!

Det er onsdag 22. november og bare 1 måned til jul og juleferie, den siste tiden har gått så veldig fort og er utrolig klar for ferie en liten stund. Min dag i dag har vert delvis kjekk, har vert i praksis og så gikk jeg hjem spiste litt middag og la meg i sengen og kvilte meg. Min plan var bare å hvile en liten stund så jeg hadde klokken på 18.00 også har jeg vert Så trøtt og slakk i det siste at jeg lå i sengen helt til 20:30 og det er ikke likt meg i det hele tatt og da var jeg fortsatt trøtt så tok meg en god og varm dusj for å våkne litt før jeg skal legge meg igjen senere.

Når jeg skulle kjøre på jobb eller i praksis i dag klokken 07:00 så var det ikke så veldig kaldt ute det var faktisk det første jeg la merke til for kvelden før så var det så utrolig kaldt at jeg viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var også veldig koselig for det var snø ute og det var så hvit og fint så snødde det når jeg skulle sette meg i bilen, gjett om julestemningen var på topp da. Jeg stusset litt på det at det var 3+ grader mens det var snø og da skjønte jeg ganske fort at det kom til å regne og at snøen var fort vekke og det var jo helt sant, til lengre jeg kom mot Rosendal til mindre snø var det også. Så det var faktisk veldig trist.

Min kjære mormor lagde en Dorthe Skappel genser til meg for mange når siden som jeg fikk til jul, men som var litt for stor til meg der å da, men nå for ett år tid siden tok jeg den frem fra skapet og begynte å bruke den og det er den beste og fineste genseren jeg har, og så nydelig og god å bruke, hvertfall nå som vinteren er kommet og det er kaldt ute.

DEN ER GULL VERDT

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Første juletallerken med pinnekjøtt

Galleri G Guddal

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Lovely saturday

Jeg har så mange sommerfugler i magen nå, også er det bare 1 måned til vi reiser på tur. Jeg trur ikke jeg kan få sagt det nokk, men JEG skal faktisk ut å reise utenlands og jeg gleder meg som et lite barn. Jeg har ikke vert ute å reist siden April 2015 og det er litt trist synst jeg, og hvertfall jeg som elsker å reise så blir dette en utrolig kjekk reise som jeg ser veldig fram til. Jeg har jo vert å reist i Norge og en liten svipptur innom Sverige i under 1 time. Sverige er ikke utenlands for meg, når jeg først er i Sverige så er vi der max 3 timer og en sjelden gang når vi er på hytta utenfor Oslo.

15 - 17 Desember

Reise datoen er satt, hva skal jeg pakke med? vi reiser kun med handbagasje, er det nokk?

Vi reiser på tur helgen før jul og rett før juleferie starter, jeg reiser til Oslo den 13 desember så får jeg litt tid i STOR byen før vi reiser videre med fly. Jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg med pakke liste over det jeg tenker jeg trenger å ha med meg på turen. Jeg elsker å shoppe og det å reise med kun handbagasje liker jeg ikke så veldig godt, menmen! Da får jeg jo begrense shoppingen da, men siden vi skal bare være der fra fredag - søndag så skal jeg prøve å begrense meg.

Det pleier ikke være nokk med handbagasje til Oslo når jeg er der bare 1-3 dager. hehe!!

Ha en nydelig helg videre.! <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God Morgen, Norge 

Té koppen er fylt, jeg har kommet meg opp av den utrolig gode sengen, klokken nærmer seg 10 og god morgen, Norge står på i bakgrunnen. Baby luen i Marius mønster nærmer seg også ferdig så nå ser jeg bare frem til en seinvakt på sykehjemmet som jeg er i praksis på. Slike dager som dette er gull verdt, det å stå opp og sette seg ned med en kopp té, god morgen, Norge og skrive til dere er bare en avslappning.

Bonytt & 6 Julehjem

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Mandelbunn/ Gul krem/ Sjokolade

Helgene blir ikke bedre enn når du lager det ekstra koselig i helgene med kake, og når den smaker helt fantastisk og bare smelter på tunga, da er det ingenting som slår det, den må rett og slett bare nytes hvert bit man tar. Det er første gang jeg har bakt denne kaken helt alene og den falt i smak og når du får skryt over hvor god kake jeg har laget så skal jeg ikke klage på det altså.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Happy saturday evening<3

Idag har jeg tatt inspirasjonen av godeste og flinkeste @martaalise sin Chiapudding med eple. Du finner innlegget hennes her, så ta en titt og der finner du også oppskriften.

Det smakte faktisk mye bedre en det jeg hadde trodd, i morgen tidlig skal jeg spise meg en til frokost tenke jeg, så får jeg teste ut hvor mektig den er og hvor lenge jeg holder meg mett. Gi gjerne en tilbake melding om dere prøver den og hvordan den ble.

Ha en fin lørdagskveld videre.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

A glas of wine on sunday evening 

God søndagskveld fine dere.! <3

Nå sitter jeg her i sofakroken og koser meg med et glass vin før farmen begynner igjen, det er en av de få programmene jeg følger med på som går på TVén. Helgen min har bestått av lite søvn, koselig besøk av en flott gjeng og vin. Har ikke hatt en så aktiv helg på lenge, så det var veldig koselig uten om mye ekstra jobbing. Nå skal jeg nyte resten av helgen/søndagen før denne fantastiske gjengen reiser igjen i morgen tidlig.

Ha en nydelig fin søndag videre flotte dere.<3

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God søndagsmorgen flotte dere.! <3

Det er søndag og faktisk siste søndagen i måneden, og det er helt sykt å tenke på. Jeg har hatt fullt program hele helgen, og jeg har ikke slappet av med serie i helgen og jeg har ikke vert noe alene heller, men det er så utrolig godt og det gjør også så sykt godt å være med noen hele tiden og kunne sove godt alene og så er det på den igjen dagen efter på. I går hadde jeg også sein vakt så holdt jeg på å glemme hele jobben for jeg var på kafé med bestevenninna mi som er kommet hjem på litt ferie.

Yesterday´s

Hadde en utrolig fin formiddag sammen med mange gode venner, før jeg måtte komme meg på jobb på kafé i går.

HA EN FIN FIN SØNDAG VIDERE, SÅ SNAKKES VI ETTER JOBB <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God fredag og god helg fine dere.!

Det føles ikke lenge siden jeg hadde helg sist, og tiden den bare flydd i fra meg. Jeg føler jeg ikke har fått gjort nok eller fått opplevd nok siden jeg startet på skolen i august, men vist jeg ser i dagboken min så er det ikke mange dager der det er tomme ruter. Det har vert veldig mye jobb, folk forteller meg at jeg må ikke jobbe for mye, men det er ikke alltid like enkelt å si nei. Tror jeg kan telle alle gangen jeg har sagt nei på en hånd, og da har jeg kanskje vert på reis eller så har jeg gjort på noe annet. Så nå skal jeg jobbe hele helgen ekstra vakter og i tillegg har jeg full uke (34timer jobb) + at jeg har skole fra 8:10-15 mandag-torsdag og fredag 8:10-11:30. Så jeg er veldig fornøy de trenger meg på jobb og da får jeg litt ekstra penger i kassen min også.

En god start på en arbeidshelg

Når jeg først kjøper meg mat ute på kafé så pleier jeg å sitte der og kanskje kjøpe meg en kopp te og kose meg, men i dag så ville jeg hjem å slappe litt av før en ny helg med jobbing. Jeg tenkte egentlig jeg skulle ta noen outfit bilder i dag, men jeg har klart å lagge den ene del som hører til kamera på en veldig lurt plass også er det ingen hjemme så da ble det ikke noen outfit bilde som jeg hadde tenkt jeg skulle ta i dag.

Jeg unnet meg selv et skolebrød i dag etter skolen, siden jeg har jobbet så mye de siste dagene, ukene, månedene så den skal nytes veldig før jeg kjører til jobb. Nå skal jeg ta å rydde resten av leiligheten før jeg kjører.

HAVE A BEAUTIFUL WEEKEND EVERYONE, LOVE<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Let the lashes grow 

Det er ny uke og nye muligheter, og det skal jeg nemlig prøve på også. Jeg fekk meg en fin gave i posten rett før helgen, og den kom på rundt 2 dager, så nå gleder jeg meg til å bruke den og se om den funker på mine vipper også. Jeg har ei venninne som har brukt iGlow i noen måneder og hennes vipper er veldig fine nå. Så håper mine blir like pene og like lange og at det ser naturlig ut. Jeg har jobbet hele helgen så det er derfor jeg ikke har fått skreve så mye, men jeg er sterkt tilbake nå i uken og så skal jeg prøve i helgen også selv om jeg skal jobbe 4 dager.

Nå skal jeg gjøre litt lekser, så snakkes vi plutselig igjen <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Light beige pants 

// Bukse - HM // Skjerf - Bikbok // T-skjorte - litt usikker, men det står 01 FIRST // Sko - Harstad //

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God søndagsmorgen fra Oslo!

Nå sitter jeg på Baker Hansen og har nett spist en god frokost sammen med Henriette før hun skulle gå på jobb. Nå er det ikke mange timer til jeg reiser hjem igjen, jeg skulle ønske høstferien min varte litt lengre, er ikke klar for å reise hjem helt enda. Jeg har sett mye, men føler jeg ikke har gjort nokk de få dagene jeg har vert her.

Liten oppsummering fra mine dager i hovedstaden

Torsdagen så møtte Henriette meg på Oslo S, så spiste vi frokost der før hun skulle på skolen, så jeg gikk ned i leiligheten hennes med kofferten og tingene mine, fant faktisk fram på første forsøk, hvem skulle trodd det?. Jeg hadde time hos frisøren kl 11:30 så hun møtte meg litt før for hun var ferdig tidligere fra skolen, så tok vi bussen ned til Jernbanetorget og shoppet litt før vi møtte venninnene hennes, og gikk vi på TGI Friday´s og spiste før vi gikk hjem i leiligheten og drakk litt, for vi skulle på noe bli kjent fest greie med skolen hennes. Var kjekt å få oppleve det også. hehe!

Fredagen tok jeg bussen opp til St. Hanshaugen og spiste frokost på Baker Hansen (innlegge finner du Her). Satt her i sikkert 2 timer og bare slappet av og drakk litt Té. Jeg prøvde meg på en Vlogg, men den har jeg ikke publisert enda, tror ikke den ble så utrolig bra! Jeg var også på besøk hos noen i familien min som bor like med Ekeberg og var der i noen timer og det var så koselig å se alle igjen, har ikke snakket med de siden mai, så det var utrolig kjekt. Henriette var ferdig på jobb rundt 22:30 så møtte hun i leiligheten rundt 23 så bare var vi hjemme og så litt av The Voice og koste oss.

Lørdagen tok jeg også bussen opp til St. Hanshaugen og spiste frokost hos Henriette på Smalhans og det var en veldig god lunsj tallerken, jeg hadde dessverre ikke med meg kameraet opp dit og det var veldig dumt, menmen! Jeg var også på et helt fantastisk galleri av selveste David Yarrow og det er første gang jeg har vert på det og alle de fine bildene da. Han er absolutt mitt største forbildet📷

Søndagen våknet jeg fra en ubehagelig drøm, Henriette startet på jobb kl. 11 så nå skal jeg ned å drikke meg en kopp med Té hos hun på Smalhans før jeg reiser. De åpner ikke før kl. 12, så går bussen min 13:40 så tenkte jeg at jeg skulle være der i god tid, sånn jeg får stikkontakt og plass med vinduet på bussen.!

Ha en nydelig dag videre så snakkes vi igjen når jeg kommer til Vestlandet<3

Takk for nå Oslo, sees snart igjen

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Happy friday from Oslo.!

Nå sitter jeg på Baker Hansen og spiser meg en goood grov bagels med ost og skinke. Hver gang jeg er i Oslo så tar jeg turen og spiser frokost eller lunsj her, jeg er sykt fornøyd med servicen og ikke minst maten som blir servert her.

Kosestund på Kafé
Brød, Ferskt & Lykken 

Jeg har ikke slappet så mye av på lenge og det følelsen er bare helt nydelig. Ikke noe mas fra mamma eller pappa, ikke noe telefon jobben der jeg må si nei til å jobbe, men dette! Dette er min terapi og bare sitte på en kafé i en storby og ikke få noen stygge blikk for jeg sitter å blogger eller stygge blikk for jeg sitter alene eller at jeg går rundt å tar bilder. Det er vel det jeg får mest stygge blikk for hjemme er bloggingen og når jeg tar bilder.

En av grunnene til at jeg startet denne bloggen, var å kunne vise andre at jeg tør å være meg selv. At jeg tør å gjøre ting ikke alle andre gjør, og at jeg ikke bryr meg om hva andre sier. Jeg har lært meg å overse alle blikkene jeg får. For det er dette som er gøy, og det er dette jeg liker. Jeg begynte for noen år siden på fotograf utdanning, men innså at det var lett å være fotograf. Men ikke veldig lett å leve av fotografering på livsbasis.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Høst & Sol

God morgen fra Oslo!<3

Det er fredag, woho! Vi har nett stått opp og Henriette skal snart gå til skolen i noen timer. Jeg har ikke helt funnet ut hva jeg skal gjøre i dag, men finner vell på noe. Kamera og Mac´en er med meg ut, så setter meg nok kanskje på kafé og skriver litt. Vist dere har noen tips til hva jeg kan gjøre i Oslo så bare kom med det.

Outfit for Yesterday
Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God kveld fininger.!<3

Nå starter avreisen til Oslo om 1 time, og jeg gleder meg så sykt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg + at jeg har så sykt mye energi som burde vert brukt opp før jeg reiser. Jeg tror jeg har med meg alt jeg trenger og hvis det er noe jeg mangler får jeg heller bare kjøpe nytt.

Nå har jeg ikke vert i Oslo siden før sommeren (mai) så nå var det endelig på tide og kommer seg dit igjen. Nå har jeg nett snakket med hun som jeg skal bo hos og hun sa at i morgen så er det rett på fest om kvelden og det er forsh i vår leilighet. wæ! jeg gleder meg sånn.

Skjønner dere nå hvorfor jeg gleder meg sånn nå? ikke bare til festen, men for å se bestevenninna mi igjen<3

Snakkes i Oslo dere.! Ha en fin kveld <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Brownies with chocolate chrisp & raspberry

God morgen fra sengen.! <3

Det er onsdag og jeg skal reise i kveld, men jeg har ikke begynt å pakke noe enda. Er litt stressa da, men vist jeg glemmer noe så er det jo bare å kjøpe det i Oslo, er ikke vanskelig å få tak i noe der. Jeg har heller ikke skrevet noe liste over det jeg skal ha med meg, menmen.

I går fant jeg ut at jeg måtte bake litt og da ble det en enkelt og greit brownies, den var den ble utrolig god. Det var jeg som sto for middagen i går så da tenkte jeg at det kanskje var koselig med litt dessert etter en middagshvil og til kaffen. Og den falt i smak hos pappa også.

Nå skal jeg stå opp, tenkte jeg skulle begynne å pakke litt, så få vi se hva som blir med i kofferten eller ikke.

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hallo rainy tuesday!

Etter mange nydelige dager med sol og fin vêr så var det faktisk litt godt med regn nå, men det kan komme fint vêr snart igjen. Jeg er ikke så veldig kresen på vêret, men liker jo selvfølgelig sol og opplett best, når det kommer til fotografering så er regn og overskyet som gjør best bilder.

Nothing can stop me from the rain
Hiding from the rain

Denne høst perioden er det så mye gøy å ta bilder av, jeg lurer på hvordan det er i Oslo nå, om det er like mye fint å ta bilde av der også. Er litt usikker på om jeg skal reise til Oslo i morgen kveld eller om jeg skal reise på dagen på torsdag. Finner vell det ut i morgen tenker jeg. hehe!

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

ingredienser
Successful

Heisann fine dere.!

Det er mandag og ny uke, nye muligheter og ett helt fantastisk vêr som skal bare nytes på jobb senere. Mat da hva skal vi si om det?

Siden jeg av liten har jeg alltid likt å lage mat, jeg ha laget mye forskjellig mat opp igjennom årene, men etter jeg flyttet for meg selv så har jeg ikke laget så mye, det ble bare enkel mat og som var rask å lage. Nå er det vel 3 år siden jeg flyttet hjem, og begynte å jobbe for fult og tjene penger selv og ikke bare la mamma og pappa betale alt for meg. Siden det er høstferie så har jeg tid eller jeg tar jeg meg tid til å lage mat som jeg kan nyte selv om jeg er alene. Jeg kjenner at jeg får mye mer energi når jeg koser meg med å lage maten og bruker langt tid, enn når jeg har det travelt og må kjappe meg ut dørene og da blir ikke maten noe god heller.

2 fluer i en smekk. Her lager jeg mat som jeg liker og i samme sleng så tar jeg bilder av det. Da får jeg brukt mat skillsene mine og fotograf skillsene mine. 📷 🍴

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Bildedryss fra vakre Baroniet

God kveld/ god natt fra meg.!

Da var denne kvelden også over og det er i morgen høstferien begynner skikkelig også får vi se hvor lenge det er fint vêr her på Vestlandet og det er jo sjeldent at det varer mer en 2-4 dager i strekk, menmmen vet jo aldri hvilket vêr det er i morgen, THE TIME WIL SHOW.!

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God morgen fra meg selv om klokken er nærmere 12✨

Nå sitter jeg her og spiser frokost/lunsj og bare nyter det nydelige være vi har fått og ikke minst at det er høstferie. Gradene er lave, men så lenge det er fint vêr så er det faktisk bare helt perfekt. Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en tur ut å ta noen bilder senere siden det er så fint vêr, så kanskje det kommer noen kjekke høstbilder fra meg senere i dag. I dag er planen min helt tom så det skal bare nytes!

Today's breakfast/lunch

Krydder jeg hadde i og som jeg tok på etterpå

🍁Gressløk

🍁Basilikum

🍁Hvitløksalt

🍁Svartpepper

🍁Chilikrydder

🍁Salt

🍁Pepper

🍁Siste finish med Chilikrydder på toppen.

En god omelett (som jeg ikke klarte å snu uten at den ble ødelagt) med så mye gode smaker

🍁 3 egg

🍁 Litt melk

🍁 Purreløk

🍁 Paprika

🍁 Perletomat

🍁 Rå sopp/champinjong

🍁 Ost

Jeg pleier også ha skinke i, men det hadde vi ikke i dag så da ble det uten og tok heller litt flere grønnsaker i.

Ha en nydelig høst dag videre, så snakkes vi plutselig igjen🍁

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God lørdagsmorgen.!<3

I går kom den noe utrolig koselig i posten som jeg aldri hadde drømt om skulle komme nå. Mamma og søsteren min er på ferie i Montenegro og sendte hjem ett kort til meg og et til pappa og de var utrolig fine begge no. Jeg har ikke send eller fått kort i posten siden jeg var på syden ferie på barne skolen og jeg sendte kort hjem til venninnene mine.

Hvor mange i dag sender postkort hjem til familie og venner i den tiden vi lever i nå?

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Good Friday Morning.!

Det er endelig fredag og det betyr bare 2 ting fri eller jobb og denne helgen er det jobb igjen, men det gleder jeg meg til. Det er kjekkere å være på jobb enn å ligge hjemme å ikke gjøre noe ut av dagene, blir jo like trøtt og slapp av det også.

the blue stripes

Denne nydelige skjorten jeg har kjøpte meg er fra Mango, men fant den ikke i butikken lenger. Det kommer bilder av den, men ble litt hektisk i går når jeg tok bildene, måtte plutselig på jobb, men det kommer bilder i løpet av helgen<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Good evening beautiful.! <3

Det er torsdag og snart helg, jeg er så sykt klar for helg nå. Det er 8 dager til høstferie og den skal nytes og kanskje reise litt vist jeg ikke skal jobbe. Vi har mye innleveringer, lekser, lesing, prøver osv.. Derfor skal det også bli så godt å ha litt lengre fri en bare ei helg om gangen, men faktisk 10 dager.

The Purple Henley Watch

Jeg bare elsker klokken og ikke mist den fine fargen da. Dette er ikke den dyreste klokken, men jeg synst den er døds fin likevel.✨

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Nå hadde jeg egentlig veldig lyst å skrive god morgen til dere, men klokken er jo snart 14 og jeg har vert oppe og ikke gjort noe siden klokken var nesten 10. Det er en ny søndag og jeg har faktisk en fri søndag og det var utrolig deilig i dag kjente jeg. Jeg sitter med skrivepulten min og drikker en boks med Cola for å få opp energien litt, med så ligger jo kamera rett ved siden av meg, så sitter å tenker på å kanskje ta meg en tur ut å fotografere litt i ettermiddag siden det fortsatt er fint vær ute.

Som jeg har skrevet til overskrift "å tørre å stole på noen du ikke kjenner over internett" så har jeg kjøpt noe fra 2 jenter på TISE, og sitter å venter på at de skal dukke opp i postkassen min, så nå er jeg veldig spent på om de kommer frem eller at de har lurt meg trill rundt. Jeg har aldri tvilt på noen som jeg ikke kjenner, jeg tenker heller at "kan jeg stole på de, så kan de stole på meg også." Du kan tape veldig mye penger vist du ikke får det du har kjøpt og det har skjedd med meg inne på TISE før og jeg prøve å ta kontakt med vedkommende, men hun svarte ikke så da bare la jeg det i glemme boksen og tenkte at jeg kan ikke tenke det samme om alle. Jeg hadde aldri klart å gjøre det mot noen selv.

TISE er en veldig fin side der du kan selge klær, ting, utstyr osv.. for en billig peng. Jeg er ofte innpå den siden for å se om det er kommet noe nytt som jeg kanskje vil kjøpe, og som er billigere å kjøpe der en å kjøpe helt nytt. Jeg har blant annet kjøpt et Malene Birger deksel der, en rosa topp og en rosa skjorte og jeg er veldig fornøyd.

Mitt første kjøp, veldig fornøyd

Jeg har laget innlegg til denne toppen, du finner det her!

Mitt andre eller tredje kjøp, penere enn jeg hadde trodd
Jeg har laget innlegg til dette dekselet også, du finner det her!

Jeg har dessverre ikke bilder av de 2 andre plaggene jeg har kjøpt, men det kan jeg legge ut. Den rosa skjorten som jeg har på meg på det bildet med Malene Birger dekselet har jeg også kjøpt på TISE, men har ikke fått tatt bilder av den enda. Det kommer, så gleder jeg meg til å vise dere det jeg venter på i posten.

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Happy Saturday Everyone

Det er lørdag og helg, jeg føler det er søndag i dag siden jeg hadde fri fra skolen i går, og da faller jeg helt ut hva dag det er og etter at vi kjørte til Oslo natt til i går så faller jeg vertfall ut, selv om du gjøre noe som er litt utenom det vanlige. Jeg var ute i går så formen er ikke helt på topp, også har jeg sagt ja til en ekstra vakt i ettermiddag, men det kommer til å gå helt fint skal vi se. Inspirasjonen min har ikke vert helt på topp den siste perioden, det har vert mye skole og jeg har nesten ikke hatt tid til familie, venner eller kollegaer uten om jobb for jeg har jobbet meg i hel og jeg kjenner nå at jeg er veldig sliten og at jeg er veldig lei jobb og skole. Jeg har vert veldig inne på tanken å droppe ut av skolen for jeg er så sliten og lei av skolearbeid, men i det samme så er jeg sååå klar for å få meg et fagbrev i helsefagarbeider sånn at jeg har noe godkjent for skolen vertfall og at det ikke bare er bortkasta år.

Nokk om det nå, men det jeg ville fram til var at jeg hadde veldig godt av den svipp turen til Oslo, jeg hadde med meg pcen sånn tilfelle jeg ville gjøre skolearbeid eller blogging i bilen på veien til Oslo. Plutselig når vi var på Notodden kom inspirasjonen bare fallende tilbake og jeg opp med pcen å begynte å skrive og da hadde en god følelse på dette.

For noen uker siden snakket jeg med mamma og pappa om at jeg ville ha meg en skrivepult i leiligheten, det er jo så greit når jeg skal jobbe med skolearbeid eller sånn som jeg nå sitter og blogger eller bare holder på med bilder, som jeg faktisk bruker veldig mye tid på, og det er noe jeg vil fortsette å drive på med, så da kjøpte de en skrivepult til meg og søsteren min stakk av med bordet som jeg hadde her inne før, for det var hennes.

Utbytte, var det lurt egentlig?

For meg var det veldig lurt og jeg er veldig fornøyd med den, selv om jeg ikke har brukt den noe særlig nå. Bare vent så blir dette min favoritt plass i leiligheten. Må bare få opp litt hyller og bilder så blir dette bare så bra. Ulempen med at jeg droppet bordet er vist jeg får middagsgjester så har vi ingen plass å sitte med maten, men det klarer vi alltid å finne en løsning på, eller hva tror du?

JA! jeg vet, bildene ble veldig mørke.

Jeg liker bare denne plassen mer og mer nå, så gleder meg til alt er ferdig og alle ideene mine kan bli skrevet ned og så vise dere det. Jeg kjenner nå at jeg har så mye energi og at det er dette jeg vil drive med. Jeg vil egentlig bare sitte her resten av dagen og bare ordne og fikse hele bloggen. Jeg få stelle meg og lage meg noe mat før jobb.

HA EN UTROLIG FIN DAG VIDERE, HER SKINNER SOLEN SÅ MIN DAG STRÅLER

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God fredagsmorgen fine dere.!<3

Nå sitter jeg i bilen på vei til Oslo med en kompis for å henta en bil som vi skal ha med oss hjem, så nå hadde jeg jo noe å skrive om før jeg skal sette meg i bil selv og kjøre 7 timer hjem igjen. Er jeg ikke en god venn? og som dere vet så er jeg jo med på det som jeg får tilbudet om å være med på. hehe! Elsker jo å reise rundt og nye naturen og landet jeg bor i.

Jeg må gjøre noe med dette sove hjerte mitt, jeg klarer jo ikke å holde meg våken etter det har blitt mørkt. Jeg er så kvelds trøtt og det er jo veldig bra det, men kan jo ikke reise noen plass på nattes tid eller etter det er blitt mørkt.

Måtte legge ut en mystory på både Instagram og Snapchat.! Følg gjerne med på Instagram, du finner kontoen min her<3

Men vi får snakkes senere.! Må jeg være litt sosial før vi skal splitte oss og kjøre hver sine biler hjem. 🚙💨

HA EN NYDELIG FIN DAG VIDERE<3

Love, Martine Ljostveit

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God lørdagskveld fra senga✨

I dag før jeg skulle på jobb så var jeg og ei venninne på garasjesalg og det er alltid like spennende og se hva de selger og hva jeg kommer hjem med. Jeg pleie alltid å komme hjem med noe som jeg ikke har bruk for, men i dag fant jeg faktisk noe jeg samler på så da ble det kjøpt også.

🌸 Jeg fekk 2 sett med ALV fra Wik & Walsøe du finner de Her (de blå har jeg ikke link på, men er samme merke)

🌸 Vasen og blomsten fikk jeg med på kjøpt gratis så det kan vel bli fint i leiligheten.

Wik & Walsøe krus sett

Tenk at jeg fikk dette for 150,- og ett sånt sett koster 239,- pr. stk så det var ikke noe å nøle på en gang, jeg har gjort et SUPER kupp i dag. Nå skal jeg legge meg, jobb kl 7 i morgen tidlig, så må vell opp i 6 tiden.

HA EN FIN KVVELD VIDERE FINE DERE<3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Heisann fine dere.!<3

Jeg blir galen snart av alt rote som går ann å lage i en liten leilighet. Etter den nye skrivepulten kom så er alt bare blir et stort rot og kaos i alle sakene mine.. ååårhh dette er så kjedelig... Jeg drømmer om en liten og fin leilighet og som ser sånn og sånn ut. Alle dag drømmer litt om sånt, gjør vi ikke? Jeg gjør vertfall!

Jeg bor i en utrolig fin og liten leilighet, men jeg har for mye ting etter jeg bodde i Bergen og så vil jeg jo selvfølgelig ha alle tingene inn i leiligheten samtidig, kan ikke bytte litt på det. Jeg må sette opp hyller og litt sånn så tror jeg det nok blir veldig hjemme koselig og da er det bare til å komme på besøk.<3


Kaos i systemet og det renner over...

Det er skolepapirer over alt og jeg vet helt ærlig ikke om jeg skal ta vare på de eller kaste de.. Det er faktisk ett ganske vanskelig valg å ta. Er sånt kjekt å se tilbake på? Eller har det ingenting å si om jeg kaster de? Trenger jeg å ta vare på alt?

Er det bare meg som har en periode i løpet av livet der du samler på alt mulig tull, som du ikke klarer å kaste. ?

Nei, jeg kan ikke sitte her å skrive, jeg skal rydde litt til før jeg skal starte på middagen vi skal ha i kveld til THE-VOICE og kose kveld før jeg skal på jobb i natt. Dere må ha en fin kveld med venner/ familie eller på jobb sånn så meg. Hehe

HA EN STRÅLENDE KVELD, SÅ SNAKKES VI SNART IGJEN <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Heisann fine dere.!

Det er snart helg og jeg ser fram til jobbe helg, men det kan bli en utfordring! Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal spise godteri på en stund, men vist jeg skal så må det bli en dag i helgen så da må jeg velge en dag.. Det er noe av det verste, hehe! Jeg holder også på med å lage meg ett kontor i leiligheten, så det er ommøblering og mye rot fortiden, men blir jeg jo aldri ferdig, men fint skal det bli.!

Jeg har et stort tre på veggen som jeg har noen planer om å lage til noe kult på, men har ikke fått gjort det helt ferdig enda, men jeg tror det kommer til å blir veldig fint.<3

Treet er et klistremerke eller hva jeg skal kalle det for fra Ikea, og ser for meg så mange kule muligheter som går ann å gjøre med det uten å ta det ned eller dekke det til.

DERE MÅ HA EN FIN DAG VIDERE, jeg får planlegge resten av prosjektet mitt ✨

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

God kveld fine dere.!<3
Jeg har sagt lenge at jeg liker å prøve ut nye ting, og nett i dag så gjør jeg faktisk det. Jeg har sagt lenge at jeg kunne tenkt meg å gåstol nattevakt og gå rett på skolen etterpå eller om sommeren. Jeg er ikke så mye ute i helgene så hvilende natt hadde vert perfekt.

Nå i kveld skal jeg på natt og det gleder jeg meg til og det skal bli kjekt å prøve det også. Så da får jeg si god natt og så snakkes vi plutselig❤️


GOD NATT FINE DERE.!🌸

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments

Heaven full of stars

Finfin søndag<3

I natt var det så utrolig fin himmel og da måtte jeg jo jeg selvfølgelig ut med kamera å prøve noe nytt. Det er første gang jeg har tatt bilder av stjerne himmelen, og det var utrolig gøy å prøve ut, er ikke alltid vi har sånne netter her på Vestlandet. Hehe!

Hva synst dere? Bildene er ikke av beste kvalitet, men er fornøyd siden det var første gang.

Ha en nydelig søndagskveld videre fine dere.! <3

Love, Martine Ljostveit

Likes

Comments