Hverdagen min

God morgen fine dere.!

Ukene går så utrolig fort og tenk at det er fredag igjen, var det ikke nett fredag da? føles sånn ut. Tiden må slutte å gå så fort, får jo ikke tid til å nyte dagene før det er ny uke og ny måned.

Idag våknet jeg av alarmen min kl.6 og kjente bare at jeg ville opp og begynne dagen, det er seroiøst den beste følelsen jeg kan ha, fikk ikke til å sove igjen så ble liggende i sengen og slappe av. Jeg begynner ikke på skolen før kl. 09:50 så jeg skal sitte på med en venninne så hun kommer å henter meg 08:50 siden hun skal på jobb og begynner tidligere.

Nå sitter jeg med spise borde mitt og tenker litt på hva jeg skal spise til frokost, egentlig bruker jeg ikke å spise frokost før jeg skal på skolen, men i dag hadde jeg så utrolig godt tid så da kan jeg bruke tiden på å lage meg noe eksta godt siden det er fredag.

*Grovtrundstykke med natural kremost (steden for smør)

*Skinke med paprika og Ost (Norvegia)

*Agurk og Paprika

+ Banan

*Yoghurt med Melon og Pasjonsfrukt

*Musli

+Banan og Eple

Jeg bare kjenner det på meg at det kommer til å bli en fin dag og at jeg skal til Tysnes i dag gjør dagen min enda bedre. Kanskje det var derfor jeg ikke fikk til å sove mer? For jeg gleder meg til å komme over til Familien. ❤

Har du noen planer i helgen?

Ha en fin dag alle sammen💗

Likes

Comments

God morgen youghurt (vanilje) og et halvt eple

God morgen dere<3

Hvordan går det? Jeg er nett innpå å ser og så tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder av frokosten min, var veldig god<3 Jeg har litt dårlig tid, skal i praksis så må egentlig løpe.

Ha en fin dag <3


Likes

Comments

Hverdagen min, Noe jeg drømmer om

Godt nyttår dere💕
Tenk nå er vi gått inn i ett helt nytt år, 2017 dere✨ Jeg følte jeg nettopp gikk inn i 2016. Jeg har mye kjekt å se fram til og så satt jeg i stuen med mamma og de og skrev nyttårs forsett som i år jeg skal greie✍🏼


💪🏼Begynne å trene og holde meg i form
🍍🍬Spise sunt og mindre godteri
💰Spare penger og jobbe mer
✈️ Reise mer og oppleve mer (Utlandet og Norge)
📷📸 Begynne å ta bilder igjen
🚗📝 Bli ferdig med teorien og billappen


Har du noe nyttårs forsett??

Fin fin søndag her oss meg i dag med strikking og kosing før jeg drar på jobb nå straks☺️
Snakkes snart igjen og ha en fin søndag videre 💕

Likes

Comments

Hverdagen min

Hei fine lesera!

I dag har Martine fått pakke i posten, ho fekk mykje ny sminke.

Då tar eg det gamle, som ho ikkje trenger.

No sitter ho og lillebroren min og tulle med snapchat.

Vi har ete pinnakjøtt i dag hos Tanto mi eller Sonto (som vi kaller ho).

No skal eg sikkert snart heim igjen.

Vi snakkast sikkert snart igjen.

Helsing Martine sitt favoritt søskenbarn prinsesso Ingrid.


💜💜

Likes

Comments

Innkjøp

Good morning sunshine<3

Jeg har fått min første gave fra happyunderwear, jeg var veldig spent på om det kom til å passe. Jeg er veldig fornøy med alt jeg kjøpte, og det er en av de første gangene alt jeg kjøper på nett har passet til meg.

Hvorfor valgte jeg å kjøpe det? Jeg kjøpte det fordi jeg har hørt mye positivt om det, og har vert nyskjerrig på hvor bra det faktisk er, nå har jo jeg ikke fått prøvd undertøyet skikkelig og gått med det, men kjøpte en deilig bukse/tights som jeg ble veldig for nøyd med, deilig og gå med. Dette er noe jeg kan kjøpe mer av og anbefale dere til å kjøpe det, vist dere vil bruke litt penger på undertøy så ville jeg valgt HAPPYUNDERWEAR 😍


Har dere noe erfaringer med happyunderwear?

Du kan finne nettsiden deres HER. Have a look, you will love it

Ha en fin dag videre og ha en fin 1. desember<3


Likes

Comments

Hverdagen min, Innkjøp, Mote

Hei dere.!

På ett tidligere innlegg har jeg lagt ut bilde av mine innkjøp på Zalando HER og der kjøpte jeg denne kjolen, den ligger under som hverdagskjole, men jeg kunne aldri brukt den til det. Den er litt kort til at jeg kan bruke den som hverdagskjole, men kunne ønske jeg kunne det for det er så utrolig nydelig og veldig fin på. Jeg misunner de jentene som kan gå med sånne kjoler til hverdagskjole.

Den er fin til fest med en jakke eller en kåpe, men fortsatt litt kort. Du må passe på hele tiden sånn den ikke den glir opp og at du ikke går rundt å viser alt. Jeg trodde den skulle være litt lenger, men men! Den er absolutt verdt pengene da.👗 Du kan finne kjolen HER og den er på tilbud også. Håper dere likte innlegge og ikke minst kjolen💜

xoxo

Likes

Comments

Hverdagen min

Halloen dere.!

I dag er det siste dagen i arbeidshelg og så er det en ny uke på skolen i morgen. Jeg prøver å få litt julestemning siden det bare er en uke til første søndag i advent, skulle ønske det var litt snø ute no, men vi får vel vent litt til om det kommer snø i det hele tatt til jul. Jeg for ikke skikkelig jule stemning før snøen er her og den ligger noen dager.

Jeg skal gå i dusjen no også stelle meg for i dag har bessen min bursdag så vi skal på middag hos dem så får vel komme i gang med ting før jeg skal dit, skal på jobb rett etter vi har vert der så må ha pakket alt klart før jeg drar.

Vi snakkes plutselig<3

Likes

Comments

Innkjøp, Makeup, Mote, Reising

God Lørdag dere.!

Det er en uke siden jeg var i Oslo og shoppet for alt for mye penger, jeg hadde ett mål om å spare penger, men det går ikke så veldig fint, vertfall ikke den måneden.

Jeg har bestemt meg for at jeg skal bytte ut all sminken min med noe som jeg vet jeg kommer til å bruke til fest og til vanlig. Her i leiligheten hoper det seg opp med sminke og jeg har to fulle skuffer med sminke og diverse som jeg nesten ikke bruker. Så det skal vekk også skal jeg rydde opp litt.
MOISTURE SPF 15
FOUNDATON
FOND DE TEINT SPF 15
30ml
STUDIO SCULPT
DEFINING POWDER
POUDRE
10g

POWDER BLUSH
FARD À JOUES
6g

SKINFINISH
POUDRE DE FINITION
10g

PRO COLOUR X 4 COMPACT
QUATUOR OMBRE À PAUPIÈRESMINERALIZE
CONCEALER CACHE-CERNES
5ml

LUSTER LIPSTICK
ROUGE À LÈVRES
3g

Kom gjerne med tips til hvordan sminke dere bruker?

klem <3

Likes

Comments